BBM BBM

Ngundhuh Ngundhuh BBM

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

BBM – lunak kanggo komunikasi karo kanca-kanca sing nggunakake piranti adhedhasar BlackBerry, Android lan iOS sistem operasi. Software mbisakake komunikasi karo kanca-kanca ing chatting, ijolan pesen swara lan ngirim file saka ukuran winates. BBM ngijini sampeyan kanggo ngirim pesen kanggo sawetara kedhaftar lan melu ing grup chatting karo akeh kedhaftar. Software migunakake cara aman saka transfer pesen kang menehi rahasia kebak data pribadi. Uga BBM mbisakake kanggo mbukak utawa nutup akses kanggo foto, file lan isi liyane kanggo pangguna.

Fitur utama ing:

  • Exchange pesen swara lan foto
  • Dikirim ing pesen kanggo sawetara kedhaftar
  • Ndhukung grup chatting
  • Nampilake status pesen dikirim

Komentar tumrap BBM:


BBM Lunak related:


Jaringan sosial   Chat  

Gampang kanggo nggunakake utusan kanggo rembugan karo kanca-kanca saka jaringan sosial populer. Piranti lunak ndhukung swara lan video telpon lan uga mode konferensi video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Webcams   Komunikasi swara  

A lunak populer kanggo komunikasi swara free lan ijol-ijolan pesen teks antarane kedhaftar. Uga lunak ngijini nelpon ing telpon seluler lan landline ing tariffs sarujuk.

Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Jaringan sosial   Chat  

Salah siji saka utusan sing paling populer kanggo rembugan karo kedhaftar sak donya. Piranti lunak ndhukung ijol-ijolan file macem-macem jinis lan komunikasi ing chats grup.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

Aplikasi gratis jaringan sosial paling populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng lan nggawe isi beda kang saiki ing jaringan sosial.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar donya. Software ngijini sampeyan kanggo ijolan pesen teks utawa nggawe telpon swara lan video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Chat   Komunikasi swara   Webcams  

Aplikasi kanggo olahpesen teks lan komunikasi swara. Uga ana kamungkinan saka chatting karo kanca-kanca saka layanan beda lan jaringan sosial.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Chat  

Manager komunikasi free kang dirancang dening pangembang jaringan sosial VKontakte. Piranti lunak ndhukung sistem enkripsi dipercaya kanggo olahpesen aman.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, Português...

Jaringan sosial  

Aplikasi resmi jaringan sosial populer kanggo nerbitaké lan ndeleng blog. Uga lunak ndhukung puter maneh lan exchange saka macem-macem file media lan cathetan teks.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo rembugan karo wong ing saindhenging donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara utawa video ing kualitas lan ijolan pesen teks.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial   Foto  

Piranti lunak kanggo tetep siji saka jaringan sosial sing paling kerep dibukak ing donya. Aplikasi ngandhut kathah efek Graphic lan saringan kanggo karya efektif karo foto.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Foto  

Aplikasi banget kanggo nggawe selfie, kang gained popularitas antarane kedhaftar gedhe thanks kanggo sawetara fitur mboten umum lan ease saka nggunakake.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

File  

Alat kanggo bisa karo maya panyimpenan. Program ngijini sampeyan kanggo nyimpen macem-macem file menyang panyimpenan maya lan menehi akses umum kanggo file sing didownload.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

File  

Aplikasi serep multifunctional. Piranti lunak mbisakake kanggo mbusak utawa mulihake data saka macem-macem lan relocates file menyang kertu memori.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Liyane  

Popular layanan aplikasi karo sawetara produk saka génré kasedhiya kanggo download lan nganyari otomatis kanggo versi paling anyar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Русский, العربية...

Game  

The role-playing game ngendi sampeyan bisa nelusuri lan nyekel Pokemon ing lurung-lurung kutha kanthi nggunakake kamera saka Smartphone. game nduweni kemampuan kanggo komunikasi lan saingan karo pemain liyane.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: