Hearthstone Hearthstone

Iki lunak dibutuhake Battle.net kanggo mbukak mlaku

Ngundhuh Ngundhuh Hearthstone

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android, Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Hearthstone – game kertu collectible digawe ing basis saka Semesta Warcraft. Ing saperangan karakter legendaris karo kabisan pribadi lan koleksi kertu dhewe kang ngembang sak game, kasedhiya kanggo pamuter. Hearthstone ngandhut macem-macem mode urutane critane game kalebu lomba karo pemain liyane, duels ing ajang lan wacana petualangan kasedhiya saka werna-werna kangelan. Ing awal pemain katelu nampa sawetara SIM acak karo biaya mana beda kanggo nggunakake lan njaluk SIM anyar lan kristal mana kanggo saben pamindhahan anyar. Hearthstone wis akeh SIM karo fitur beda lan ciri sing bisa Ngartekno ngganti mesthi saka game. Uga Performing macem-macem tugas pamuter earns emas kanggo kang bisa kanggo tuku mranata lengkap SIM utawa akses kanggo ajang.

Fitur utama ing:

  • Bhinéka gelut
  • Pesawat saka cara lan siasat kanggo kamenangan
  • Mode urutane critane game beda
  • Nomer akeh SIM
  • Kompetisi ing peringkat sing paling

Komentar tumrap Hearthstone:


Hearthstone Lunak related:


Emulators  

Emulator lengkap game console Sony PlayStation saged muter populer game ing piranti Android.

Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa

Game  

Ing simulasi bal-balan karo akèh pemain legendaris, tim lan liga bal-balan. Game migunakake grafis kualitas lan gerakan nyata pemain.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Ing game strategi kanggo berkembang desa dhewe lan nggedhekake wilayah nggunakake cara Jupuk. Game nggunakake grafis 3D becik lan cara pembangunan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Game  

Ing arcade game karo urutane critane game menarik kanggo kompetisi online karo pemain liyane. Ing game ana trik Tactical beda lan bonus khusus kanggo bhinéka saka urutane critane game.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Aplikasi trep saka perusahaan tutup kanggo trek сloseouts game. Software ngijini sampeyan kanggo nglacak apa game kanca sing muter lan geguneman karo wong-wong mau ing chatting kamar.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

piranti lunak kanggo download game dituku nganggo layanan populer. Piranti lunak menehi kemampuan kanggo ndeleng dhaptar isi dituku lan kanggo nganyari yen perlu.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Strategi arcade ing gaya Tower Defense. Ing game ana macem-macem gedhe menara lan monster karo gambaran rinci mbangun pangayoman paling efisien.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch, 中文, Русский...

Game  

Game kanggo ngurus saka kesehatan, uga-kang, energi lan ciri saka pet. Game mbukak campuran saka sudhut maneka warna item kanggo pet virtual.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Simulasi kanggo nampilake senjata lan informasi beda bab iku. Software ngijini sampeyan kanggo njupuk warna target lan verifikasi karakteristik senjata.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Game kacepetan drive lan ngalahake saka macem-macem alangan 3D trek. Game nggunakake efek mawerna-werna lan grafis 3D banget.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Kantor  

Piranti lunak resmi bisa karo Word, Excel lan PowerPoint dokumen saka Microsoft. Aplikasi ngandhut sawijining sèt komplit saka pribadi diowahi dokumen saka macem-macem jinis.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem  

Pangatur file kuat kanggo ngatur file lan aplikasi. Piranti lunak wis akeh pribadi kanggo ngoptimalake operasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Internet   Enkripsi  

Alat kanggo mesthekake rahasia ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo ndhelikake IP-alamat pengguna lan nampa akses menyang diblokir.

Ngundhuh
Adware, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Nonton E-book  

Gampang kanggo nggunakake piranti lunak kanggo maca buku elektronik ing format sing beda. Piranti lunak mbisakake kanggo ngatur lan Ngurutake buku dening kategori ing perpustakaan dhewe.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak lengkap kanggo ngatur jaringan pribadi virtual. Aplikasi nyedhiyakake pangayoman saka data pribadi lan enkripsi saluran saka transfer informasi sak nggunakake Wi-Fi.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: