Link2SD Link2SD

Ngundhuh Ngundhuh Link2SD

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Link2SD – lunak kanggo ngatur file lan nransfer aplikasi menyang kertu SD. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng informasi bab aplikasi, nransfer, mbusak cache lan data, ngowahi aplikasi conventional menyang gedhe-gedhe sistem, etc. Link2SD ngijini sampeyan kanggo nyiyapake piranti kanggo otomatis nginstal aplikasi menyang kertu SD. Piranti lunak iku bisa kanggo nransfer apk lan dalvik-cache file ing pemisahan tambahan saka kertu memori. Link2SD uga nampilake panyimpenan saka piranti, kertu SD lan sekat sawijining, jumlah cache lan sistem data.

Fitur utama ing:

  • Transfer aplikasi
  • Sekaligus mbusak singgahan
  • Saged aplikasi
  • Transfer apk lan davlik-cache file
  • Setelan kanggo otomatis download file menyang kertu SD

Komentar tumrap Link2SD:


Link2SD Lunak related:


File  

Populer maya panyimpenan kanggo ijolan lan bisa karo file macem-macem jinis. Uga lunak ngijini kanggo nyedhiyani akses kanggo file kanggo panganggo liya kanggo sunting bebarengan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

File  

Alat kanggo bisa karo maya panyimpenan. Program ngijini sampeyan kanggo nyimpen macem-macem file menyang panyimpenan maya lan menehi akses umum kanggo file sing didownload.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

File  

Ing pangatur file kalebu akeh pribadi kanggo manajemen data efisiensin saka piranti. Piranti lunak ndhukung kabeh operasi file utama karo data sistemik lan didhelikaké.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File  

alat trep kanggo cepet fungsi enggo bareng file liwat Wi-Fi. Software ndhukung transfer data menyang komputer utawa kanggo macem-macem piranti bebarengan.

Ngundhuh
Gratis
English

File  

Aplikasi serep multifunctional. Piranti lunak mbisakake kanggo mbusak utawa mulihake data saka macem-macem lan relocates file menyang kertu memori.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

File  

Alat kanggo akses lan manajemen data saka layanan 4shared. Software ngijini sampeyan kanggo njaluk akses menyang akun lan kanggo muter file media.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial   Foto  

Piranti lunak kanggo tetep siji saka jaringan sosial sing paling kerep dibukak ing donya. Aplikasi ngandhut kathah efek Graphic lan saringan kanggo karya efektif karo foto.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Streaming video   Torrent  

piranti lunak kanggo ndeleng film lan TV nuduhake online in High Definition. Software mbisakake kanggo ngundhuh isi media ing kacepetan dhuwur.

Ngundhuh
Gratis
English

Kantor  

piranti lunak kanggo nggawe lan ngedit dokumen teks, spreadsheets, presentations lan ndeleng file PDF.

Ngundhuh
Gratis
English

Nonton E-book  

Piranti lunak kanggo ndeleng lan ngundhuh eBooks saka toko buku paling gedhé. Aplikasi ngandhut pangaturan sing beda kanggo mesthekake maca paling nyaman.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Antiviruses  

Ing antivirus lengkap kanggo nglindhungi piranti marang virus saka macem-macem jinis. Piranti lunak nggunakake kalkulus modern kanggo ndeteksi lan mbusak ancaman.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Game  

Aplikasi resmi nyimpen digital saka layanan populer Ubisoft. Ing software ana macem-macem gedhe game kang diakses kanggo ngundhuh.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Jaringan sosial   Chat  

Gampang kanggo nggunakake utusan kanggo rembugan karo kanca-kanca saka jaringan sosial populer. Piranti lunak ndhukung swara lan video telpon lan uga mode konferensi video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Jaringan sosial  

Lunak nduweni akses menyang salah siji layanan music paling populer. Aplikasi mbisakake kanggo tindakake warta ing donya musik lan nelusuri ing macem-macem cathetan audio.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Game  

Game populer kanggo manajemen peternakan lan pembangunan tetanèn. Software ngijini sampeyan kanggo tetanduran crops beda, mbangun omah lan duwe pets.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: