TED TED

Ngundhuh Ngundhuh TED

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Ted – lunak ngandhut pesawat saka audio lan video rekaman saka macem-macem jinis. Ted kalebu pagelaran wong misuwur, Sasrabahu technical, Doctors, Legenda music, pengusaha sukses lan sapiturute Software ngijini sampeyan kanggo nelusuri cathetan dening tags lan dhaptar lagu. Ted ngandhut jarwan cathetan menyang basa liyane lan ndhukung subtitles. Piranti lunak uga kapérang bahan audio lan video ing werna-werna génré. Ted ngandhut sistem tetenger lan kemampuan kanggo nambah pagelaran kanggo favorit utawa ngunggah menyang piranti.

Fitur utama ing:

  • A pesawat saka menarik audio lan video rekaman
  • Search tags
  • Dhukungan saka subtitles
  • Sistem tetenger

Komentar tumrap TED:


TED Lunak related:


Pendidikan  

Cara macem kanggo sinau utawa nambah kawruh basa manca. Piranti lunak nggunakake pribadi learning beda kanggo pangembangan basa pamula tingkat linuwih.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pendidikan  

Alat kanggo learning nyaman saka basa manca lan ngandika pembangunan skills. Software ngijini sampeyan kanggo nyinaoni nomer akeh basa lan kalebu beda mode belajar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pendidikan  

piranti lunak kanggo nambah kawruh basa Ukrainia. Piranti lunak ngandhut akeh aturan ringkes lan perpustakaan akeh pakaryan menarik karo penjelasan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська

Game  

piranti lunak kanggo download game dituku nganggo layanan populer. Piranti lunak menehi kemampuan kanggo ndeleng dhaptar isi dituku lan kanggo nganyari yen perlu.

Ngundhuh
Gratis
English

E-mail  

Aplikasi dianggo karo kothak mail saka layanan email populer. Piranti lunak kalebu sistem filtrasi trep saka pesen sing mlebu.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Desktop  

Piranti lunak karo pesawat gedhe wallpapers saka aliran lan macem-macem ukuran. Piranti lunak ndhukung search wallpaper rating pangguna liyane lan ngabari gambar anyar.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pamuter media  

Pamuter kuat kang ndhukung format audio populer. Piranti lunak ngandhut ekualiser multiband kanggo ngatur kwalitas swara file audio.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

nglumpukake  

piranti lunak kanggo nggambarake gagasan beda lan rencana pelaksanaan tugas ing wangun logis, wit lan rencana liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Aplikasi trep saka perusahaan tutup kanggo trek сloseouts game. Software ngijini sampeyan kanggo nglacak apa game kanca sing muter lan geguneman karo wong-wong mau ing chatting kamar.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem  

Gampang kanggo nggunakake aplikasi kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem piranti. Piranti lunak ndhukung nomer pribadi kanggo ngawasi status sistem lan mbenerake kesalahan.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Jaringan sosial   Foto  

piranti lunak kanggo ngunggah gambar beda lan GIF-animasi kanggo layanan populer. Software mbisakake kanggo sijine senengane lan komentar kiriman.

Ngundhuh
Gratis
English

Jaringan sosial  

Aplikasi resmi jaringan sosial populer kanggo nerbitaké lan ndeleng blog. Uga lunak ndhukung puter maneh lan exchange saka macem-macem file media lan cathetan teks.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Enkripsi  

piranti lunak kanggo ngunci aplikasi, gallery, sambungan internet, menu setelan, dhaptar kontak utawa file liyane karo sandhi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem  

Pangatur file kuat kanggo ngatur file lan aplikasi. Piranti lunak wis akeh pribadi kanggo ngoptimalake operasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Emulators  

Emulator lengkap game console Sony PlayStation saged muter populer game ing piranti Android.

Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: