Polaris Office Polaris Office

Ngundhuh Ngundhuh Polaris Office

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android, Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Polaris Office – editor kuat digarap dokumen Microsoft Office. Piranti lunak wis fungsi gedhe kanggo ngowahi file lan bisa karo format document utama, kalebu PDF. Polaris Office bisa nggawe teks dokumen, presentations lan sheets. Software interaksi karo storages maya populer lan mbisakake kanggo bebarengan bisa karo dokumen disimpen. Polaris Office ngandhut pesawat saka dibangun ing cithakan, sawetara efek kanggo minger, macem-macem 2D lan 3D denah. Polaris Office ngijini sampeyan kanggo nambah foto lan file video sing dijupuk nganggo kamera piranti kanggo dokumen.

Fitur utama ing:

  • Nggawe, views lan suntingan dokumen Microsoft Office
  • Ndeleng saka PDF
  • A pesawat saka Cithakan
  • Interaksi karo storages maya
  • Unpacks arsip ZIP

Komentar tumrap Polaris Office:


Polaris Office Lunak related:


Kantor  

Notebook Electronic dirancang kanggo nggawe dhaptar, ringkesan, cathetan kanggo streamlining utawa memorizing.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Kantor  

Piranti lunak resmi bisa karo Word, Excel lan PowerPoint dokumen saka Microsoft. Aplikasi ngandhut sawijining sèt komplit saka pribadi diowahi dokumen saka macem-macem jinis.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Kantor  

Salah siji saka piranti lunak sing paling populer kanggo nggawe lan ngedit dokumen. Piranti lunak ndhukung akeh fungsi beda lan wis sistem manajemen trep dicocogake kanggo piranti Android.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Kantor  

Gampang kanggo nggunakake piranti lunak kanggo bisa karo presentations. Piranti lunak ndhukung nomer akeh pribadi kanggo desain kualitas presentations.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Kantor  

piranti lunak kanggo bisa karo file type kantor. Aplikasi wis kabeh pribadi perlu kanggo nggawe lan ngedit dokumen.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Kantor  

piranti lunak kanggo nggawe lan ngedit dokumen teks, spreadsheets, presentations lan ndeleng file PDF.

Ngundhuh
Gratis
English

Kantor  

Piranti lunak kanggo bisa karo spreadsheets saka Microsoft. Piranti lunak wis sawetara saka sudhut pribadi lan fitur kanggo ngowahi dokumen kang kebak kompatibel karo piranti liyane.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Game  

Piranti lunak nyaman karo werno-werno akeh produk game benten aliran lan sawetara rega saka wilayah perdagangan digital internasional.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

Pamuter kuat kang ndhukung format audio populer. Piranti lunak ngandhut ekualiser multiband kanggo ngatur kwalitas swara file audio.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Jaringan sosial  

Lunak nduweni akses menyang salah siji layanan music paling populer. Aplikasi mbisakake kanggo tindakake warta ing donya musik lan nelusuri ing macem-macem cathetan audio.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Chat   Komunikasi swara  

Lunak populer kanggo ijolan pesen teks lan nggawe telpon swara utawa video. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nransfer file lan kalebu pesawat gedhe smiley.

Ngundhuh
Gratis
English

Youtube  

Alat kanggo nonton video ing layanan YouTube populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng video ing kualitas tinggi karo dhukungan saka subtitles.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Pamuter media  

Pamuter lengkap kanggo muter file audio lan video. Piranti lunak ngandhut pesawat gedhe codecs kanggo ndeleng video ing paling format lan iku banget kanggo muter musik.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Deutsch...

Jaringan sosial  

Aplikasi free kanggo nggunakake jaringan sosial populer. Piranti lunak mbisakake kanggo chatting karo kanca-kanca, ndeleng isi media lan file exchange.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Português, Русский

Game  

The role-playing game ngendi sampeyan bisa nelusuri lan nyekel Pokemon ing lurung-lurung kutha kanthi nggunakake kamera saka Smartphone. game nduweni kemampuan kanggo komunikasi lan saingan karo pemain liyane.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: