ooVoo ooVoo

Ngundhuh Ngundhuh ooVoo

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android, Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

ooVoo – lunak kanggo komunikasi karo panganggo saka Opera kabeh ndonya. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara utawa video ing dhuwur kualitas lan ijol-ijolan pesen teks. Opera mbisakake kanggo nyelarasake kontak karo email Facebook, WatsApp, Gmail lan buku telpon. Software ngijini sampeyan kanggo gampang ngatur obrolan klompok lan nambah kanca menyang dhaptar kontak. Opera uga wis antarmuka sing prasaja lan gampang kanggo nggunakake.

Fitur utama ing:

  • Nelpon swara, lan video in high quality
  • Syncs kontak karo email Facebook, WatsApp, Gmail lan buku telpon
  • Organisasi gampang saka grup obrolan
  • Antarmuka sing prasaja lan intuisi

Komentar tumrap ooVoo:


ooVoo Lunak related:


Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar donya. Software ngijini sampeyan kanggo ijolan pesen teks utawa nggawe telpon swara lan video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Webcams   Komunikasi swara  

A lunak populer kanggo komunikasi swara free lan ijol-ijolan pesen teks antarane kedhaftar. Uga lunak ngijini nelpon ing telpon seluler lan landline ing tariffs sarujuk.

Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar donya. Piranti lunak ngidini kanggo nggawe telpon swara lan video utawa nuduhake pesen teks.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Chat   Komunikasi swara   Webcams  

Aplikasi kanggo olahpesen teks lan komunikasi swara. Uga ana kamungkinan saka chatting karo kanca-kanca saka layanan beda lan jaringan sosial.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo ijol-ijolan pesen teks lan nggawe telpon utawa video panggilan. Aplikasi mbisakake kanggo rembugan nganggo chats klompok lan ndeleng informasi bab panganggo liya.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Webcams   Chat  

Alat trep kanggo komunikasi lan enggo bareng informasi. Fitur utama piranti lunak punika kemampuan kanggo ngirim foto sing ilang liwat wektu.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Jaringan sosial   Chat  

Gampang kanggo nggunakake utusan kanggo rembugan karo kanca-kanca saka jaringan sosial populer. Piranti lunak ndhukung swara lan video telpon lan uga mode konferensi video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Jaringan sosial   Komunikasi swara   Webcams  

Utusan misuwur kanggo komunikasi teks, swara, lan video. Uga piranti lunak interaksi karo paling aplikasi saka layanan Google populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Chat   Komunikasi swara  

Instrument kanggo ijolan pesen teks lan swara. Piranti lunak mbisakake kanggo rembugan nganggo chats klompok lan ijolan file utawa informasi kontak.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Chat   Komunikasi swara   Webcams  

Klien free ijolan pesen teks lan swara. Uga ndhukung komunikasi video lan ijol-ijolan data macem-macem.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Liyane  

Alat trep kanggo Ngonversi swara. Piranti lunak nggunakake akeh efek Ngonversi pesen swara lan ana kemampuan kanggo nyetel file disimpen minangka dering.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Chat  

Manager lengkap ijolan pesen teks antarane kedhaftar. Piranti lunak mbisakake kanggo rembugan nganggo chats klompok lan ndeleng macem-macem isi media.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

E-mail  

Piranti lunak kanggo ngatur kothak layang saka layanan Yahoo. Aplikasi intuitively distributes pesen mlebu menyang macem-macem kategori kanggo offline luwih trep.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Jaringan sosial  

Layanan populer kanggo ngawasi acara paling anyar ing donya. Piranti lunak kalebu koleksi akeh bahan ing beda tema lan mbisakake kanggo milih sumber warta kanggo ngandhani.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jaringan sosial  

Lunak nduweni akses menyang salah siji layanan music paling populer. Aplikasi mbisakake kanggo tindakake warta ing donya musik lan nelusuri ing macem-macem cathetan audio.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: