FBReader FBReader

Ngundhuh Ngundhuh FBReader

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android, Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

FBReader – lunak kanggo maca buku elektronik ing format sing beda. FBReader ngijini sampeyan kanggo nelusuri lan download buku ing basa beda saka perpustakaan jaringan utawa toko. Piranti lunak kanthi otomatis nggawe isi kitab kang, ngatur Hyphenation lan memorizes posisi saiki ing teks sawise nutup buku. FBReader mbisakake kanggo Ngurutake buku ing perpustakaan dhewe déning panganggité, genre utawa seri. Uga lunak ndhukung sinkronisasi saka koleksi buku karo piranti liyane. FBReader ngemot nomer akeh pribadi kanggo ngatur setelan piranti lunak kanggo kabutuhan pangguna.

Fitur utama ing:

  • Ndhukung macem-macem format
  • Ndeleng file saka arsip
  • Downloads buku saka perpustakaan jaringan lan toko
  • Sinkronisasi karo piranti liyane
  • Kontrol koleksi buku

Komentar tumrap FBReader:


FBReader Lunak related:


Nonton E-book  

Kajaba iku trep kanggo nelusuri lan maca buku. Piranti lunak kalebu perpustakaan gedhe sastra dipérang dadi werna-werna génré.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Nonton E-book  

Piranti lunak kanggo ndeleng lan ngundhuh eBooks saka toko buku paling gedhé. Aplikasi ngandhut pangaturan sing beda kanggo mesthekake maca paling nyaman.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Nonton E-book  

Aplikasi kanggo ngundhuh lan ngrungokake buku audio. Lunak klebu perpustakaan akeh buku lan ndhukung macem-macem mode kanggo review sing.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Torrent  

Gampang kanggo sinau torrent klien karo pesawat pribadi migunani kanggo ngatur downloads file kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Downloaders  

Alat kanggo ngundhuh lan nuduhake file ing jaringan BitTorrent. Lunak nyedhiyakake search cepet file lan ngandhut olahpesen dibangun ing.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Game  

A game strategi karo unsur simulasi urip. Adil utama game iku kanggo pave cara dhewe kanggo goal dikarepake dening kabeh liya kasedhiya.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch, Русский...

Pendidikan  

Cara macem kanggo sinau utawa nambah kawruh basa manca. Piranti lunak nggunakake pribadi learning beda kanggo pangembangan basa pamula tingkat linuwih.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jaringan sosial  

Manager trep kanggo njaluk kenalan lan komunikasi. Aplikasi mbisakake kanggo ndeleng profil pengguna, owahi informasi pribadhi lan menehi bebungah virtual.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Optimization sistem  

Kajaba gedhe kanggo nyedhiyani operasi piranti trep, aman lan cepet. Piranti lunak kalebu akeh pribadi kanggo entuk kinerja sing paling mungkin.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Internet   Enkripsi  

Alat kanggo mesthekake rahasia ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo ndhelikake IP-alamat pengguna lan nampa akses menyang diblokir.

Ngundhuh
Adware, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak banget kanggo mutusake masalah masalah akses menyang diblokir. lunak kanthi otomatis milih wilayah kanggo sambungan paling luweh.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, 中文...

Jaringan sosial  

Aplikasi free kanggo nggunakake jaringan sosial populer. Piranti lunak mbisakake kanggo chatting karo kanca-kanca, ndeleng isi media lan file exchange.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Português, Русский

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar donya. Software ngijini sampeyan kanggo ijolan pesen teks utawa nggawe telpon swara lan video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Game   Remote akses  

Piranti lunak kanggo remot kontrol fungsi jaringan saka console game. Piranti lunak mbisakake komunikasi karo kedhaftar layanan lan tindakake kabar saka donya game.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Pamuter media  

Pamuter multifunctional kang ndhukung paling format media. Ing aplikasi ana ing kolom kanggo ngowahi tags, aplikasi efek audio Komplek lan akeh liyane.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: