MX Player MX Player

Ngundhuh Ngundhuh MX Player

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

MX Player – pamuter populer kanggo muter video ing kualitas dhuwur. Fitur MX Player punika dhukungan saka hardware lan multi-inti dekoding file sing nyedhiyani kualitas video puter maneh. Piranti lunak dianggo karo format populer file video lan nggunakake codecs dhewe video puter maneh. MX Player ngijini sampeyan kanggo ngatur karya karo tarjamahan, mateni utawa pilih trek audio nalika nonton video lan nggenti padhange layar. MX Player uga ngemot nomer akeh pribadi kanggo ngatur ngatur pamuter.

Fitur utama ing:

  • Ndhukung format video populer
  • Hardware dekoding
  • Manajemen subtitles
  • Njongko layar
  • Block layar

Komentar tumrap MX Player:


MX Player Lunak related:


Pamuter media  

Salah siji pemain paling misuwur kanggo muter file media. Piranti lunak wis sawetara saka sudhut setelan puter maneh kualitas nomer akeh format multimedia.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media  

Pamuter multimedia misuwur karo dhukungan saka kathah format. Piranti lunak playbacks file media tanpa mundhut saka kualitas lan mbisakake kanggo ndeleng video streaming.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media  

Pamuter lengkap kanggo muter file audio lan video. Piranti lunak ngandhut pesawat gedhe codecs kanggo ndeleng video ing paling format lan iku banget kanggo muter musik.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Deutsch...

Pamuter media  

Pamuter kuat kang ndhukung format audio populer. Piranti lunak ngandhut ekualiser multiband kanggo ngatur kwalitas swara file audio.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media  

Pamuter multifunctional kang ndhukung paling format media. Ing aplikasi ana ing kolom kanggo ngowahi tags, aplikasi efek audio Komplek lan akeh liyane.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Pamuter media  

Pamuter musik fungsi sing ngandhut 11 setelan swara standar lan 5 band ekualiser karo sawetara ageng jumlah.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

Alat kanggo ngatur file media ing panyimpenan maya. Software ngijini sampeyan kanggo nyelarasake kanggo akses menyang file saka macem-macem piranti.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Pamuter media  

Pamuter musik trep karo dhukungan saka format populer. Piranti lunak ngandhut ekualiser kuat lan ngidini kanggo nindakake search cepet file musik.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Jaringan sosial  

Piranti lunak kanggo ngatur layanan populer pitakonan lan jawaban. Piranti lunak interaksi karo jaringan sosial populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Streaming video  

Alat kanggo ndeleng lan siaran video streaming. Piranti lunak mbisakake kanggo kuoso lan ngirim komentar utawa nggawe persetujuan.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, 日本語, 한국어

Game  

Game populer kanggo manajemen peternakan lan pembangunan tetanèn. Software ngijini sampeyan kanggo tetanduran crops beda, mbangun omah lan duwe pets.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Testing  

Aplikasi kanggo nampilake informasi rinci bab status piranti. Pengguna duwe kesempatan kanggo ndeleng data memori, prosesor, suhu lan komponen sistem liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Jaringan sosial   Chat  

Gampang kanggo nggunakake utusan kanggo rembugan karo kanca-kanca saka jaringan sosial populer. Piranti lunak ndhukung swara lan video telpon lan uga mode konferensi video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Chat   Komunikasi swara   Webcams  

Aplikasi kanggo olahpesen teks lan komunikasi swara. Uga ana kamungkinan saka chatting karo kanca-kanca saka layanan beda lan jaringan sosial.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

Lunak nduweni akses menyang salah siji layanan music paling populer. Aplikasi mbisakake kanggo tindakake warta ing donya musik lan nelusuri ing macem-macem cathetan audio.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: