Adobe AIR Adobe AIR

Ngundhuh Ngundhuh Adobe AIR

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android, Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Adobe AIR – lunak kanggo mbukak aplikasi lan game dikembangaké ing macem-macem basa program. Piranti lunak ngandhut nyimpen aplikasi lan game karo tampilan nang rinci, Assessment pangguna lan kemampuan kanggo ijol-ijolan informasi karo kanca-kanca ing jaringan sosial. Adobe AIR nggunakake informasi bab aplikasi sing diinstal ing piranti lan subjek saiki ing game kanggo rasa user. Piranti lunak wis antarmuka intuisi lan gampang kanggo nggunakake.

Fitur utama ing:

  • Dhukungan kanggo aplikasi dikembangaké ing programming languages ​​beda
  • Aplikasi Store
  • Antarmuka sing prasaja lan intuisi

Komentar tumrap Adobe AIR:


Adobe AIR Lunak related:


Ekstensi   PDF  

Piranti lunak kanggo bisa karo file PDF lan dokumen dilindungi karo password. Aplikasi interaksi karo Acrobat maya panyimpenan kanggo luwih trep berkas download lan ndeleng dokumen saka panggonan disconnection.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

E-mail  

Alat trep kanggo Manajemen email. Piranti lunak otomatis limo email dening wigati lan ngijini sampeyan kanggo cepet mbusak utawa pesen arsip.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

File  

Alat kanggo akses lan manajemen data saka layanan 4shared. Software ngijini sampeyan kanggo njaluk akses menyang akun lan kanggo muter file media.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Emulators  

Emulator lengkap game console Sony PlayStation saged muter populer game ing piranti Android.

Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa

Jaringan sosial  

Piranti lunak kanggo nggawe lan ndeleng video cendhak ing jaringan sosial. Piranti lunak mbisakake kanggo langganan saluran video beda, ndeleng feed warta lan ninggalake komentar video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Foto  

Aplikasi banget kanggo nggawe selfie, kang gained popularitas antarane kedhaftar gedhe thanks kanggo sawetara fitur mboten umum lan ease saka nggunakake.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

Jaringan sosial   Foto  

Piranti lunak kanggo ngatur jaringan sosial kang oriented karya karo nglumpukke gambar beda lan foto. Piranti lunak ngandhut sawetara setelan kanggo kontrol trep saka profil pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Streaming video   Torrent  

piranti lunak kanggo ndeleng film lan TV nuduhake online in High Definition. Software mbisakake kanggo ngundhuh isi media ing kacepetan dhuwur.

Ngundhuh
Gratis
English

Youtube  

Alat kanggo nonton video ing layanan YouTube populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng video ing kualitas tinggi karo dhukungan saka subtitles.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Optimization sistem  

Gampang kanggo nggunakake aplikasi kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem piranti. Piranti lunak ndhukung nomer pribadi kanggo ngawasi status sistem lan mbenerake kesalahan.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Web browser  

Salah siji saka pemimpin donya iku browser paling karo dhukungan saka teknologi modern. Piranti lunak menehi nyaman Tetep ing internet lan ndhukung sambungan saka tambahan beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Game  

Game kanggo ngurus saka kesehatan, uga-kang, energi lan ciri saka pet. Game mbukak campuran saka sudhut maneka warna item kanggo pet virtual.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Liyane  

Piranti lunak kanggo ndeleng kabar nyata lan artikel saka siji saka Enterprises Alexa paling gedhé. Aplikasi menehi materi nurut kwalitase lan menarik bab acara ing negara.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem  

Software economize lan nyegah konsumsi energi gedhe banget sing mbisakake kanggo njaga baterei ing piranti ing kondisi karya kanggo dangu.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

nglumpukake  

piranti lunak kanggo nggambarake gagasan beda lan rencana pelaksanaan tugas ing wangun logis, wit lan rencana liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: