Google Earth Google Earth

Ngundhuh Ngundhuh Google Earth

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android, Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Google Earth – lunak kanggo ndeleng lumahing saka planet nggunakake teknologi 3D. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng mujur nengen lan bangunan, rencana rute ing lurung-lurung kutha, nggunakake GPS-navigasi karo iringan swara, nggolek informasi babagan rame dalan lan sapiturute Google Earth nampilake artikel menarik lan foto papan pinunjul ing planet. Piranti lunak ngandhut rute kanggo transportasi umum lan peta kanggo Nanging, automobilists lan cyclists. Uga Google Earth ngijini sampeyan kanggo ndeleng megapolises lan tetanggan utawa lurung-lurung ing rinci ing 3D.

Fitur utama ing:

  • Pemetaan rinci saka lumahing planet
  • Alamat search
  • Tampilan informasi bab panggonan pinunjul
  • Nampilake kutha-kutha gedhe ing 3D

Komentar tumrap Google Earth:


Google Earth Lunak related:


Maps  

Piranti lunak kanggo nampilake kanthi negara utawa wilayah lan kanthi otomatis nemtokake rute. Uga lunak ndhukung swara GPS-pandhu arah kanggo mobil lan jinis transportasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Maps   Jaringan sosial  

Piranti lunak pandhu arah kang makaryakke ing asas saka jaringan sosial kanggo ngawasi macem-macem acara dalan ing wektu nyata.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Maps  

Aplikasi karo nomer akeh Rekomendasi lan review Wisatawan kanggo planning travel sak donya. Piranti lunak menehi informasi rinci babagan jinis transportasi kanggo trip lan liburan panggonan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Web browser  

Browser misuwur karo kacepetan dhuwur saka kaca loading. Uga piranti lunak encrypts lalu lintas kanggo ngreksa marang pengaruh njaba.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Desktop  

Piranti lunak karo pesawat gedhe wallpapers saka aliran lan macem-macem ukuran. Piranti lunak ndhukung search wallpaper rating pangguna liyane lan ngabari gambar anyar.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Antiviruses  

Ing antivirus free kanggo nglindhungi sistem piranti marang virus lan ancaman liyane. Uga yen prelu ndhukung kunci piranti remot lan telpon mlebu utawa SMS.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Español, Deutsch, 中文...

Game  

Game ing aliran balapan kanggo saingan kanggo kautaman ing montor beda lan pembalap beda. Game wis sawetara mode Manajemen karo kemampuan kanggo nyambung menyang game pengontrol.

Ngundhuh
Gratis
English

Liyane  

Piranti lunak kanggo ngatur layanan paling populer kanggo tuku lan Advertisement saka macem-macem produk. Piranti lunak nggunakake sistem golèk trep barang lan layanan dipérang dadi akeh kategori.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

Game  

Game kacepetan drive lan ngalahake saka macem-macem alangan 3D trek. Game nggunakake efek mawerna-werna lan grafis 3D banget.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Jaringan sosial  

Aplikasi resmi jaringan sosial populer kanggo nerbitaké lan ndeleng blog. Uga lunak ndhukung puter maneh lan exchange saka macem-macem file media lan cathetan teks.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

nglumpukake  

Alat kanggo nggawe cathetan beda utawa dhaptar. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi karo akun lan akses menyang informasi sing disimpen saka piranti beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo rembugan karo wong ing saindhenging donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara utawa video ing kualitas lan ijolan pesen teks.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial   Foto  

Piranti lunak kanggo tetep siji saka jaringan sosial sing paling kerep dibukak ing donya. Aplikasi ngandhut kathah efek Graphic lan saringan kanggo karya efektif karo foto.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Game   Remote akses  

Piranti lunak kanggo remot kontrol fungsi jaringan saka console game. Piranti lunak mbisakake komunikasi karo kedhaftar layanan lan tindakake kabar saka donya game.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Pamuter media  

Salah siji pemain paling misuwur kanggo muter file media. Piranti lunak wis sawetara saka sudhut setelan puter maneh kualitas nomer akeh format multimedia.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: