Battery Doctor Battery Doctor

Ngundhuh Ngundhuh Battery Doctor

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Baterei Doctor – lunak economize lan nggunakake daya baterei luwih productively. Software ngijini sampeyan kanggo nemtokake status saiki lan kinerja baterei ing kathah beda. Baterei Doctor wis sawetara fungsi kanggo mateni aplikasi meneng, cache resik lan mateni pangolahan latar mburi. Software mbisakake kanggo ndeleng statistik saka konsumsi energi baterei ing aplikasi lan wektu operasi piranti nalika Wi-Fi lan modul GPS sing pedhot. Baterei Doctor uga ngandhut widget sing ngijini sampeyan kanggo ngaktifake salah siji saka irit daya mode lan nyetel macem-macem setelan piranti.

Fitur utama ing:

  • Nyegah saka konsumsi energi gedhe banget
  • Analysis saka negara lan efficiency saka operasi baterei
  • Ngawasi saka suhu baterei lan prosesor
  • daya beda Simpen mode

Komentar tumrap Battery Doctor:


Battery Doctor Lunak related:


Optimization sistem  

Populer Manager Manajemen file lan Optimization sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo njelasno status piranti lan ngresiki munggah sistem kanggo karya luwih produktif.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Optimization sistem  

Gampang kanggo nggunakake aplikasi kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem piranti. Piranti lunak ndhukung nomer pribadi kanggo ngawasi status sistem lan mbenerake kesalahan.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Optimization sistem  

Piranti lunak kanggo diwenehi ROOT-hak kanggo piranti paling saka manufaktur beda. Uga lunak ngijini nggunakake script khusus sing dirancang kanggo pangguna linuwih.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Italiano...

Optimization sistem  

Kajaba gedhe kanggo nyedhiyani operasi piranti trep, aman lan cepet. Piranti lunak kalebu akeh pribadi kanggo entuk kinerja sing paling mungkin.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Desktop   Optimization sistem  

Piranti lunak prasaja lan multifunctional kanggo ngganti antarmuka lan nguatake piranti Android miturut pilihan pribadi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Desktop   Optimization sistem  

Cara cepet lan gampang kanggo ngoptimalake desktop. Piranti lunak menehi karya cepet maksimum saka piranti lan ngandhut pesawat saka aplikasi migunani.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem  

Pangatur file kuat kanggo ngatur file lan aplikasi. Piranti lunak wis akeh pribadi kanggo ngoptimalake operasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Optimization sistem  

A pesawat pribadi kuat kanggo ngoptimalake lan nambah kinerja sistem. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo mbusak file sauntara, ngresiki cache lan mbusak aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Streaming video  

Salah siji saka layanan video paling populer karo basa akeh macem-macem isi. Piranti lunak wis search engine Handy lan kemampuan kanggo ngupload video menyang jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Game  

Seneng-seneng game iki digawe sawise seri animasi eponymous. Pamuter bisa nyana petualangan macem karo karakter favorit.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Game Papan online kang adhedhasar basis siji gelut siji antarane loro mungsuh. Game nawakake akèh gerakane strategis lan plans kanggo entuk asil sing paling apik.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 文言, 한국어

Nonton E-book  

Aplikasi kanggo ngundhuh lan ngrungokake buku audio. Lunak klebu perpustakaan akeh buku lan ndhukung macem-macem mode kanggo review sing.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jaringan sosial  

Piranti lunak kanggo rembugan lan ngatur jaringan sosial saka perusahaan populer. Piranti lunak nyempurnakake kabeh layanan Google lan sampeyan bisa ngleksanakake sinkronisasi sing karo akun pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

Alat kanggo microblog lan pesen exchange ing jaringan sosial populer. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng lan Komentar ing cathetan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

Manager trep kanggo njaluk kenalan lan komunikasi. Aplikasi mbisakake kanggo ndeleng profil pengguna, owahi informasi pribadhi lan menehi bebungah virtual.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: