Link2SD Link2SD

Ngundhuh Ngundhuh Link2SD

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Link2SD – lunak kanggo ngatur file lan nransfer aplikasi menyang kertu SD. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng informasi bab aplikasi, nransfer, mbusak cache lan data, ngowahi aplikasi conventional menyang gedhe-gedhe sistem, etc. Link2SD ngijini sampeyan kanggo nyiyapake piranti kanggo otomatis nginstal aplikasi menyang kertu SD. Piranti lunak iku bisa kanggo nransfer apk lan dalvik-cache file ing pemisahan tambahan saka kertu memori. Link2SD uga nampilake panyimpenan saka piranti, kertu SD lan sekat sawijining, jumlah cache lan sistem data.

Fitur utama ing:

  • Transfer aplikasi
  • Sekaligus mbusak singgahan
  • Saged aplikasi
  • Transfer apk lan davlik-cache file
  • Setelan kanggo otomatis download file menyang kertu SD

Komentar tumrap Link2SD:


Link2SD Lunak related:


File  

Alat kanggo bisa karo maya panyimpenan. Program ngijini sampeyan kanggo nyimpen macem-macem file menyang panyimpenan maya lan menehi akses umum kanggo file sing didownload.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

File  

alat trep kanggo cepet fungsi enggo bareng file liwat Wi-Fi. Software ndhukung transfer data menyang komputer utawa kanggo macem-macem piranti bebarengan.

Ngundhuh
Gratis
English

File  

Populer maya panyimpenan kanggo ijolan lan bisa karo file macem-macem jinis. Uga lunak ngijini kanggo nyedhiyani akses kanggo file kanggo panganggo liya kanggo sunting bebarengan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

File  

Aplikasi serep multifunctional. Piranti lunak mbisakake kanggo mbusak utawa mulihake data saka macem-macem lan relocates file menyang kertu memori.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

File  

Ing pangatur file kalebu akeh pribadi kanggo manajemen data efisiensin saka piranti. Piranti lunak ndhukung kabeh operasi file utama karo data sistemik lan didhelikaké.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File  

Alat kanggo akses lan manajemen data saka layanan 4shared. Software ngijini sampeyan kanggo njaluk akses menyang akun lan kanggo muter file media.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Game  

Ing arcade game kanggo nglindhungi house saka pamuter marang serangan saka galak edan. Game wis akeh cara kanggo nglindhungi house marang galak karo ciri lan skills beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Desktop  

Piranti lunak karo pesawat gedhe wallpapers saka aliran lan macem-macem ukuran. Piranti lunak ndhukung search wallpaper rating pangguna liyane lan ngabari gambar anyar.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Game  

Strategi arcade ing gaya Tower Defense. Ing game ana macem-macem gedhe menara lan monster karo gambaran rinci mbangun pangayoman paling efisien.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch, 中文, Русский...

Webcams  

Populer video chatting kanggo komunikasi karo penggunane sak donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo tetep bebarengan ing saperangan chatting kamar lan komunikasi ing mode videoconference ing.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 日本語, ไทย

Jaringan sosial  

Jaringan sosial wis fokus ing topic saka panyiapan saka kontak bisnis. Piranti lunak mbisakake maneh macem-macem perusahaan global lan wakil.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Web browser  

Browser cepet kanggo nyaman Tetep ing internet. Piranti lunak kanthi otomatis nyetel ukuran sing dipengini lan format teks saka kaca web kanggo layar piranti.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Internet   Enkripsi  

Alat kanggo mesthekake rahasia ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo ndhelikake IP-alamat pengguna lan nampa akses menyang diblokir.

Ngundhuh
Adware, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Game  

Simulasi kanggo nampilake senjata lan informasi beda bab iku. Software ngijini sampeyan kanggo njupuk warna target lan verifikasi karakteristik senjata.

Ngundhuh
Gratis
English

Liyane  

Popular layanan aplikasi karo sawetara produk saka génré kasedhiya kanggo download lan nganyari otomatis kanggo versi paling anyar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Русский, العربية...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: