Remote Mouse Remote Mouse

Ngundhuh Ngundhuh Remote Mouse

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Android, Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Remote Mouse – lunak kanggo remot kontrol komputer. software bisa kanthi simulasi fungsi saka mouse lan keyboard. Mouse Remote disinkronake piranti karo komputer liwat Wi-Fi umum kanggo remot Manajemen. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur sensitivitas mouse sak kontrol touchpad, tampilan saka entri teks lan kacepetan nggulung munggah utawa mudhun. Uga Mouse Remote mbisakake kanggo nggedhekake kemungkinan kanthi nyambungake warna tambahan.

Fitur utama ing:

  • simulasi sakabehane mouse lan keyboard
  • Nggunakake saka trabasan tombol
  • mode swaying
  • setelan fleksibel

Komentar tumrap Remote Mouse:


Remote Mouse Lunak related:


Game   Remote akses  

Piranti lunak kanggo remot kontrol fungsi jaringan saka console game. Piranti lunak mbisakake komunikasi karo kedhaftar layanan lan tindakake kabar saka donya game.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Telpon  

Alat Fungsi kanggo ngatur isi saka piranti lan ngundhuh aplikasi saka layanan Mobogenie. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nindakake serep.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Português...

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo ijol-ijolan pesen teks lan nggawe telpon utawa video panggilan. Aplikasi mbisakake kanggo rembugan nganggo chats klompok lan ndeleng informasi bab panganggo liya.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Streaming video  

Populer platform video streaming kanggo ndeleng siaran sembarang komputer lan console game. Piranti lunak ndhukung gambar kualitas Broadcast online lan video sing direkam.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jaringan sosial  

Piranti lunak kanggo rembugan lan ngatur jaringan sosial saka perusahaan populer. Piranti lunak nyempurnakake kabeh layanan Google lan sampeyan bisa ngleksanakake sinkronisasi sing karo akun pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Torrent  

Gampang kanggo sinau torrent klien karo pesawat pribadi migunani kanggo ngatur downloads file kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Game ing aliran balapan kanggo saingan kanggo kautaman ing montor beda lan pembalap beda. Game wis sawetara mode Manajemen karo kemampuan kanggo nyambung menyang game pengontrol.

Ngundhuh
Gratis
English

Maps  

Aplikasi karo nomer akeh Rekomendasi lan review Wisatawan kanggo planning travel sak donya. Piranti lunak menehi informasi rinci babagan jinis transportasi kanggo trip lan liburan panggonan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar donya. Software ngijini sampeyan kanggo ijolan pesen teks utawa nggawe telpon swara lan video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Chat  

Manager komunikasi free kang dirancang dening pangembang jaringan sosial VKontakte. Piranti lunak ndhukung sistem enkripsi dipercaya kanggo olahpesen aman.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, Português...

Game  

Ing arcade game kanggo nglindhungi house saka pamuter marang serangan saka galak edan. Game wis akeh cara kanggo nglindhungi house marang galak karo ciri lan skills beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Jaringan sosial  

Alat kanggo microblog lan pesen exchange ing jaringan sosial populer. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng lan Komentar ing cathetan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Desktop  

Piranti lunak karo pesawat gedhe wallpapers saka aliran lan macem-macem ukuran. Piranti lunak ndhukung search wallpaper rating pangguna liyane lan ngabari gambar anyar.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Liyane  

Alat trep kanggo Ngonversi swara. Piranti lunak nggunakake akeh efek Ngonversi pesen swara lan ana kemampuan kanggo nyetel file disimpen minangka dering.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Liyane  

Piranti lunak kanggo ngatur layanan paling populer kanggo tuku lan Advertisement saka macem-macem produk. Piranti lunak nggunakake sistem golèk trep barang lan layanan dipérang dadi akeh kategori.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: