Facebook Messenger Facebook Messenger

Ngundhuh Ngundhuh Facebook Messenger

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Facebook Messenger – lunak kanggo komunikasi karo kedhaftar saka jaringan sosial Facebook lan kanca-kanca saka buku iki. Software ngijini sampeyan kanggo nambah pangguna menyang dhaptar kanca, ngleksanakake telpon swara utawa video lan nggawe chats klompok utawa konferensi video karo akeh kedhaftar. Facebook Messenger mbisakake kanggo ngirim pesen tanpa akses internet kanthi ngisi daya ragad kanggo pesen normal miturut tariffs seluler. Piranti lunak uga ngijini sampeyan kanggo ndeleng file ing galeri sak komunikasi lan ijol-ijolan foto mung dijupuk, video utawa rekaman audio ing chatting.

Fitur utama ing:

  • Olahpesen trep
  • Swara, lan video panggilan
  • Pesen tanpa akses menyang internet
  • Exchange mung dijupuk digawe foto lan video

Komentar tumrap Facebook Messenger:


Facebook Messenger Lunak related:


Jaringan sosial   Foto  

Piranti lunak kanggo tetep siji saka jaringan sosial sing paling kerep dibukak ing donya. Aplikasi ngandhut kathah efek Graphic lan saringan kanggo karya efektif karo foto.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial   Chat  

Salah siji saka utusan sing paling populer kanggo rembugan karo kedhaftar sak donya. Piranti lunak ndhukung ijol-ijolan file macem-macem jinis lan komunikasi ing chats grup.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

Piranti lunak kanggo nggawe lan ndeleng video cendhak ing jaringan sosial. Piranti lunak mbisakake kanggo langganan saluran video beda, ndeleng feed warta lan ninggalake komentar video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial  

Aplikasi free kanggo nggunakake jaringan sosial populer. Piranti lunak mbisakake kanggo chatting karo kanca-kanca, ndeleng isi media lan file exchange.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Português, Русский

Jaringan sosial  

Aplikasi gratis jaringan sosial paling populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng lan nggawe isi beda kang saiki ing jaringan sosial.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial   Foto  

piranti lunak kanggo ngunggah gambar beda lan GIF-animasi kanggo layanan populer. Software mbisakake kanggo sijine senengane lan komentar kiriman.

Ngundhuh
Gratis
English

Chat   Komunikasi swara   Webcams  

Aplikasi kanggo olahpesen teks lan komunikasi swara. Uga ana kamungkinan saka chatting karo kanca-kanca saka layanan beda lan jaringan sosial.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Chat  

Manager komunikasi free kang dirancang dening pangembang jaringan sosial VKontakte. Piranti lunak ndhukung sistem enkripsi dipercaya kanggo olahpesen aman.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, Português...

Jaringan sosial  

jaringan sosial populer ngidini kanggo komunikasi kabeh ndonya lan ndhukung game khusus sing kasurung kenalan saka kedhaftar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Jaringan sosial   Foto  

Piranti lunak kanggo ngatur jaringan sosial kang oriented karya karo nglumpukke gambar beda lan foto. Piranti lunak ngandhut sawetara setelan kanggo kontrol trep saka profil pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem  

Piranti lunak kanggo diwenehi ROOT-hak kanggo piranti paling saka manufaktur beda. Uga lunak ngijini nggunakake script khusus sing dirancang kanggo pangguna linuwih.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Italiano...

Maps  

piranti lunak kanggo ndeleng peta lan satelit saka kutha. Piranti lunak iku bisa kanggo map rute optimal lan nampilake alangan ing dalan kasebut.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский, Türkçe

Game  

Seneng-seneng game iki digawe sawise seri animasi eponymous. Pamuter bisa nyana petualangan macem karo karakter favorit.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Nonton E-book  

Kajaba iku trep kanggo nelusuri lan maca buku. Piranti lunak kalebu perpustakaan gedhe sastra dipérang dadi werna-werna génré.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Game  

Populer strategi kanggo construction lan pembangunan kutha. Kesempatan sudhut ing construction, ekonomi lan daya eksekutif sing dibukak kanggo pamuter.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: