Battery Doctor Battery Doctor

Ngundhuh Ngundhuh Battery Doctor

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Baterei Doctor – lunak economize lan nggunakake daya baterei luwih productively. Software ngijini sampeyan kanggo nemtokake status saiki lan kinerja baterei ing kathah beda. Baterei Doctor wis sawetara fungsi kanggo mateni aplikasi meneng, cache resik lan mateni pangolahan latar mburi. Software mbisakake kanggo ndeleng statistik saka konsumsi energi baterei ing aplikasi lan wektu operasi piranti nalika Wi-Fi lan modul GPS sing pedhot. Baterei Doctor uga ngandhut widget sing ngijini sampeyan kanggo ngaktifake salah siji saka irit daya mode lan nyetel macem-macem setelan piranti.

Fitur utama ing:

  • Nyegah saka konsumsi energi gedhe banget
  • Analysis saka negara lan efficiency saka operasi baterei
  • Ngawasi saka suhu baterei lan prosesor
  • daya beda Simpen mode

Komentar tumrap Battery Doctor:


Battery Doctor Lunak related:


Optimization sistem  

Populer Manager Manajemen file lan Optimization sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo njelasno status piranti lan ngresiki munggah sistem kanggo karya luwih produktif.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Optimization sistem  

Kajaba gedhe kanggo nyedhiyani operasi piranti trep, aman lan cepet. Piranti lunak kalebu akeh pribadi kanggo entuk kinerja sing paling mungkin.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Optimization sistem  

Gampang kanggo nggunakake aplikasi kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem piranti. Piranti lunak ndhukung nomer pribadi kanggo ngawasi status sistem lan mbenerake kesalahan.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Optimization sistem  

Piranti lunak kanggo diwenehi ROOT-hak kanggo piranti paling saka manufaktur beda. Uga lunak ngijini nggunakake script khusus sing dirancang kanggo pangguna linuwih.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Italiano...

Desktop   Optimization sistem  

Piranti lunak prasaja lan multifunctional kanggo ngganti antarmuka lan nguatake piranti Android miturut pilihan pribadi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Antiviruses   Optimization sistem  

piranti lunak kanggo nglindhungi piranti marang virus lan modul angkoro, ngresiki sistem, ngatur aplikasi lan nyimpen energi baterei.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Optimization sistem  

A pesawat pribadi kuat kanggo ngoptimalake lan nambah kinerja sistem. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo mbusak file sauntara, ngresiki cache lan mbusak aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Desktop   Optimization sistem  

Cara cepet lan gampang kanggo ngoptimalake desktop. Piranti lunak menehi karya cepet maksimum saka piranti lan ngandhut pesawat saka aplikasi migunani.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem  

Pangatur file kuat kanggo ngatur file lan aplikasi. Piranti lunak wis akeh pribadi kanggo ngoptimalake operasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

nglumpukake  

piranti lunak kanggo nggawe lan ndeleng kanggo-do dhaptar, bebarengan karo acara-acara. Software ngijini sampeyan kanggo èfèktif jangka jadwal saka affaires karo gati kanggo Employment dhewe.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Testing  

Gampang kanggo nggunakake aplikasi kanggo mriksa kacepetan sambungan internet. Piranti lunak nampilake informasi rinci babagan kacepetan transmisi utawa reception saka data.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Español, Deutsch...

Enkripsi  

piranti lunak kanggo ngunci aplikasi, gallery, sambungan internet, menu setelan, dhaptar kontak utawa file liyane karo sandhi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

Editor gambar Graphic karo dhukungan saka macem-macem efek lan saringan. Lunak nduweni unsur sosial jaringan lan dibangun ing nyimpen pribadi diowahi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Liyane  

Lunak cathetan gagasan lan plans tumindake saben dina. Aplikasi mbisakake kanggo ngatur tugas beda lan melu ngowahi mau karo peserta project liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak lengkap kanggo ngatur jaringan pribadi virtual. Aplikasi nyedhiyakake pangayoman saka data pribadi lan enkripsi saluran saka transfer informasi sak nggunakake Wi-Fi.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: