Busuu Busuu

Ngundhuh Ngundhuh Busuu

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Busuu – lunak kanggo sinau utawa nambah kawruh basa manca. Piranti lunak nggunakake macem-macem teks interaktif, voiced dialogues lan tes kang ngaktifake familiarize karo kerja Vocabulary manca. Busuu ngijini sampeyan kanggo mangerteni nulis lan speaking skills saka pamula tingkat linuwih. Uga lunak mbisakake kanggo ngirim pakaryan tinulis dipriksa dening panganggo liya lan dipriksa kawruh ing lingkup basa tartamtu. Busuu ngijini sampeyan kanggo ngawasi proses kawruh dhewe basa manca, kang mundhak karo kasel saka macem-macem pakaryan. Piranti lunak wis antarmuka intuisi lan gampang kanggo nggunakake.

Fitur utama ing:

  • Learning trep lan macem basa manca
  • Ing ngarsane pribadi learning beda
  • Monitor kemajuan kawruh dhewe
  • Priksa saka pakaryan ditulis dening pangguna liyane
  • Gampang kanggo nggunakake antarmuka

Komentar tumrap Busuu:


Busuu Lunak related:


Pendidikan  

Aplikasi karo pesawat saka pagelaran menarik saka wong-wong paling penting ing wilayah kasebut. Ing software ana akeh cathetan karo jarwan menyang basa beda lan iringan subtitles.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Pendidikan  

Alat kanggo learning nyaman saka basa manca lan ngandika pembangunan skills. Software ngijini sampeyan kanggo nyinaoni nomer akeh basa lan kalebu beda mode belajar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pendidikan  

piranti lunak kanggo nambah kawruh basa Ukrainia. Piranti lunak ngandhut akeh aturan ringkes lan perpustakaan akeh pakaryan menarik karo penjelasan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська

Liyane  

Populer translator karo dhukungan saka macem-macem basa saka layanan Google. Piranti lunak mbisakake kanggo nerjemahake teks saka foto lan uga input handwritten lan swara.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Optimization sistem  

Populer Manager Manajemen file lan Optimization sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo njelasno status piranti lan ngresiki munggah sistem kanggo karya luwih produktif.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Antiviruses  

Ing antivirus free kanggo nglindhungi sistem piranti marang virus lan ancaman liyane. Uga yen prelu ndhukung kunci piranti remot lan telpon mlebu utawa SMS.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Español, Deutsch, 中文...

Jaringan sosial   Foto  

Piranti lunak kanggo ngatur jaringan sosial kang oriented karya karo nglumpukke gambar beda lan foto. Piranti lunak ngandhut sawetara setelan kanggo kontrol trep saka profil pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

E-mail  

Aplikasi dianggo karo kothak mail saka layanan email populer. Piranti lunak kalebu sistem filtrasi trep saka pesen sing mlebu.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Foto  

Editor gambar Graphic karo dhukungan saka macem-macem efek lan saringan. Lunak nduweni unsur sosial jaringan lan dibangun ing nyimpen pribadi diowahi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Liyane  

Piranti lunak kanggo ngatur layanan paling populer kanggo tuku lan Advertisement saka macem-macem produk. Piranti lunak nggunakake sistem golèk trep barang lan layanan dipérang dadi akeh kategori.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

nglumpukake  

piranti lunak kanggo nggawe lan ndeleng kanggo-do dhaptar, bebarengan karo acara-acara. Software ngijini sampeyan kanggo èfèktif jangka jadwal saka affaires karo gati kanggo Employment dhewe.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Streaming video   Torrent  

piranti lunak kanggo ndeleng film lan TV nuduhake online in High Definition. Software mbisakake kanggo ngundhuh isi media ing kacepetan dhuwur.

Ngundhuh
Gratis
English

File  

Alat kanggo akses lan manajemen data saka layanan 4shared. Software ngijini sampeyan kanggo njaluk akses menyang akun lan kanggo muter file media.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Antiviruses  

Ing antivirus lengkap kanggo nglindhungi piranti marang virus saka macem-macem jinis. Piranti lunak nggunakake kalkulus modern kanggo ndeteksi lan mbusak ancaman.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media  

Pamuter musik trep karo dhukungan saka format populer. Piranti lunak ngandhut ekualiser kuat lan ngidini kanggo nindakake search cepet file musik.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: