Chromecast Chromecast

Ngundhuh Ngundhuh Chromecast

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Chromecast – lunak kanggo siaran isi media ing TV karo HDMI-port. Ing Chromecast wis alat configuration kanggo nyambungake piranti kanggo Wi-Fi lan kanggo siaran salajengipun. Software ngijini sampeyan kanggo siaran video, musik utawa game ing TV saka smartphone lan tablet komputer. Chromecast mbisakake kanggo nyetel screensaver antarane siaran, ngganti password lan piranti jeneng Wi-Fi. Uga lunak ngijini kanggo siaran gambar saka komputer liwat browser Chrome. Chromecast wis antarmuka prasaja lan intuisi.

Fitur utama ing:

  • Siaran isi saka piranti kanggo TV
  • Nggunakake Wi-Fi kanggo siaran
  • Pangaturan dhewe saka piranti Chromecast
  • Gampang kanggo nggunakake antarmuka

Komentar tumrap Chromecast:


Chromecast Lunak related:


Torrent   Streaming video  

piranti lunak kanggo download utawa kanggo ndeleng film lan seri génré online. Piranti lunak wis sawetara saka sudhut pribadi kanggo gampang panggunaan saka layanan.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Português, Italiano...

Streaming video  

Populer platform video streaming kanggo ndeleng siaran sembarang komputer lan console game. Piranti lunak ndhukung gambar kualitas Broadcast online lan video sing direkam.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Streaming video  

Salah siji saka layanan video paling populer karo basa akeh macem-macem isi. Piranti lunak wis search engine Handy lan kemampuan kanggo ngupload video menyang jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Streaming video   Torrent  

piranti lunak kanggo ndeleng film lan TV nuduhake online in High Definition. Software mbisakake kanggo ngundhuh isi media ing kacepetan dhuwur.

Ngundhuh
Gratis
English

Streaming video  

piranti lunak kanggo ndeleng siaran video ing subjek beda saka sak donya. Software mbisakake kanggo nemokake lepen video ing basa kapilih dening pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Streaming video  

Alat kanggo ndeleng lan siaran video streaming. Piranti lunak mbisakake kanggo kuoso lan ngirim komentar utawa nggawe persetujuan.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, 日本語, 한국어

Testing  

Piranti lunak kuat kanggo nyoba kinerja piranti. Piranti lunak nampilake informasi rinci babagan Kapabilitas piranti lan mbisakake mbandhingake asil pathokan karo piranti liya.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Game  

Ing simulasi bal-balan karo akèh pemain legendaris, tim lan liga bal-balan. Game migunakake grafis kualitas lan gerakan nyata pemain.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Web browser  

Browser misuwur karo kacepetan dhuwur saka kaca loading. Uga piranti lunak encrypts lalu lintas kanggo ngreksa marang pengaruh njaba.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Desktop  

Piranti lunak karo pesawat gedhe wallpapers saka aliran lan macem-macem ukuran. Piranti lunak ndhukung search wallpaper rating pangguna liyane lan ngabari gambar anyar.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Game  

Game populer kanggo manajemen peternakan lan pembangunan tetanèn. Software ngijini sampeyan kanggo tetanduran crops beda, mbangun omah lan duwe pets.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Chat   Komunikasi swara   Webcams  

Aplikasi kanggo olahpesen teks lan komunikasi swara. Uga ana kamungkinan saka chatting karo kanca-kanca saka layanan beda lan jaringan sosial.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media  

Pamuter multimedia misuwur karo dhukungan saka kathah format. Piranti lunak playbacks file media tanpa mundhut saka kualitas lan mbisakake kanggo ndeleng video streaming.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Enkripsi  

piranti lunak kanggo ngunci aplikasi, gallery, sambungan internet, menu setelan, dhaptar kontak utawa file liyane karo sandhi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Aplikasi resmi nyimpen digital saka layanan populer Ubisoft. Ing software ana macem-macem gedhe game kang diakses kanggo ngundhuh.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: