Google Translate Google Translate

Ngundhuh Ngundhuh Google Translate

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Google Translate – a translator misuwur, trep lan pas saka Google. Piranti lunak ndhukung pirang-pirang basa lan ngijini sampeyan kanggo nerjemahake tembung, frasa utawa teks lengkap. Google Translate menehi fungsi sing mindai teks dicithak lan mbisakake kanggo njaluk terjemahan saka peranganing kapilih. Piranti lunak ndhukung pamriksa Nulis, translation of handwritten lan swara input. Google Translate ngijini sampeyan kanggo nyelarasake phrases kerep digunakake saka piranti liyane lan utawa ngresiki sejarahe terjemahan.

Fitur utama ing:

  • Translation trep lan pas
  • Klasik lan swara input
  • Mindhai lan terjemahan tèks dicithak
  • Sinkronisasi saka frasa kerep digunakake saka piranti liyane

Komentar tumrap Google Translate:


Google Translate Lunak related:


Liyane  

Piranti lunak populer kanggo ngrungokake stasiun radio favorit saka sak donya karo kemampuan kanggo ngganti preferensi suling pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Liyane  

Aplikasi karo pesawat saka isi mawarni-warni lan barang-barang saka layanan populer Amazon. Piranti lunak mbisakake download free akeh aplikasi lan game.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Liyane  

Aplikasi gegandhengan kanggo ndeleng donya informasi Wikipedia gedhé. Piranti lunak mbisakake kanggo maca artikel ing basa beda lan nuduhake informasi ditemokaké liwat aplikasi liyane.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Liyane  

Piranti lunak kanggo pesenan taxi cepet ing negara ing donya. Aplikasi kanthi otomatis nyebut mendhoan paling cedhak lan nampilake gerakan ing peta.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Liyane  

Alat kanggo ngenali trek musik lan seni. Piranti lunak nggunakake mikropon kanggo ngrekam sumber swara lan bandingke pecahan saka melodi karo database aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Liyane  

Popular layanan aplikasi karo sawetara produk saka génré kasedhiya kanggo download lan nganyari otomatis kanggo versi paling anyar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Русский, العربية...

Liyane  

Lunak cathetan gagasan lan plans tumindake saben dina. Aplikasi mbisakake kanggo ngatur tugas beda lan melu ngowahi mau karo peserta project liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Liyane  

Piranti lunak kanggo ndeteksi informasi panelpon tartamtu. Piranti lunak mbisakake kanggo nemtokake nomer didhelikake panggilan mlebu, pemblokiran SMS lan ndeleng nomer telpon spammers.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Liyane  

Piranti lunak kanggo ngatur layanan paling populer kanggo tuku lan Advertisement saka macem-macem produk. Piranti lunak nggunakake sistem golèk trep barang lan layanan dipérang dadi akeh kategori.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

Liyane  

Piranti lunak kanggo ndeleng kabar nyata lan artikel saka siji saka Enterprises Alexa paling gedhé. Aplikasi menehi materi nurut kwalitase lan menarik bab acara ing negara.

Ngundhuh
Gratis
English

Game   Remote akses  

Piranti lunak kanggo remot kontrol fungsi jaringan saka console game. Piranti lunak mbisakake komunikasi karo kedhaftar layanan lan tindakake kabar saka donya game.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Jaringan sosial  

Piranti lunak kanggo nggawe lan ndeleng video cendhak ing jaringan sosial. Piranti lunak mbisakake kanggo langganan saluran video beda, ndeleng feed warta lan ninggalake komentar video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

File  

Aplikasi serep multifunctional. Piranti lunak mbisakake kanggo mbusak utawa mulihake data saka macem-macem lan relocates file menyang kertu memori.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Torrent  

Gampang kanggo sinau torrent klien karo pesawat pribadi migunani kanggo ngatur downloads file kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Desktop   Optimization sistem  

Piranti lunak prasaja lan multifunctional kanggo ngganti antarmuka lan nguatake piranti Android miturut pilihan pribadi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: