Google Drive Google Drive

Ngundhuh Ngundhuh Google Drive

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android, Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Google Drive – lunak kanggo digarap maya panyimpenan saka layanan Google. Software ngijini sampeyan kanggo nyimpen file ing panyimpenan maya, file search, nambah gambar, ndeleng file PDF, bisa karo dokumen format Microsoft Office lan sapiturute Google Drive mbisakake kanggo ijol-ijolan bahan karo panganggo liyané lan kanca-kanca saka dhaptar kontak telpon. Piranti lunak nampilake owahan ing dokumen kanggo kolaborator ing mode saka wektu nyata. Google Drive uga menehi akses menyang folder lan dokumen tanpa sambungan internet.

Fitur utama ing:

  • Katindakake nganggo file saka macem-macem
  • Searches folder lan dokumen
  • Kemampuan kanggo ijol-ijolan bahan karo panganggo liyané
  • Sunting bebarengan file ing mode saka wektu nyata
  • Akses menyang file tanpa sambungan internet

Komentar tumrap Google Drive:


Google Drive Lunak related:


File  

Aplikasi serep multifunctional. Piranti lunak mbisakake kanggo mbusak utawa mulihake data saka macem-macem lan relocates file menyang kertu memori.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

File  

Alat kanggo bisa karo maya panyimpenan. Program ngijini sampeyan kanggo nyimpen macem-macem file menyang panyimpenan maya lan menehi akses umum kanggo file sing didownload.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

File  

Ing pangatur file kalebu akeh pribadi kanggo manajemen data efisiensin saka piranti. Piranti lunak ndhukung kabeh operasi file utama karo data sistemik lan didhelikaké.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File  

alat trep kanggo cepet fungsi enggo bareng file liwat Wi-Fi. Software ndhukung transfer data menyang komputer utawa kanggo macem-macem piranti bebarengan.

Ngundhuh
Gratis
English

File  

piranti lunak kanggo ngatur file lan nransfer aplikasi ing kertu memori. Piranti lunak ngandhut pribadi kanthi otomatis nginstal aplikasi menyang kertu SD.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File  

Alat kanggo akses lan manajemen data saka layanan 4shared. Software ngijini sampeyan kanggo njaluk akses menyang akun lan kanggo muter file media.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

Alat kanggo rembugan ing jaringan sosial populer karo kedhaftar donya. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng pengunjung page lan ngira-ngira foto.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Streaming video  

piranti lunak kanggo ndeleng siaran video ing subjek beda saka sak donya. Software mbisakake kanggo nemokake lepen video ing basa kapilih dening pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Liyane  

Aplikasi resmi saka layanan populer kanggo ndeleng isi video beda. Piranti lunak ndhukung sawetara kolom kanggo ngowahi video lan upload sakteruse kanggo jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English

Downloaders  

Alat kanggo nelusuri lan ngundhuh file saka internet. Software ngijini sampeyan kanggo nindakake search berkas trep ing akèh torrent populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Internet  

Piranti lunak kanggo lulus Blok regional sumber web lan ndhelikake nyata IP-alamat kanggo anonim Tetep ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo rembugan karo wong ing saindhenging donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara utawa video ing kualitas lan ijolan pesen teks.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

File komprèsi  

Ing archiver file kuat karo dhukungan saka paling format arsip. Piranti lunak wis sawetara saka sudhut pribadi lan fitur kanggo mesthekake karya produktif karo arsip.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Downloaders  

Manager trep kanggo ngundhuh data saka macem-macem. Piranti lunak nggunakake kalkulus khusus kanggo file sing diundhuh luwih cepet.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

File komprèsi  

Piranti lunak kanggo ndeleng, nggawe lan unpack arsip jinis beda. Uga lunak dianggo karo aplikasi pihak katelu kanggo mbukak macem-macem file lan dokumen.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, 日本語

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: