AVG AVG

Ngundhuh Ngundhuh AVG

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android, Windows
Lisènsi: Gratis, ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

AVG – lunak antivirus kanggo nglindhungi piranti marang aplikasi mbebayani lan virus. AVG mindai file, aplikasi lan macem-macem setelan piranti kanggo kode sing bebayani lan nawakake kanggo mbusak data kasebut ing mburi pengawasan. Piranti lunak ngidini kanggo ngatur mbatalake piranti lan kanggo nemtokake lokasi piranti ilang ing cilik saka nyolong. AVG nyedhiyakake browsing aman lan aman saka web-Camping ing internet. Piranti lunak mbisakake kanggo ngawasi sumber daya baterei utawa memori piranti lan mbusak werna-werna prosès sing alon mudhun sistem. AVG uga ndhukung persiyapan scanner nyoba piranti karo wektu diadegaké utawa déning panjalukan pengguna.

Fitur utama ing:

  • Sistem kuat saka pangayoman
  • Nganyari biasa database virus
  • Mriksa rinci setelan lan isi piranti
  • Deteksi piranti ilang
  • Kinerja lan indiscriminateness sumber daya sistem

Komentar tumrap AVG:


AVG Lunak related:


Antiviruses  

Ing antivirus lengkap kanggo nglindhungi sistem marang virus lan Malware. Uga ndhukung macem-macem mode operasi kanggo ngenali masalah sistem lan nyedhiyani pangayoman marang ancaman jaringan.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Antiviruses  

Ing antivirus lengkap kanggo nglindhungi piranti marang virus saka macem-macem jinis. Piranti lunak nggunakake kalkulus modern kanggo ndeteksi lan mbusak ancaman.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Antiviruses  

Piranti lunak antivirus misuwur kanggo mesthekake pangayoman saka piranti marang werna-werna ancaman. Lunak nglindhungi sistem marang isi jaringan mbebayani lan virus jinis beda.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Antiviruses  

Ing antivirus free kanggo nglindhungi sistem piranti marang virus lan ancaman liyane. Uga yen prelu ndhukung kunci piranti remot lan telpon mlebu utawa SMS.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Español, Deutsch, 中文...

Liyane  

Aplikasi resmi saka layanan populer kanggo ndeleng isi video beda. Piranti lunak ndhukung sawetara kolom kanggo ngowahi video lan upload sakteruse kanggo jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo ijol-ijolan pesen teks lan nggawe telpon utawa video panggilan. Aplikasi mbisakake kanggo rembugan nganggo chats klompok lan ndeleng informasi bab panganggo liya.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Liyane  

Aplikasi karo pesawat saka isi mawarni-warni lan barang-barang saka layanan populer Amazon. Piranti lunak mbisakake download free akeh aplikasi lan game.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Internet  

piranti lunak kanggo ngawasi nggunakake data seluler. Piranti lunak analisis lan nampilake jumlah kiriman digunakake dening macem-macem aplikasi sajrone wektu tartamtu wektu.

Ngundhuh
Gratis
English

Jaringan sosial  

Alat kanggo microblog lan pesen exchange ing jaringan sosial populer. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng lan Komentar ing cathetan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

Piranti lunak kanggo nggawe lan ndeleng video cendhak ing jaringan sosial. Piranti lunak mbisakake kanggo langganan saluran video beda, ndeleng feed warta lan ninggalake komentar video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Game  

Ing arcade game kanggo nglindhungi house saka pamuter marang serangan saka galak edan. Game wis akeh cara kanggo nglindhungi house marang galak karo ciri lan skills beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Web browser  

Browser cepet kanggo nyaman Tetep ing internet. Piranti lunak kanthi otomatis nyetel ukuran sing dipengini lan format teks saka kaca web kanggo layar piranti.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Webcams  

Populer video chatting kanggo komunikasi karo penggunane sak donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo tetep bebarengan ing saperangan chatting kamar lan komunikasi ing mode videoconference ing.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 日本語, ไทย

Kantor  

Notebook Electronic dirancang kanggo nggawe dhaptar, ringkesan, cathetan kanggo streamlining utawa memorizing.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Nonton E-book  

Aplikasi kanggo ngundhuh lan ngrungokake buku audio. Lunak klebu perpustakaan akeh buku lan ndhukung macem-macem mode kanggo review sing.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: