Telegram Desktop Telegram Desktop

Ngundhuh Ngundhuh Telegram Desktop

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android, Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Telegram – lunak kanggo rembugan karo pangguna kabeh ndonya. Telegram mbisakake kanggo ijolan pesen teks cepet, nggawe chats klompok lan ngirim file nganti 1GB. Piranti lunak ngandhut sistem kompleks saka enkripsi data, sing ngijini sampeyan kanggo mesthekake tingkat keamanan optimal saka Correspondence ing. Telegram mbisakake kanggo ngajak kanca saka aplikasi liyane. Lunak duwe antarmuka intuisi lan gampang kanggo nggunakake.

Fitur utama ing:

  • Exchange pesen teks lan file
  • Chats Group
  • Tingkat dhuwur saka keamanan Correspondence
  • Antarmuka prasaja lan intuisi

Komentar tumrap Telegram Desktop:


Telegram Desktop Lunak related:


Webcams   Komunikasi swara  

A lunak populer kanggo komunikasi swara free lan ijol-ijolan pesen teks antarane kedhaftar. Uga lunak ngijini nelpon ing telpon seluler lan landline ing tariffs sarujuk.

Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar donya. Software ngijini sampeyan kanggo ijolan pesen teks utawa nggawe telpon swara lan video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial   Chat  

Gampang kanggo nggunakake utusan kanggo rembugan karo kanca-kanca saka jaringan sosial populer. Piranti lunak ndhukung swara lan video telpon lan uga mode konferensi video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Jaringan sosial  

Aplikasi gratis jaringan sosial paling populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng lan nggawe isi beda kang saiki ing jaringan sosial.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial   Chat  

Salah siji saka utusan sing paling populer kanggo rembugan karo kedhaftar sak donya. Piranti lunak ndhukung ijol-ijolan file macem-macem jinis lan komunikasi ing chats grup.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Chat   Komunikasi swara  

Instrument kanggo ijolan pesen teks lan swara. Piranti lunak mbisakake kanggo rembugan nganggo chats klompok lan ijolan file utawa informasi kontak.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Jaringan sosial   Foto  

Piranti lunak kanggo tetep siji saka jaringan sosial sing paling kerep dibukak ing donya. Aplikasi ngandhut kathah efek Graphic lan saringan kanggo karya efektif karo foto.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Chat  

Manager lengkap ijolan pesen teks antarane kedhaftar. Piranti lunak mbisakake kanggo rembugan nganggo chats klompok lan ndeleng macem-macem isi media.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jaringan sosial  

Piranti lunak kanggo rembugan lan ngatur jaringan sosial saka perusahaan populer. Piranti lunak nyempurnakake kabeh layanan Google lan sampeyan bisa ngleksanakake sinkronisasi sing karo akun pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Webcams   Chat  

Alat trep kanggo komunikasi lan enggo bareng informasi. Fitur utama piranti lunak punika kemampuan kanggo ngirim foto sing ilang liwat wektu.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Optimization sistem  

Software economize lan nyegah konsumsi energi gedhe banget sing mbisakake kanggo njaga baterei ing piranti ing kondisi karya kanggo dangu.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

E-mail  

Aplikasi bisa karo email saka layanan Google. Piranti lunak kontrol mail karo akeh akun konfigurasi pribadi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

File komprèsi  

Piranti lunak kanggo ndeleng, nggawe lan unpack arsip jinis beda. Uga lunak dianggo karo aplikasi pihak katelu kanggo mbukak macem-macem file lan dokumen.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, 日本語

Jaringan sosial  

piranti lunak kanggo nyiarkè video streaming ing jaringan saka piranti kamera utawa nelusuri siaran liyane saindhenging donya.

Ngundhuh
Gratis
English

Pendidikan  

Aplikasi karo pesawat saka pagelaran menarik saka wong-wong paling penting ing wilayah kasebut. Ing software ana akeh cathetan karo jarwan menyang basa beda lan iringan subtitles.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: