Imgur Imgur

Ngundhuh Ngundhuh Imgur

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Imgur – lunak kanggo ngunggah gambar menyang layanan populer. Software ngijini sampeyan kanggo ngunggah gambar utawa gifs layanan, kang salajengipun diselehake menyang bagean pamilike. Imgur ngandhut akeh macem-macem kategori karo mems ndhagel, bukti ilmiah sange, kéwan lucu, pesawat acak gambar, etc. Software mbisakake kanggo ninggalake komentar, voting lan sijine likes kanggo kiriman. Uga Imgur ngijini sampeyan kanggo ndhelikake komentar vulgar lan isi diwasa.

Fitur utama ing:

  • upload Fast gambar
  • persediaan trep saka gambar dening kategori
  • Komentar lan Assessment saka kiriman
  • Mati saka isi diwasa

Komentar tumrap Imgur:


Imgur Lunak related:


Jaringan sosial  

Aplikasi gratis jaringan sosial paling populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng lan nggawe isi beda kang saiki ing jaringan sosial.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial   Chat  

Gampang kanggo nggunakake utusan kanggo rembugan karo kanca-kanca saka jaringan sosial populer. Piranti lunak ndhukung swara lan video telpon lan uga mode konferensi video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Jaringan sosial   Foto  

Piranti lunak kanggo tetep siji saka jaringan sosial sing paling kerep dibukak ing donya. Aplikasi ngandhut kathah efek Graphic lan saringan kanggo karya efektif karo foto.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial   Chat  

Salah siji saka utusan sing paling populer kanggo rembugan karo kedhaftar sak donya. Piranti lunak ndhukung ijol-ijolan file macem-macem jinis lan komunikasi ing chats grup.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial   Foto  

Piranti lunak kanggo ngatur jaringan sosial kang oriented karya karo nglumpukke gambar beda lan foto. Piranti lunak ngandhut sawetara setelan kanggo kontrol trep saka profil pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jaringan sosial  

Jaringan sosial wis fokus ing topic saka panyiapan saka kontak bisnis. Piranti lunak mbisakake maneh macem-macem perusahaan global lan wakil.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Jaringan sosial  

Alat kanggo rembugan ing jaringan sosial populer karo kedhaftar donya. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng pengunjung page lan ngira-ngira foto.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Jaringan sosial  

Aplikasi free kanggo nggunakake jaringan sosial populer. Piranti lunak mbisakake kanggo chatting karo kanca-kanca, ndeleng isi media lan file exchange.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Português, Русский

Jaringan sosial  

Aplikasi resmi jaringan sosial populer kanggo nerbitaké lan ndeleng blog. Uga lunak ndhukung puter maneh lan exchange saka macem-macem file media lan cathetan teks.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Jaringan sosial  

Layanan populer kanggo ngawasi acara paling anyar ing donya. Piranti lunak kalebu koleksi akeh bahan ing beda tema lan mbisakake kanggo milih sumber warta kanggo ngandhani.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Nonton E-book  

Gampang kanggo nggunakake piranti lunak kanggo maca buku elektronik ing format sing beda. Piranti lunak mbisakake kanggo ngatur lan Ngurutake buku dening kategori ing perpustakaan dhewe.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Liyane  

Piranti lunak populer kanggo ngrungokake stasiun radio favorit saka sak donya karo kemampuan kanggo ngganti preferensi suling pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Kantor  

Piranti lunak resmi bisa karo Word, Excel lan PowerPoint dokumen saka Microsoft. Aplikasi ngandhut sawijining sèt komplit saka pribadi diowahi dokumen saka macem-macem jinis.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem  

Piranti lunak kanggo diwenehi ROOT-hak kanggo piranti paling saka manufaktur beda. Uga lunak ngijini nggunakake script khusus sing dirancang kanggo pangguna linuwih.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Italiano...

Internet  

Gampang kanggo nggunakake piranti lunak kanggo ngatur jaringan WiFi. Piranti lunak nampilake informasi rinci bab status jaringan sing kasedhiya.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: