LinkedIn LinkedIn

Ngundhuh Ngundhuh LinkedIn

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

LinkedIn – lunak kanggo nggoleki karya Highly mbayar ing jaringan sosial populer kang nyempurnakake luwih yuta perusahaan bisnis lan pengusaha. LinkedIn ngijini sampeyan kanggo ngunggah resume dhewe kanggo luwih èfèktif saka Employment ing sudhut sing beda saka donya. Piranti lunak ngandhut dhaftar akeh perusahaan lan wakil ing macem-macem lingkungan sing mbisakake pengguna kanggo nggawe pilihan optimal saka Profesi lan posisi. LinkedIn ndhukung fitur standar saka jaringan sosial lan nampilake macem-macem kabar saka pasar proyek sing kagayut karo kapentingan pengguna. Uga LinkedIn mbisakake kanggo nonton macem-macem seminar utawa startups lan kanggo ndeleng artikel bab inovasi menarik saka taun pungkasan.

Fitur utama ing:

  • Search saka Employment lan komunikasi karo juragan
  • Review of akeh perusahaan lan macem-macem pemimpin donya
  • Demo data pribadhi lan pengalaman karya
  • View of kabar menarik ing pasar proyek

Komentar tumrap LinkedIn:


LinkedIn Lunak related:


Jaringan sosial   Foto  

Piranti lunak kanggo tetep siji saka jaringan sosial sing paling kerep dibukak ing donya. Aplikasi ngandhut kathah efek Graphic lan saringan kanggo karya efektif karo foto.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial  

Alat kanggo rembugan ing jaringan sosial populer karo kedhaftar donya. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng pengunjung page lan ngira-ngira foto.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Jaringan sosial   Chat  

Gampang kanggo nggunakake utusan kanggo rembugan karo kanca-kanca saka jaringan sosial populer. Piranti lunak ndhukung swara lan video telpon lan uga mode konferensi video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Jaringan sosial  

Aplikasi gratis jaringan sosial paling populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng lan nggawe isi beda kang saiki ing jaringan sosial.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial   Chat  

Salah siji saka utusan sing paling populer kanggo rembugan karo kedhaftar sak donya. Piranti lunak ndhukung ijol-ijolan file macem-macem jinis lan komunikasi ing chats grup.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

Aplikasi kanggo ndeleng isi beda lan komunikasi karo kanca-kanca ing jaringan sosial. lunak nyedhiyakake kedhaftar sing menarik lan macem Tetep ing layanan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Jaringan sosial  

Alat kanggo microblog lan pesen exchange ing jaringan sosial populer. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng lan Komentar ing cathetan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial   Foto  

Piranti lunak kanggo ngatur jaringan sosial kang oriented karya karo nglumpukke gambar beda lan foto. Piranti lunak ngandhut sawetara setelan kanggo kontrol trep saka profil pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jaringan sosial   Foto  

piranti lunak kanggo ngunggah gambar beda lan GIF-animasi kanggo layanan populer. Software mbisakake kanggo sijine senengane lan komentar kiriman.

Ngundhuh
Gratis
English

Jaringan sosial  

Kacepetan dhuwur lan alternatif multifunctional kanggo klien gegandhengan jaringan sosial VK. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut kolom kanggo njamin nyaman Tetep ing jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Deutsch, Русский...

Web browser  

Browser cepet kanggo nyaman Tetep ing internet. Piranti lunak kanthi otomatis nyetel ukuran sing dipengini lan format teks saka kaca web kanggo layar piranti.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Optimization sistem  

Pangatur file kuat kanggo ngatur file lan aplikasi. Piranti lunak wis akeh pribadi kanggo ngoptimalake operasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Game  

piranti lunak kanggo download game dituku nganggo layanan populer. Piranti lunak menehi kemampuan kanggo ndeleng dhaptar isi dituku lan kanggo nganyari yen perlu.

Ngundhuh
Gratis
English

Pendidikan  

Alat kanggo learning nyaman saka basa manca lan ngandika pembangunan skills. Software ngijini sampeyan kanggo nyinaoni nomer akeh basa lan kalebu beda mode belajar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Web browser  

Cepet lan aman browser karo dhukungan saka teknologi modern. Piranti lunak ngandhut mode anonim kanggo nyegah saving sajarah situs web viewed.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: