Retrica Retrica

Ngundhuh Ngundhuh Retrica

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Retrica – lunak kanggo nggawe lan nyunting gambar nggunakake gaya beda lan saringan. Piranti lunak wis dibangun ing ing kamera piranti lan ngijini kanggo njupuk gambar karo nyetel wektu, ukuran foto lan macem-macem saringan werna ing wektu nyata. Retrica ngandhut pribadi kanggo nugel potret, nemtokke rancangan lan nyetel pepadhang, kontras utawa kahanan kang gawe jenuh saka gambar. Piranti lunak nduweni kemampuan kanggo nambah foto menyang logo macem-macem, watermarks lan geotag. Retrica uga ngijini kanggo ngirim foto diproses ing jaringan sosial kayata Facebook, Twitter lan Istagram.

Fitur utama ing:

  • Ndhukung macem-macem gaya lan saringan
  • Cropping foto
  • Nggawe kolase
  • Entri potret ing jaringan sosial

Komentar tumrap Retrica:


Retrica Lunak related:


Foto  

Aplikasi banget kanggo nggawe selfie, kang gained popularitas antarane kedhaftar gedhe thanks kanggo sawetara fitur mboten umum lan ease saka nggunakake.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

Jaringan sosial   Foto  

Piranti lunak kanggo tetep siji saka jaringan sosial sing paling kerep dibukak ing donya. Aplikasi ngandhut kathah efek Graphic lan saringan kanggo karya efektif karo foto.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial   Foto  

Piranti lunak kanggo ngatur jaringan sosial kang oriented karya karo nglumpukke gambar beda lan foto. Piranti lunak ngandhut sawetara setelan kanggo kontrol trep saka profil pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

Editor gambar Graphic karo dhukungan saka macem-macem efek lan saringan. Lunak nduweni unsur sosial jaringan lan dibangun ing nyimpen pribadi diowahi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Jaringan sosial   Foto  

piranti lunak kanggo ngunggah gambar beda lan GIF-animasi kanggo layanan populer. Software mbisakake kanggo sijine senengane lan komentar kiriman.

Ngundhuh
Gratis
English

Foto  

Piranti lunak kanggo nggawe kolase kualitas lan nuduhake Geser. Piranti lunak ngandhut akeh pribadi lan efek kanggo eksekusi cetha saka macem-macem proyèk.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Kantor  

Piranti lunak resmi bisa karo Word, Excel lan PowerPoint dokumen saka Microsoft. Aplikasi ngandhut sawijining sèt komplit saka pribadi diowahi dokumen saka macem-macem jinis.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

File  

Aplikasi serep multifunctional. Piranti lunak mbisakake kanggo mbusak utawa mulihake data saka macem-macem lan relocates file menyang kertu memori.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Testing  

Aplikasi kanggo nampilake informasi rinci bab status piranti. Pengguna duwe kesempatan kanggo ndeleng data memori, prosesor, suhu lan komponen sistem liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Pendidikan  

piranti lunak kanggo nambah kawruh basa Ukrainia. Piranti lunak ngandhut akeh aturan ringkes lan perpustakaan akeh pakaryan menarik karo penjelasan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська

Jaringan sosial  

Kacepetan dhuwur lan alternatif multifunctional kanggo klien gegandhengan jaringan sosial VK. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut kolom kanggo njamin nyaman Tetep ing jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Deutsch, Русский...

nglumpukake  

Alat kanggo nggawe cathetan beda utawa dhaptar. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi karo akun lan akses menyang informasi sing disimpen saka piranti beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Liyane  

Layanan free saka macem-macem aplikasi lan game kang penerbitan alternatif kanggo Google Play. Piranti lunak kalebu macem-macem kategori lan gambaran sing dhetil ngenani produk.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Game  

A game strategi karo unsur simulasi urip. Adil utama game iku kanggo pave cara dhewe kanggo goal dikarepake dening kabeh liya kasedhiya.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch, Русский...

Liyane  

Nyimpen app populer sing ndhukung akeh produk beda lan kamungkinan kanggo ngundhuh aplikasi sing mbayar sak wektu winates.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: