Facebook Lite Facebook Lite

Ngundhuh Ngundhuh Facebook Lite

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Facebook Lite – lunak kanggo tetep ing jaringan sosial populer Facebook. Piranti lunak dirancang khusus ing wangun prasaja kanggo panggunaan gampang dening piranti karo sistem kinerja kurang. Facebook Lite wis kabeh fitur utama ing jaringan sosial: komunikasi karo kanca-kanca, tampilan lan Komentar ing foto, nggabungake kelompok beda, etc. lunak menehi kacepetan dhuwur saka kaca loading lan nggunakake data efektif. Facebook Lite nganggo sumber minimal sistem piranti lan makaryakke ing macem-macem kahanan jaringan.

Fitur utama ing:

  • kacepetan dhuwur saka loading ing
  • Operasi efisien karo data
  • operasi stabil ing macem-macem kahanan jaringan

Komentar tumrap Facebook Lite:


Facebook Lite Lunak related:


Jaringan sosial   Chat  

Salah siji saka utusan sing paling populer kanggo rembugan karo kedhaftar sak donya. Piranti lunak ndhukung ijol-ijolan file macem-macem jinis lan komunikasi ing chats grup.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

Alat kanggo rembugan ing jaringan sosial populer karo kedhaftar donya. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng pengunjung page lan ngira-ngira foto.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Jaringan sosial   Chat  

Gampang kanggo nggunakake utusan kanggo rembugan karo kanca-kanca saka jaringan sosial populer. Piranti lunak ndhukung swara lan video telpon lan uga mode konferensi video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Jaringan sosial   Foto  

Piranti lunak kanggo tetep siji saka jaringan sosial sing paling kerep dibukak ing donya. Aplikasi ngandhut kathah efek Graphic lan saringan kanggo karya efektif karo foto.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial  

Aplikasi gratis jaringan sosial paling populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng lan nggawe isi beda kang saiki ing jaringan sosial.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Maps   Jaringan sosial  

Piranti lunak pandhu arah kang makaryakke ing asas saka jaringan sosial kanggo ngawasi macem-macem acara dalan ing wektu nyata.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial  

Piranti lunak kanggo ngatur layanan populer pitakonan lan jawaban. Piranti lunak interaksi karo jaringan sosial populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

Layanan populer kanggo ngawasi acara paling anyar ing donya. Piranti lunak kalebu koleksi akeh bahan ing beda tema lan mbisakake kanggo milih sumber warta kanggo ngandhani.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jaringan sosial  

Lunak nduweni akses menyang salah siji layanan music paling populer. Aplikasi mbisakake kanggo tindakake warta ing donya musik lan nelusuri ing macem-macem cathetan audio.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

Kacepetan dhuwur lan alternatif multifunctional kanggo klien gegandhengan jaringan sosial VK. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut kolom kanggo njamin nyaman Tetep ing jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Deutsch, Русский...

Jaringan sosial  

Jaringan sosial wis fokus ing topic saka panyiapan saka kontak bisnis. Piranti lunak mbisakake maneh macem-macem perusahaan global lan wakil.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Maps  

Piranti lunak nampilake permukaan planet karo dhukungan saka teknologi 3D. Aplikasi nampilake mujur nengen rinci lan mbisakake kanggo rencana rute lan ndeleng informasi bab werna-werna panggonan pinunjul.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pendidikan  

Cara macem kanggo sinau utawa nambah kawruh basa manca. Piranti lunak nggunakake pribadi learning beda kanggo pangembangan basa pamula tingkat linuwih.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pamuter media  

Pamuter multifunctional kang ndhukung paling format media. Ing aplikasi ana ing kolom kanggo ngowahi tags, aplikasi efek audio Komplek lan akeh liyane.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Ekstensi   PDF  

Piranti lunak kanggo bisa karo file PDF lan dokumen dilindungi karo password. Aplikasi interaksi karo Acrobat maya panyimpenan kanggo luwih trep berkas download lan ndeleng dokumen saka panggonan disconnection.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: