PlayStation PlayStation

Ngundhuh Ngundhuh PlayStation

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

PlayStation – lunak kanggo ngakses fitur jaringan saka nyenengake game saka Sony Corporation. PlayStation nggunakake akun panganggo kanggo bukti asli sing nyedhiyani remot kontrol liwat console lan ngidini kanggo ngundhuh isi beda-beda ing toko online. Program ngijini sampeyan kanggo ndeleng dhaptar prestasi, ijol-ijolan pesen, nggoleki kabar paling anyar lan ndeleng Trailer game. PlayStation uga ngandhut modul sing mbisakake kanggo nonton urutane critane game saka console game saka layanan populer Twitch. PlayStation ngijini sampeyan kanggo ngatur kabar, ukuran teks lan animasi efek.

Fitur utama ing:

  • Kontrol remot undhuhan game
  • Ngobrol karo panganggo liyané
  • Migunakake piranti minangka layar liya kanggo console
  • Ndeleng warta anyar lan Trailer game
  • Presensi bagean Anugrah lan prestasi

Komentar tumrap PlayStation:


PlayStation Lunak related:


Game  

Ing game strategi kanggo berkembang desa dhewe lan nggedhekake wilayah nggunakake cara Jupuk. Game nggunakake grafis 3D becik lan cara pembangunan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Emulators  

Emulator lengkap game console Sony PlayStation saged muter populer game ing piranti Android.

Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa

Game  

Game Papan online kang adhedhasar basis siji gelut siji antarane loro mungsuh. Game nawakake akèh gerakane strategis lan plans kanggo entuk asil sing paling apik.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 文言, 한국어

Game  

Aplikasi trep saka perusahaan tutup kanggo trek сloseouts game. Software ngijini sampeyan kanggo nglacak apa game kanca sing muter lan geguneman karo wong-wong mau ing chatting kamar.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Ing arcade game karo urutane critane game menarik kanggo kompetisi online karo pemain liyane. Ing game ana trik Tactical beda lan bonus khusus kanggo bhinéka saka urutane critane game.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Ing arcade game kanggo nglindhungi house saka pamuter marang serangan saka galak edan. Game wis akeh cara kanggo nglindhungi house marang galak karo ciri lan skills beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Remote akses   Telpon  

Piranti lunak kanggo remot kontrol komputer kanthi smartphone. software bisa kanthi simulasi fungsi saka mouse lan keyboard.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Game kanggo ngurus saka kesehatan, uga-kang, energi lan ciri saka pet. Game mbukak campuran saka sudhut maneka warna item kanggo pet virtual.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Aplikasi resmi nyimpen digital saka layanan populer Ubisoft. Ing software ana macem-macem gedhe game kang diakses kanggo ngundhuh.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Game  

A game strategi karo unsur simulasi urip. Adil utama game iku kanggo pave cara dhewe kanggo goal dikarepake dening kabeh liya kasedhiya.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch, Русский...

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo ijol-ijolan pesen teks lan nggawe telpon utawa video panggilan. Aplikasi mbisakake kanggo rembugan nganggo chats klompok lan ndeleng informasi bab panganggo liya.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Kantor  

Piranti lunak resmi bisa karo Word, Excel lan PowerPoint dokumen saka Microsoft. Aplikasi ngandhut sawijining sèt komplit saka pribadi diowahi dokumen saka macem-macem jinis.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jaringan sosial   Foto  

piranti lunak kanggo ngunggah gambar beda lan GIF-animasi kanggo layanan populer. Software mbisakake kanggo sijine senengane lan komentar kiriman.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem  

Pangatur file kuat kanggo ngatur file lan aplikasi. Piranti lunak wis akeh pribadi kanggo ngoptimalake operasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File  

Populer maya panyimpenan kanggo ijolan lan bisa karo file macem-macem jinis. Uga lunak ngijini kanggo nyedhiyani akses kanggo file kanggo panganggo liya kanggo sunting bebarengan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: