OneNote OneNote

Ngundhuh Ngundhuh OneNote

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

OneNote – notebook ing format digital. Piranti lunak dirancang kanggo nggawe dhaptar, ringkesan, cathetan kanggo streamlining utawa memorizing. OneNote mbisakake nyelarasake data karo piranti liyane kang aplikasi sing diinstal. Piranti lunak ngijini sampeyan ngowahi format cathetan, ngatur nggunakake notebook, bagean lan tags. OneNote mbisakake kanggo nambah file gambar, audio utawa video kanggo cathetan lan nuduhake menyang kanca-kanca.

Fitur utama ing:

  • Nggawe trep dhaptar, ringkesan lan cathetan
  • Sinkronisasi data antarane piranti beda
  • Telusuri miturut keywords utawa phrases
  • Kemampuan kanggo nuduhake cathetan karo kanca-kanca

Komentar tumrap OneNote:


OneNote Lunak related:


Kantor  

Piranti lunak kanggo bisa karo spreadsheets saka Microsoft. Piranti lunak wis sawetara saka sudhut pribadi lan fitur kanggo ngowahi dokumen kang kebak kompatibel karo piranti liyane.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Kantor  

Salah siji saka piranti lunak sing paling populer kanggo nggawe lan ngedit dokumen. Piranti lunak ndhukung akeh fungsi beda lan wis sistem manajemen trep dicocogake kanggo piranti Android.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Kantor  

Piranti lunak resmi bisa karo Word, Excel lan PowerPoint dokumen saka Microsoft. Aplikasi ngandhut sawijining sèt komplit saka pribadi diowahi dokumen saka macem-macem jinis.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Kantor  

Gampang kanggo nggunakake piranti lunak kanggo bisa karo presentations. Piranti lunak ndhukung nomer akeh pribadi kanggo desain kualitas presentations.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Kantor  

piranti lunak kanggo bisa karo file type kantor. Aplikasi wis kabeh pribadi perlu kanggo nggawe lan ngedit dokumen.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Kantor  

piranti lunak kanggo bisa karo file Microsoft Office lan ndeleng file PDF. Piranti lunak wis fungsi gedhe lan sawetara Cithakan.

Ngundhuh
Gratis
English

Kantor  

piranti lunak kanggo nggawe lan ngedit dokumen teks, spreadsheets, presentations lan ndeleng file PDF.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Simulasi kanggo nampilake senjata lan informasi beda bab iku. Software ngijini sampeyan kanggo njupuk warna target lan verifikasi karakteristik senjata.

Ngundhuh
Gratis
English

Jaringan sosial  

piranti lunak kanggo nyiarkè video streaming ing jaringan saka piranti kamera utawa nelusuri siaran liyane saindhenging donya.

Ngundhuh
Gratis
English

Testing  

Gampang kanggo nggunakake aplikasi kanggo mriksa kacepetan sambungan internet. Piranti lunak nampilake informasi rinci babagan kacepetan transmisi utawa reception saka data.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Español, Deutsch...

Chat   Komunikasi swara  

Lunak populer kanggo ijolan pesen teks lan nggawe telpon swara utawa video. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nransfer file lan kalebu pesawat gedhe smiley.

Ngundhuh
Gratis
English

File komprèsi  

Piranti lunak kanggo ndeleng, nggawe lan unpack arsip jinis beda. Uga lunak dianggo karo aplikasi pihak katelu kanggo mbukak macem-macem file lan dokumen.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, 日本語

Game  

Aplikasi resmi nyimpen digital saka layanan populer Ubisoft. Ing software ana macem-macem gedhe game kang diakses kanggo ngundhuh.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Game  

Populer strategi kanggo construction lan pembangunan kutha. Kesempatan sudhut ing construction, ekonomi lan daya eksekutif sing dibukak kanggo pamuter.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem  

Kajaba gedhe kanggo nyedhiyani operasi piranti trep, aman lan cepet. Piranti lunak kalebu akeh pribadi kanggo entuk kinerja sing paling mungkin.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: