Pokemon GO Pokemon GO

Ngundhuh Ngundhuh Pokemon GO

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Pokemon GO – game populer karo geolocation lan teknologi tambahan kasunyatan. Tugas utama pamuter kanggo nyekel kewan fiksi disebut Pokemon. Kanggo nemokake wong sing perlu kanggo mindhah watara ing donya nyata. Pokemon GO wis dibangun ing peta kanggo njelajah panggonan sing ora dingerteni lan lelungan liwat lurung-lurung kutha ing panelusuran didhelikake Pokemon. Ing proses nemokake jalmo, pemain bisa nemokake macem-macem bonus lan lures kanggo Pokemon. Uga ing Pokemon GO ana ing kemampuan kanggo tandhing marang pemain lan njupuk bagéyan ing gelut massive antarane tim.

Fitur utama ing:

  • Search saka jalmo fiksi ing lokasi nyata
  • A kolèksi Pokemon
  • Training lan évolusi saka jalmo
  • Gelut marang pemain
  • Gabung menyang fraksi

Komentar tumrap Pokemon GO:


Pokemon GO Lunak related:


Game  

Ing game strategi kanggo berkembang desa dhewe lan nggedhekake wilayah nggunakake cara Jupuk. Game nggunakake grafis 3D becik lan cara pembangunan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Game  

Game Papan online kang adhedhasar basis siji gelut siji antarane loro mungsuh. Game nawakake akèh gerakane strategis lan plans kanggo entuk asil sing paling apik.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 文言, 한국어

Emulators  

Emulator lengkap game console Sony PlayStation saged muter populer game ing piranti Android.

Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa

Game  

Ing arcade game karo urutane critane game menarik kanggo kompetisi online karo pemain liyane. Ing game ana trik Tactical beda lan bonus khusus kanggo bhinéka saka urutane critane game.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Aplikasi trep saka perusahaan tutup kanggo trek сloseouts game. Software ngijini sampeyan kanggo nglacak apa game kanca sing muter lan geguneman karo wong-wong mau ing chatting kamar.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

A game strategi karo unsur simulasi urip. Adil utama game iku kanggo pave cara dhewe kanggo goal dikarepake dening kabeh liya kasedhiya.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch, Русский...

Game  

Strategi arcade ing gaya Tower Defense. Ing game ana macem-macem gedhe menara lan monster karo gambaran rinci mbangun pangayoman paling efisien.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch, 中文, Русский...

Game  

Populer strategi kanggo construction lan pembangunan kutha. Kesempatan sudhut ing construction, ekonomi lan daya eksekutif sing dibukak kanggo pamuter.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Game kanggo ngurus saka kesehatan, uga-kang, energi lan ciri saka pet. Game mbukak campuran saka sudhut maneka warna item kanggo pet virtual.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Game simulasi kanggo mburu macem-macem kéwan galak beda ing panggonan endah. Uga ing game ana Arsenal gedhe senjata kang dirancang kanggo gaya beda mburu.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Liyane  

Piranti lunak kanggo ndeteksi informasi panelpon tartamtu. Piranti lunak mbisakake kanggo nemtokake nomer didhelikake panggilan mlebu, pemblokiran SMS lan ndeleng nomer telpon spammers.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Foto  

Piranti lunak kanggo nggawe kolase kualitas lan nuduhake Geser. Piranti lunak ngandhut akeh pribadi lan efek kanggo eksekusi cetha saka macem-macem proyèk.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Foto  

Aplikasi banget kanggo nggawe selfie, kang gained popularitas antarane kedhaftar gedhe thanks kanggo sawetara fitur mboten umum lan ease saka nggunakake.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

Optimization sistem  

Gampang kanggo nggunakake aplikasi kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem piranti. Piranti lunak ndhukung nomer pribadi kanggo ngawasi status sistem lan mbenerake kesalahan.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo rembugan karo wong ing saindhenging donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara utawa video ing kualitas lan ijolan pesen teks.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: