SHAREit SHAREit

Ngundhuh Ngundhuh SHAREit

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android, Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

SHAREit – lunak trep kanggo enggo bareng cepet file. software nggawe jalur akses Wi-Fi lan nampilake dhaptar piranti disambungake, kang bisa bantuan kanggo ijolan file saka macem-macem ukuran. SHAREit ndhukung transfer data menyang komputer lan macem-macem piranti bebarengan. lunak uga ngandhut fungsi sing ngijini kanggo mindhah data saka siji piranti liyane. SHAREit wis antarmuka intuisi lan gampang kanggo nggunakake.

Fitur utama ing:

  • exchange data Fast
  • Fungsi saka nransfer data menyang piranti liyane
  • Prasaja lan gampang kanggo nggunakake antarmuka

Komentar tumrap SHAREit:


SHAREit Lunak related:


File  

Aplikasi serep multifunctional. Piranti lunak mbisakake kanggo mbusak utawa mulihake data saka macem-macem lan relocates file menyang kertu memori.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

File  

Populer maya panyimpenan kanggo ijolan lan bisa karo file macem-macem jinis. Uga lunak ngijini kanggo nyedhiyani akses kanggo file kanggo panganggo liya kanggo sunting bebarengan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

File  

piranti lunak kanggo ngatur file lan nransfer aplikasi ing kertu memori. Piranti lunak ngandhut pribadi kanthi otomatis nginstal aplikasi menyang kertu SD.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File  

Ing pangatur file kalebu akeh pribadi kanggo manajemen data efisiensin saka piranti. Piranti lunak ndhukung kabeh operasi file utama karo data sistemik lan didhelikaké.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File  

Alat kanggo bisa karo maya panyimpenan. Program ngijini sampeyan kanggo nyimpen macem-macem file menyang panyimpenan maya lan menehi akses umum kanggo file sing didownload.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

File  

Alat kanggo akses lan manajemen data saka layanan 4shared. Software ngijini sampeyan kanggo njaluk akses menyang akun lan kanggo muter file media.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media  

Pamuter lengkap kanggo muter file audio lan video. Piranti lunak ngandhut pesawat gedhe codecs kanggo ndeleng video ing paling format lan iku banget kanggo muter musik.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Deutsch...

Streaming video   Torrent  

piranti lunak kanggo ndeleng film lan TV nuduhake online in High Definition. Software mbisakake kanggo ngundhuh isi media ing kacepetan dhuwur.

Ngundhuh
Gratis
English

Kantor  

piranti lunak kanggo bisa karo file Microsoft Office lan ndeleng file PDF. Piranti lunak wis fungsi gedhe lan sawetara Cithakan.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Populer strategi kanggo construction lan pembangunan kutha. Kesempatan sudhut ing construction, ekonomi lan daya eksekutif sing dibukak kanggo pamuter.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Ing arcade game kanggo nglindhungi house saka pamuter marang serangan saka galak edan. Game wis akeh cara kanggo nglindhungi house marang galak karo ciri lan skills beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Enkripsi  

Pangayoman efektif saka data piranti marang nggunakake wong ora sah. Pamblokiran lunak wiwitan saka aplikasi lan layanan sing dipilih.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Downloaders  

Alat kanggo nelusuri lan ngundhuh file saka internet. Software ngijini sampeyan kanggo nindakake search berkas trep ing akèh torrent populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Game  

Ing arcade game karo urutane critane game menarik kanggo kompetisi online karo pemain liyane. Ing game ana trik Tactical beda lan bonus khusus kanggo bhinéka saka urutane critane game.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Liyane  

Aplikasi gegandhengan kanggo ndeleng donya informasi Wikipedia gedhé. Piranti lunak mbisakake kanggo maca artikel ing basa beda lan nuduhake informasi ditemokaké liwat aplikasi liyane.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: