BBC News BBC News

Ngundhuh Ngundhuh BBC News

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

BBC News – piranti lunak kanggo ndeleng kabar paling anyar lan acara ing donya. Piranti lunak menehi sawetara saka sudhut bagean warta, kalebu olahraga, bisnis, teknologi, kesehatan, hiburan lan sapiturute BBC News ngijini sampeyan kanggo ngirim crita dhewe lan reels video tiyang ingkang golek warta kanggo publikasi. Piranti lunak nyedhiyakake Optimization paling kira-kira saka warta nyata miturut pilihan pribadi. BBC News ngandhut akèh artikel, lan informasi babagan acara ing lingkungan beda gesang sing dilengkapi karo galeri foto cocok dicocogake menyang layar piranti.

Fitur utama ing:

  • Warta nyenengake saka sak donya dening tiyang ingkang golek warta
  • Gedhe dhaftar bagean warta
  • Ing ngarsane saka materi audio lan video
  • Wong saka feed warta

Komentar tumrap BBC News:


BBC News Lunak related:


Liyane  

Aplikasi karo pesawat saka isi mawarni-warni lan barang-barang saka layanan populer Amazon. Piranti lunak mbisakake download free akeh aplikasi lan game.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Liyane  

Aplikasi gegandhengan kanggo ndeleng donya informasi Wikipedia gedhé. Piranti lunak mbisakake kanggo maca artikel ing basa beda lan nuduhake informasi ditemokaké liwat aplikasi liyane.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Liyane  

Alat kanggo ngenali trek musik lan seni. Piranti lunak nggunakake mikropon kanggo ngrekam sumber swara lan bandingke pecahan saka melodi karo database aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Liyane  

Populer translator karo dhukungan saka macem-macem basa saka layanan Google. Piranti lunak mbisakake kanggo nerjemahake teks saka foto lan uga input handwritten lan swara.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Liyane  

Piranti lunak populer kanggo ngrungokake stasiun radio favorit saka sak donya karo kemampuan kanggo ngganti preferensi suling pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Liyane  

Piranti lunak kanggo ndeteksi informasi panelpon tartamtu. Piranti lunak mbisakake kanggo nemtokake nomer didhelikake panggilan mlebu, pemblokiran SMS lan ndeleng nomer telpon spammers.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Liyane  

Gampang nggunakake piranti lunak kanggo mblokir iklan. Software ngijini sampeyan kanggo nyipta dhaptar putih lan ireng karo situs perlu.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Liyane  

Lan lunak menarik kanggo ngrekam video lucu diiringi file audio. Aplikasi wis pesawat gedhe bêsik saka lagu pop, film lan réplika.

Ngundhuh
Gratis
English

Liyane  

Alat trep kanggo Ngonversi swara. Piranti lunak nggunakake akeh efek Ngonversi pesen swara lan ana kemampuan kanggo nyetel file disimpen minangka dering.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Liyane  

Ing siaga weather populer karo cuaca akurat. Piranti lunak mbisakake kanggo ngawasi owah-owahan pungkasan ing ramalan cuaca lan long-term ing wangun diagram.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar donya. Software ngijini sampeyan kanggo ijolan pesen teks utawa nggawe telpon swara lan video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Game  

Game Papan online kang adhedhasar basis siji gelut siji antarane loro mungsuh. Game nawakake akèh gerakane strategis lan plans kanggo entuk asil sing paling apik.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 文言, 한국어

Pendidikan  

piranti lunak kanggo nambah kawruh basa Ukrainia. Piranti lunak ngandhut akeh aturan ringkes lan perpustakaan akeh pakaryan menarik karo penjelasan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська

Antiviruses  

Ing antivirus lengkap kanggo nglindhungi sistem marang virus lan Malware. Uga ndhukung macem-macem mode operasi kanggo ngenali masalah sistem lan nyedhiyani pangayoman marang ancaman jaringan.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

File  

Alat kanggo akses lan manajemen data saka layanan 4shared. Software ngijini sampeyan kanggo njaluk akses menyang akun lan kanggo muter file media.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: