Microsoft PowerPoint Microsoft PowerPoint

Ngundhuh Ngundhuh Microsoft PowerPoint

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Microsoft PowerPoint – aplikasi populer kanggo nggawe lan ngedit presentations. Salah siji fitur saka piranti lunak punika kemampuan kanggo ngowahi lan Format file isi kang disimpen kanggo piranti wae. Microsoft PowerPoint ndhukung karya gambar, tabel, denah, video terpadu, animasi lan sapiturute Software ngijini sampeyan kanggo ijolan asil karya ngirim presentations utawa Hyperlinks dening email. Uga Microsoft PowerPoint mbisakake kanggo nerusake karya ing presentation saka panggonan pungkasan disconnection, preduli saka piranti digunakke. Microsoft PowerPoint wis antarmuka lan pandhu arah habitual unsur intuitively prasaja sing optimized kanggo kontrol tutul.

Fitur utama ing:

  • Nggawe lan ngowahi presentations
  • Gedhe pesawat pribadi lan fitur
  • Kompatibel karo piranti wae

Komentar tumrap Microsoft PowerPoint:


Microsoft PowerPoint Lunak related:


Kantor  

Salah siji saka piranti lunak sing paling populer kanggo nggawe lan ngedit dokumen. Piranti lunak ndhukung akeh fungsi beda lan wis sistem manajemen trep dicocogake kanggo piranti Android.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Kantor  

Piranti lunak resmi bisa karo Word, Excel lan PowerPoint dokumen saka Microsoft. Aplikasi ngandhut sawijining sèt komplit saka pribadi diowahi dokumen saka macem-macem jinis.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Kantor  

piranti lunak kanggo bisa karo file type kantor. Aplikasi wis kabeh pribadi perlu kanggo nggawe lan ngedit dokumen.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Kantor  

Notebook Electronic dirancang kanggo nggawe dhaptar, ringkesan, cathetan kanggo streamlining utawa memorizing.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Kantor  

Piranti lunak kanggo bisa karo spreadsheets saka Microsoft. Piranti lunak wis sawetara saka sudhut pribadi lan fitur kanggo ngowahi dokumen kang kebak kompatibel karo piranti liyane.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Kantor  

piranti lunak kanggo bisa karo file Microsoft Office lan ndeleng file PDF. Piranti lunak wis fungsi gedhe lan sawetara Cithakan.

Ngundhuh
Gratis
English

Kantor  

piranti lunak kanggo nggawe lan ngedit dokumen teks, spreadsheets, presentations lan ndeleng file PDF.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

Pamuter multifunctional kang ndhukung paling format media. Ing aplikasi ana ing kolom kanggo ngowahi tags, aplikasi efek audio Komplek lan akeh liyane.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Liyane  

Popular layanan aplikasi karo sawetara produk saka génré kasedhiya kanggo download lan nganyari otomatis kanggo versi paling anyar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Русский, العربية...

Optimization sistem  

Pangatur file kuat kanggo ngatur file lan aplikasi. Piranti lunak wis akeh pribadi kanggo ngoptimalake operasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Liyane  

Ing siaga weather populer karo cuaca akurat. Piranti lunak mbisakake kanggo ngawasi owah-owahan pungkasan ing ramalan cuaca lan long-term ing wangun diagram.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

File  

Alat kanggo bisa karo maya panyimpenan. Program ngijini sampeyan kanggo nyimpen macem-macem file menyang panyimpenan maya lan menehi akses umum kanggo file sing didownload.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Liyane  

Alat trep kanggo Ngonversi swara. Piranti lunak nggunakake akeh efek Ngonversi pesen swara lan ana kemampuan kanggo nyetel file disimpen minangka dering.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Chat   Komunikasi swara   Webcams  

Klien free ijolan pesen teks lan swara. Uga ndhukung komunikasi video lan ijol-ijolan data macem-macem.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Webcams   Komunikasi swara  

A lunak populer kanggo komunikasi swara free lan ijol-ijolan pesen teks antarane kedhaftar. Uga lunak ngijini nelpon ing telpon seluler lan landline ing tariffs sarujuk.

Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: