Amazon Kindle Amazon Kindle

Ngundhuh Ngundhuh Amazon Kindle

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android, Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Amazon Kindle – lunak kanggo maca buku, majalah lan koran saka perusahaan Amazon. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng lan tuku buku utawa dokumen liyane ing nyimpen buku paling gedhé. Amazon Kindle ngandhut kamus sing mbisakake kanggo ndeleng definisi saka tembung sing padhang ing layanan Wikipedia utawi sumber-sumber informasi liyane ing internet. Amazon Kindle ndhukung sinkronisasi saka akun sing ngijini sampeyan kanggo maca buku saka panyimpenan Panggonan paling anyar ing piranti beda. Piranti lunak mbisakake kanggo nyetel padhange layar, ukuran hurup, werna latar mburi lan orientasi kaca. Amazon Kindle uga ngijini sampeyan kanggo nggawe perpustakaan dhewe lan nemokake buku utawa dokumen liyane ing macem-macem kategori.

Fitur utama ing:

  • Ndeleng lan tuku buku saka layanan Amazon
  • Kamus
  • Sinkronisasi akun
  • Nggawe perpustakaan
  • Setelan font lan padhang kaca

Komentar tumrap Amazon Kindle:


Amazon Kindle Lunak related:


Nonton E-book  

Kajaba iku trep kanggo nelusuri lan maca buku. Piranti lunak kalebu perpustakaan gedhe sastra dipérang dadi werna-werna génré.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Nonton E-book  

Aplikasi kanggo ngundhuh lan ngrungokake buku audio. Lunak klebu perpustakaan akeh buku lan ndhukung macem-macem mode kanggo review sing.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Nonton E-book  

Gampang kanggo nggunakake piranti lunak kanggo maca buku elektronik ing format sing beda. Piranti lunak mbisakake kanggo ngatur lan Ngurutake buku dening kategori ing perpustakaan dhewe.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Liyane  

Lan lunak menarik kanggo ngrekam video lucu diiringi file audio. Aplikasi wis pesawat gedhe bêsik saka lagu pop, film lan réplika.

Ngundhuh
Gratis
English

Liyane  

Gampang nggunakake piranti lunak kanggo mblokir iklan. Software ngijini sampeyan kanggo nyipta dhaptar putih lan ireng karo situs perlu.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pendidikan  

Alat kanggo learning nyaman saka basa manca lan ngandika pembangunan skills. Software ngijini sampeyan kanggo nyinaoni nomer akeh basa lan kalebu beda mode belajar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Game  

Game kanggo ngurus saka kesehatan, uga-kang, energi lan ciri saka pet. Game mbukak campuran saka sudhut maneka warna item kanggo pet virtual.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Liyane  

Layanan free saka macem-macem aplikasi lan game kang penerbitan alternatif kanggo Google Play. Piranti lunak kalebu macem-macem kategori lan gambaran sing dhetil ngenani produk.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Game   Remote akses  

Piranti lunak kanggo remot kontrol fungsi jaringan saka console game. Piranti lunak mbisakake komunikasi karo kedhaftar layanan lan tindakake kabar saka donya game.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Liyane  

Alat trep kanggo Ngonversi swara. Piranti lunak nggunakake akeh efek Ngonversi pesen swara lan ana kemampuan kanggo nyetel file disimpen minangka dering.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Game  

Aplikasi trep saka perusahaan tutup kanggo trek сloseouts game. Software ngijini sampeyan kanggo nglacak apa game kanca sing muter lan geguneman karo wong-wong mau ing chatting kamar.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jaringan sosial   Chat  

Salah siji saka utusan sing paling populer kanggo rembugan karo kedhaftar sak donya. Piranti lunak ndhukung ijol-ijolan file macem-macem jinis lan komunikasi ing chats grup.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Liyane  

Aplikasi karo pesawat saka isi mawarni-warni lan barang-barang saka layanan populer Amazon. Piranti lunak mbisakake download free akeh aplikasi lan game.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Desktop   Optimization sistem  

Cara cepet lan gampang kanggo ngoptimalake desktop. Piranti lunak menehi karya cepet maksimum saka piranti lan ngandhut pesawat saka aplikasi migunani.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses   Optimization sistem  

piranti lunak kanggo nglindhungi piranti marang virus lan modul angkoro, ngresiki sistem, ngatur aplikasi lan nyimpen energi baterei.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: