BBC News BBC News

Ngundhuh Ngundhuh BBC News

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

BBC News – piranti lunak kanggo ndeleng kabar paling anyar lan acara ing donya. Piranti lunak menehi sawetara saka sudhut bagean warta, kalebu olahraga, bisnis, teknologi, kesehatan, hiburan lan sapiturute BBC News ngijini sampeyan kanggo ngirim crita dhewe lan reels video tiyang ingkang golek warta kanggo publikasi. Piranti lunak nyedhiyakake Optimization paling kira-kira saka warta nyata miturut pilihan pribadi. BBC News ngandhut akèh artikel, lan informasi babagan acara ing lingkungan beda gesang sing dilengkapi karo galeri foto cocok dicocogake menyang layar piranti.

Fitur utama ing:

  • Warta nyenengake saka sak donya dening tiyang ingkang golek warta
  • Gedhe dhaftar bagean warta
  • Ing ngarsane saka materi audio lan video
  • Wong saka feed warta

Komentar tumrap BBC News:


BBC News Lunak related:


Liyane  

Alat kanggo ngenali trek musik lan seni. Piranti lunak nggunakake mikropon kanggo ngrekam sumber swara lan bandingke pecahan saka melodi karo database aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Liyane  

Piranti lunak populer kanggo ngrungokake stasiun radio favorit saka sak donya karo kemampuan kanggo ngganti preferensi suling pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Liyane  

Aplikasi gegandhengan kanggo ndeleng donya informasi Wikipedia gedhé. Piranti lunak mbisakake kanggo maca artikel ing basa beda lan nuduhake informasi ditemokaké liwat aplikasi liyane.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Liyane  

Aplikasi karo pesawat saka isi mawarni-warni lan barang-barang saka layanan populer Amazon. Piranti lunak mbisakake download free akeh aplikasi lan game.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Liyane  

Populer translator karo dhukungan saka macem-macem basa saka layanan Google. Piranti lunak mbisakake kanggo nerjemahake teks saka foto lan uga input handwritten lan swara.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Liyane  

Layanan free saka macem-macem aplikasi lan game kang penerbitan alternatif kanggo Google Play. Piranti lunak kalebu macem-macem kategori lan gambaran sing dhetil ngenani produk.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Liyane  

piranti lunak kanggo supaya cepet lan gampang layanan driver pribadi karo mobil eksekutif ing kurang prices lan tariffs ditrima kanggo trip.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Liyane  

Nyimpen app populer sing ndhukung akeh produk beda lan kamungkinan kanggo ngundhuh aplikasi sing mbayar sak wektu winates.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Liyane  

Popular layanan aplikasi karo sawetara produk saka génré kasedhiya kanggo download lan nganyari otomatis kanggo versi paling anyar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Русский, العربية...

Liyane  

Gampang nggunakake piranti lunak kanggo mblokir iklan. Software ngijini sampeyan kanggo nyipta dhaptar putih lan ireng karo situs perlu.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Game  

Populer strategi kanggo construction lan pembangunan kutha. Kesempatan sudhut ing construction, ekonomi lan daya eksekutif sing dibukak kanggo pamuter.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

File  

Alat kanggo bisa karo maya panyimpenan. Program ngijini sampeyan kanggo nyimpen macem-macem file menyang panyimpenan maya lan menehi akses umum kanggo file sing didownload.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Jaringan sosial   Chat  

Gampang kanggo nggunakake utusan kanggo rembugan karo kanca-kanca saka jaringan sosial populer. Piranti lunak ndhukung swara lan video telpon lan uga mode konferensi video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Jaringan sosial  

Manager trep kanggo njaluk kenalan lan komunikasi. Aplikasi mbisakake kanggo ndeleng profil pengguna, owahi informasi pribadhi lan menehi bebungah virtual.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

jaringan sosial populer ngidini kanggo komunikasi kabeh ndonya lan ndhukung game khusus sing kasurung kenalan saka kedhaftar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: