Camfrog Camfrog

Ngundhuh Ngundhuh Camfrog

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android, Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Camfrog – lunak kanggo komunikasi video lan ijol-ijolan pesen teks antarane kedhaftar saka negara beda. Camfrog ngijini sampeyan kanggo rembugan nganggo mode saka videoconference, file exchange, paweweh virtual, nambah kedhaftar kanggo dhaptar kanca, lan sapiturute Software njamin komunikasi kualitas lan images video langit sak pacelathon. Camfrog ngandhut akèh kamar kanggo komunikasi dibagi dening kelompok negara, kapentingan lan jinis kegiatan. Camfrog uga ngijini kanggo nggawe chatting dhewe kamar karo sandhi kanggo mlebu utawa Watesan liyane.

Fitur utama ing:

  • High-quality komunikasi video
  • Pribadi lan klompok video chatting
  • Akeh kamar dibagi dening negara lan kapentingan
  • Nggawe kamar dhewe

Komentar tumrap Camfrog:


Camfrog Lunak related:


Chat   Komunikasi swara   Webcams  

Aplikasi kanggo olahpesen teks lan komunikasi swara. Uga ana kamungkinan saka chatting karo kanca-kanca saka layanan beda lan jaringan sosial.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Webcams   Komunikasi swara  

A lunak populer kanggo komunikasi swara free lan ijol-ijolan pesen teks antarane kedhaftar. Uga lunak ngijini nelpon ing telpon seluler lan landline ing tariffs sarujuk.

Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar donya. Software ngijini sampeyan kanggo ijolan pesen teks utawa nggawe telpon swara lan video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo ijol-ijolan pesen teks lan nggawe telpon utawa video panggilan. Aplikasi mbisakake kanggo rembugan nganggo chats klompok lan ndeleng informasi bab panganggo liya.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar donya. Piranti lunak ngidini kanggo nggawe telpon swara lan video utawa nuduhake pesen teks.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Jaringan sosial   Komunikasi swara   Webcams  

Utusan misuwur kanggo komunikasi teks, swara, lan video. Uga piranti lunak interaksi karo paling aplikasi saka layanan Google populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo rembugan karo wong ing saindhenging donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara utawa video ing kualitas lan ijolan pesen teks.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Chat   Komunikasi swara   Webcams  

Klien free ijolan pesen teks lan swara. Uga ndhukung komunikasi video lan ijol-ijolan data macem-macem.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Webcams   Chat  

Alat trep kanggo komunikasi lan enggo bareng informasi. Fitur utama piranti lunak punika kemampuan kanggo ngirim foto sing ilang liwat wektu.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Pendidikan  

Alat kanggo learning nyaman saka basa manca lan ngandika pembangunan skills. Software ngijini sampeyan kanggo nyinaoni nomer akeh basa lan kalebu beda mode belajar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Jaringan sosial  

Versi entheng saka klien jaringan sosial populer kang nganggo sumber sistem minimal lan stably dianggo ing jaringan karo sambungan banget.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Enkripsi  

Pangayoman efektif saka data piranti marang nggunakake wong ora sah. Pamblokiran lunak wiwitan saka aplikasi lan layanan sing dipilih.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Streaming video  

Piranti lunak kanggo ngontrol piranti Chromecast. Piranti lunak mbisakake kanggo siaran isi media saka smartphone utawa tablet komputer kanggo HD-TV.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Game  

Game Papan online kang adhedhasar basis siji gelut siji antarane loro mungsuh. Game nawakake akèh gerakane strategis lan plans kanggo entuk asil sing paling apik.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 文言, 한국어

Pamuter media  

Salah siji pemain paling misuwur kanggo muter file media. Piranti lunak wis sawetara saka sudhut setelan puter maneh kualitas nomer akeh format multimedia.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: