PlayerPro PlayerPro

Ngundhuh Ngundhuh PlayerPro

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

PlayerPro – lan gampang kanggo nggunakake pamuter media kanggo muter file media. PlayerPro ndhukung puter maneh paling format media populer lan ngidini sampeyan ngowahi tags kanggo format kayata: MP3, FLAC, WMA, Monggo, M4A, MP4, lan sapiturute piranti lunak mbisakake kanggo dibagi anggota menyang dhewe aliran, album, dhaptar lagu lan folder. PlayerPro ngandhut ekualiser multiband lan ngijini kanggo aplikasi efek audio angel. Piranti lunak wis antarmuka intuisi lan ngijini sampeyan kanggo ngatur tampilan kanthi nggunakake wrappers.

Fitur utama ing:

  • Convenient pamuter media kanggo muter file media
  • Ndhukung format populer
  • Sunting tags
  • Panggunaan efek audio canggih
  • Antarmuka sing prasaja lan intuisi

Komentar tumrap PlayerPro:


PlayerPro Lunak related:


Pamuter media  

Pamuter multimedia misuwur karo dhukungan saka kathah format. Piranti lunak playbacks file media tanpa mundhut saka kualitas lan mbisakake kanggo ndeleng video streaming.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media  

Salah siji pemain paling misuwur kanggo muter file media. Piranti lunak wis sawetara saka sudhut setelan puter maneh kualitas nomer akeh format multimedia.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media  

Pamuter kuat kang ndhukung format audio populer. Piranti lunak ngandhut ekualiser multiband kanggo ngatur kwalitas swara file audio.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media  

Pamuter lengkap kanggo muter file audio lan video. Piranti lunak ngandhut pesawat gedhe codecs kanggo ndeleng video ing paling format lan iku banget kanggo muter musik.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Deutsch...

Pamuter media  

Pamuter populer kanggo muter akeh format video ing kualitas tinggi. Piranti lunak mbukak kesempatan sudhut kanggo ngatur sak ndeleng file video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media  

Pamuter musik fungsi sing ngandhut 11 setelan swara standar lan 5 band ekualiser karo sawetara ageng jumlah.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

Alat kanggo ngatur file media ing panyimpenan maya. Software ngijini sampeyan kanggo nyelarasake kanggo akses menyang file saka macem-macem piranti.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Pamuter media  

Pamuter musik trep karo dhukungan saka format populer. Piranti lunak ngandhut ekualiser kuat lan ngidini kanggo nindakake search cepet file musik.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Jaringan sosial   Komunikasi swara   Webcams  

Utusan misuwur kanggo komunikasi teks, swara, lan video. Uga piranti lunak interaksi karo paling aplikasi saka layanan Google populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Internet  

piranti lunak kanggo ngawasi nggunakake data seluler. Piranti lunak analisis lan nampilake jumlah kiriman digunakake dening macem-macem aplikasi sajrone wektu tartamtu wektu.

Ngundhuh
Gratis
English

Liyane  

Piranti lunak populer kanggo ngrungokake stasiun radio favorit saka sak donya karo kemampuan kanggo ngganti preferensi suling pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Ing game strategi kanggo berkembang desa dhewe lan nggedhekake wilayah nggunakake cara Jupuk. Game nggunakake grafis 3D becik lan cara pembangunan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Torrent  

Gampang kanggo sinau torrent klien karo pesawat pribadi migunani kanggo ngatur downloads file kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Populer strategi kanggo construction lan pembangunan kutha. Kesempatan sudhut ing construction, ekonomi lan daya eksekutif sing dibukak kanggo pamuter.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Chat  

Utusan populer kanggo komunikasi karo kanca-kanca saka BlackBerry, Android lan iPhone piranti. Software ndhukung akeh migunani fitur kanggo olahpesen gampang.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: