Dropbox Dropbox

Ngundhuh Ngundhuh Dropbox

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android, Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Dropbox – lunak kanggo digarap maya panyimpenan. Software ngijini sampeyan kanggo nyimpen file media, dokumen teks utawa gambar menyang panyimpenan maya lan menehi akses umum kanggo ngundhuh file. Dropbox ndhukung sinkronisasi otomatis data ing antarane macem-macem jinis piranti. Piranti lunak menehi tingkat dhuwur saka pangayoman berkas kang wis ngrambah dening ngirim data ing saluran ndhelik lan nyimpen informasi ing wangun ndhelik. Dropbox tansah sajarah saka owah-owahan ing panyimpenan lan mbisakake kanggo waras file dibusak sak periode tartamtu wektu.

Fitur utama ing:

  • Gampang downloading file menyang panyimpenan maya
  • Disinkronake data ing antarane piranti beda
  • Menehi akses umum kanggo ngundhuh file
  • Tingkat dhuwur saka pangayoman data
  • Kemampuan kanggo waras file dibusak

Komentar tumrap Dropbox:


Dropbox Lunak related:


File  

Aplikasi serep multifunctional. Piranti lunak mbisakake kanggo mbusak utawa mulihake data saka macem-macem lan relocates file menyang kertu memori.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

File  

piranti lunak kanggo ngatur file lan nransfer aplikasi ing kertu memori. Piranti lunak ngandhut pribadi kanthi otomatis nginstal aplikasi menyang kertu SD.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File  

Ing pangatur file kalebu akeh pribadi kanggo manajemen data efisiensin saka piranti. Piranti lunak ndhukung kabeh operasi file utama karo data sistemik lan didhelikaké.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File  

Populer maya panyimpenan kanggo ijolan lan bisa karo file macem-macem jinis. Uga lunak ngijini kanggo nyedhiyani akses kanggo file kanggo panganggo liya kanggo sunting bebarengan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

File  

alat trep kanggo cepet fungsi enggo bareng file liwat Wi-Fi. Software ndhukung transfer data menyang komputer utawa kanggo macem-macem piranti bebarengan.

Ngundhuh
Gratis
English

File  

Alat kanggo akses lan manajemen data saka layanan 4shared. Software ngijini sampeyan kanggo njaluk akses menyang akun lan kanggo muter file media.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

Alat kanggo rembugan ing jaringan sosial populer karo kedhaftar donya. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng pengunjung page lan ngira-ngira foto.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

E-mail  

Aplikasi bisa karo email saka layanan Google. Piranti lunak kontrol mail karo akeh akun konfigurasi pribadi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo rembugan karo wong ing saindhenging donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara utawa video ing kualitas lan ijolan pesen teks.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Liyane  

piranti lunak kanggo supaya cepet lan gampang layanan driver pribadi karo mobil eksekutif ing kurang prices lan tariffs ditrima kanggo trip.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Jaringan sosial   Foto  

piranti lunak kanggo ngunggah gambar beda lan GIF-animasi kanggo layanan populer. Software mbisakake kanggo sijine senengane lan komentar kiriman.

Ngundhuh
Gratis
English

Jaringan sosial   Chat  

Gampang kanggo nggunakake utusan kanggo rembugan karo kanca-kanca saka jaringan sosial populer. Piranti lunak ndhukung swara lan video telpon lan uga mode konferensi video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Liyane  

Piranti lunak kanggo ngatur layanan paling populer kanggo tuku lan Advertisement saka macem-macem produk. Piranti lunak nggunakake sistem golèk trep barang lan layanan dipérang dadi akeh kategori.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

Chat  

Manager lengkap ijolan pesen teks antarane kedhaftar. Piranti lunak mbisakake kanggo rembugan nganggo chats klompok lan ndeleng macem-macem isi media.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Strategi arcade ing gaya Tower Defense. Ing game ana macem-macem gedhe menara lan monster karo gambaran rinci mbangun pangayoman paling efisien.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch, 中文, Русский...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: