Megapolis Megapolis

Ngundhuh Ngundhuh Megapolis

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Megapolis – game strategi kanggo pangembangan saka kutha cilik kanggo Megalopolis amba. Ing goal utama pamuter pembangunan infrastruktur lan nambah populasi kutha. Ing Megapolis ana bangunan Tipe beda lan tujuan kang kasedhiya kanggo pambangunan ing tanah lan banyu. Minangka game progresses pamuter ateges kontrak, nglumpukake bathi, ngirim sumber daya lan performs tugas liyane diwenehi Anugrah lan nambah status kutha. Megapolis ngijini sampeyan kanggo mboko sithik nggedhekake wilayah kutha lan rampung bangunan warna struktur sing dumunung sajabaning kutha. Megapolis uga ngijini kanggo ngakses lan bantuan kanggo pemain liyane kanggo nambah kutha-kuthané.

Fitur utama ing:

  • 3D Graphics lan nurut kwalitase rincian saka obyek
  • Kemungkinan Wide ing lingkungan beda perkembangan kutha
  • Akeh bangunan sing ana ing macem-macem tujuan
  • A nomer ageng tugas
  • Pembangunan peserta saka kutha karo pemain liyane

Komentar tumrap Megapolis:


Megapolis Lunak related:


Game  

Ing game strategi kanggo berkembang desa dhewe lan nggedhekake wilayah nggunakake cara Jupuk. Game nggunakake grafis 3D becik lan cara pembangunan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Game  

Aplikasi trep saka perusahaan tutup kanggo trek сloseouts game. Software ngijini sampeyan kanggo nglacak apa game kanca sing muter lan geguneman karo wong-wong mau ing chatting kamar.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Game Papan online kang adhedhasar basis siji gelut siji antarane loro mungsuh. Game nawakake akèh gerakane strategis lan plans kanggo entuk asil sing paling apik.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 文言, 한국어

Game  

Ing arcade game karo urutane critane game menarik kanggo kompetisi online karo pemain liyane. Ing game ana trik Tactical beda lan bonus khusus kanggo bhinéka saka urutane critane game.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Emulators  

Emulator lengkap game console Sony PlayStation saged muter populer game ing piranti Android.

Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa

Game  

Strategi arcade ing gaya Tower Defense. Ing game ana macem-macem gedhe menara lan monster karo gambaran rinci mbangun pangayoman paling efisien.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch, 中文, Русский...

Game  

Game populer kanggo manajemen peternakan lan pembangunan tetanèn. Software ngijini sampeyan kanggo tetanduran crops beda, mbangun omah lan duwe pets.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Game  

Seneng-seneng game iki digawe sawise seri animasi eponymous. Pamuter bisa nyana petualangan macem karo karakter favorit.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Teka-teki game kanggo pangembangan saka logika lan pamikiran saka pamuter. Game wis urutane critane game biasa sajrone pamuter wis mboko sithik entuk ngrekam nilai dhuwur.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Game  

Game kacepetan drive lan ngalahake saka macem-macem alangan 3D trek. Game nggunakake efek mawerna-werna lan grafis 3D banget.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Jaringan sosial   Chat  

Salah siji saka utusan sing paling populer kanggo rembugan karo kedhaftar sak donya. Piranti lunak ndhukung ijol-ijolan file macem-macem jinis lan komunikasi ing chats grup.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

Kacepetan dhuwur lan alternatif multifunctional kanggo klien gegandhengan jaringan sosial VK. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut kolom kanggo njamin nyaman Tetep ing jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Deutsch, Русский...

Liyane  

Piranti lunak kanggo ndeleng kabar nyata lan artikel saka siji saka Enterprises Alexa paling gedhé. Aplikasi menehi materi nurut kwalitase lan menarik bab acara ing negara.

Ngundhuh
Gratis
English

Downloaders  

Download manager Fungsi karo browser dibangun ing. Piranti lunak ngandhut fungsi kanggo ngaso lan nerusake download file.

Ngundhuh
Gratis
English

E-mail  

Aplikasi dianggo karo kothak mail saka layanan email populer. Piranti lunak kalebu sistem filtrasi trep saka pesen sing mlebu.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: