Facebook Messenger Facebook Messenger

Ngundhuh Ngundhuh Facebook Messenger

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Facebook Messenger – lunak kanggo komunikasi karo kedhaftar saka jaringan sosial Facebook lan kanca-kanca saka buku iki. Software ngijini sampeyan kanggo nambah pangguna menyang dhaptar kanca, ngleksanakake telpon swara utawa video lan nggawe chats klompok utawa konferensi video karo akeh kedhaftar. Facebook Messenger mbisakake kanggo ngirim pesen tanpa akses internet kanthi ngisi daya ragad kanggo pesen normal miturut tariffs seluler. Piranti lunak uga ngijini sampeyan kanggo ndeleng file ing galeri sak komunikasi lan ijol-ijolan foto mung dijupuk, video utawa rekaman audio ing chatting.

Fitur utama ing:

  • Olahpesen trep
  • Swara, lan video panggilan
  • Pesen tanpa akses menyang internet
  • Exchange mung dijupuk digawe foto lan video

Komentar tumrap Facebook Messenger:


Facebook Messenger Lunak related:


Jaringan sosial  

Aplikasi gratis jaringan sosial paling populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng lan nggawe isi beda kang saiki ing jaringan sosial.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial   Chat  

Salah siji saka utusan sing paling populer kanggo rembugan karo kedhaftar sak donya. Piranti lunak ndhukung ijol-ijolan file macem-macem jinis lan komunikasi ing chats grup.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

Piranti lunak kanggo nggawe lan ndeleng video cendhak ing jaringan sosial. Piranti lunak mbisakake kanggo langganan saluran video beda, ndeleng feed warta lan ninggalake komentar video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial  

Aplikasi free kanggo nggunakake jaringan sosial populer. Piranti lunak mbisakake kanggo chatting karo kanca-kanca, ndeleng isi media lan file exchange.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Português, Русский

Jaringan sosial   Foto  

Piranti lunak kanggo tetep siji saka jaringan sosial sing paling kerep dibukak ing donya. Aplikasi ngandhut kathah efek Graphic lan saringan kanggo karya efektif karo foto.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Chat   Komunikasi swara   Webcams  

Klien free ijolan pesen teks lan swara. Uga ndhukung komunikasi video lan ijol-ijolan data macem-macem.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial  

Piranti lunak kanggo rembugan lan ngatur jaringan sosial saka perusahaan populer. Piranti lunak nyempurnakake kabeh layanan Google lan sampeyan bisa ngleksanakake sinkronisasi sing karo akun pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Chat  

Manager lengkap ijolan pesen teks antarane kedhaftar. Piranti lunak mbisakake kanggo rembugan nganggo chats klompok lan ndeleng macem-macem isi media.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo rembugan karo wong ing saindhenging donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara utawa video ing kualitas lan ijolan pesen teks.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Chat   Komunikasi swara  

Instrument kanggo ijolan pesen teks lan swara. Piranti lunak mbisakake kanggo rembugan nganggo chats klompok lan ijolan file utawa informasi kontak.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak banget kanggo mutusake masalah masalah akses menyang diblokir. lunak kanthi otomatis milih wilayah kanggo sambungan paling luweh.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, 中文...

Game  

Game kacepetan drive lan ngalahake saka macem-macem alangan 3D trek. Game nggunakake efek mawerna-werna lan grafis 3D banget.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Liyane  

Alat trep kanggo Ngonversi swara. Piranti lunak nggunakake akeh efek Ngonversi pesen swara lan ana kemampuan kanggo nyetel file disimpen minangka dering.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Kantor  

piranti lunak kanggo bisa karo file Microsoft Office lan ndeleng file PDF. Piranti lunak wis fungsi gedhe lan sawetara Cithakan.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

Alat kanggo ngatur file media ing panyimpenan maya. Software ngijini sampeyan kanggo nyelarasake kanggo akses menyang file saka macem-macem piranti.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: