Microsoft Office Mobile Microsoft Office Mobile

Ngundhuh Ngundhuh Microsoft Office Mobile

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Microsoft Office Mobile – pesawat lunak bisa karo Word, Excel lan PowerPoint dokumen. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe lan nyunting dokumen teks in Word utawa tabel ing Excel, bisa karo presentations, nambah cathetan, nggunakake diagram etc. Microsoft Office Mobile otomatis sedaya dokumen ukuran perlu kanggo nggunakake trep ing piranti karo beda resolusi layar. Lunak njamin kompatibilitas data maksimum karo aplikasi Microsoft Office liyane ing sistem operasi beda. Piranti lunak nyedhiyakake akses kanggo dokumen disimpen ing OneDrive, DROPBOX lan storages ongko seng dibagi maya. Uga Microsoft Office Mobile ngidini sampeyan bisa nganggo dokumen sing padha bubar digunakake ing komputer lan nyunting data ditempelake ing e-mail.

Fitur utama ing:

  • Bisa karo Word, Excel lan dokumen PowerPoint
  • Sinkronisasi karo komputer
  • Optimization saka ukuran layar
  • Nggunakake panyimpenan maya
  • Nyimpen katon sak editing dokumen

Komentar tumrap Microsoft Office Mobile:


Microsoft Office Mobile Lunak related:


Kantor  

Gampang kanggo nggunakake piranti lunak kanggo bisa karo presentations. Piranti lunak ndhukung nomer akeh pribadi kanggo desain kualitas presentations.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Kantor  

Salah siji saka piranti lunak sing paling populer kanggo nggawe lan ngedit dokumen. Piranti lunak ndhukung akeh fungsi beda lan wis sistem manajemen trep dicocogake kanggo piranti Android.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Kantor  

piranti lunak kanggo bisa karo file type kantor. Aplikasi wis kabeh pribadi perlu kanggo nggawe lan ngedit dokumen.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Kantor  

Notebook Electronic dirancang kanggo nggawe dhaptar, ringkesan, cathetan kanggo streamlining utawa memorizing.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Kantor  

Piranti lunak kanggo bisa karo spreadsheets saka Microsoft. Piranti lunak wis sawetara saka sudhut pribadi lan fitur kanggo ngowahi dokumen kang kebak kompatibel karo piranti liyane.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Kantor  

piranti lunak kanggo nggawe lan ngedit dokumen teks, spreadsheets, presentations lan ndeleng file PDF.

Ngundhuh
Gratis
English

Kantor  

piranti lunak kanggo bisa karo file Microsoft Office lan ndeleng file PDF. Piranti lunak wis fungsi gedhe lan sawetara Cithakan.

Ngundhuh
Gratis
English

Jaringan sosial  

Aplikasi gratis jaringan sosial paling populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng lan nggawe isi beda kang saiki ing jaringan sosial.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Pamuter media  

Pamuter kuat kang ndhukung format audio populer. Piranti lunak ngandhut ekualiser multiband kanggo ngatur kwalitas swara file audio.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

nglumpukake  

Alat kanggo nggawe cathetan beda utawa dhaptar. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi karo akun lan akses menyang informasi sing disimpen saka piranti beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

nglumpukake  

piranti lunak kanggo nggawe lan ndeleng kanggo-do dhaptar, bebarengan karo acara-acara. Software ngijini sampeyan kanggo èfèktif jangka jadwal saka affaires karo gati kanggo Employment dhewe.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Game  

Ing arcade game kanggo nglindhungi house saka pamuter marang serangan saka galak edan. Game wis akeh cara kanggo nglindhungi house marang galak karo ciri lan skills beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Streaming video  

Salah siji saka layanan video paling populer karo basa akeh macem-macem isi. Piranti lunak wis search engine Handy lan kemampuan kanggo ngupload video menyang jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Streaming video   Torrent  

piranti lunak kanggo ndeleng film lan TV nuduhake online in High Definition. Software mbisakake kanggo ngundhuh isi media ing kacepetan dhuwur.

Ngundhuh
Gratis
English

Torrent  

Gampang kanggo sinau torrent klien karo pesawat pribadi migunani kanggo ngatur downloads file kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: