Titanium Backup Titanium Backup

Ngundhuh Ngundhuh Titanium Backup

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Titanium Serep – lunak kuat kanggo serep data saka macem-macem. Titanium Serep mbisakake kanggo mbusak utawa mbalèkaké file dilindhungi lan aplikasi sistem. Piranti lunak nggawe sawetara serep lan encrypts kanggo nyegah mundhut data luwih. Titanium Serep mbisakake kanggo ngatur serep ing sesuai karo jadwal pesawat utawa nindakake proses iki ing mode manual. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ndeleng isi folder lan njaluk informasi rinci bab sembarang file. Titanium Serep nduweni fungsi kanggo transfer data gampang saka memori internal piranti kanggo siji external.

Fitur utama ing:

  • Serep
  • Mbusak utawa mbangun data
  • Transfer data menyang kertu memori
  • Dibangun ing file browser
  • Serep ing mode otomatis

Komentar tumrap Titanium Backup:


Titanium Backup Lunak related:


File  

Ing pangatur file kalebu akeh pribadi kanggo manajemen data efisiensin saka piranti. Piranti lunak ndhukung kabeh operasi file utama karo data sistemik lan didhelikaké.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File  

piranti lunak kanggo ngatur file lan nransfer aplikasi ing kertu memori. Piranti lunak ngandhut pribadi kanthi otomatis nginstal aplikasi menyang kertu SD.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File  

Populer maya panyimpenan kanggo ijolan lan bisa karo file macem-macem jinis. Uga lunak ngijini kanggo nyedhiyani akses kanggo file kanggo panganggo liya kanggo sunting bebarengan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

File  

Alat kanggo bisa karo maya panyimpenan. Program ngijini sampeyan kanggo nyimpen macem-macem file menyang panyimpenan maya lan menehi akses umum kanggo file sing didownload.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

File  

alat trep kanggo cepet fungsi enggo bareng file liwat Wi-Fi. Software ndhukung transfer data menyang komputer utawa kanggo macem-macem piranti bebarengan.

Ngundhuh
Gratis
English

File  

Alat kanggo akses lan manajemen data saka layanan 4shared. Software ngijini sampeyan kanggo njaluk akses menyang akun lan kanggo muter file media.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Game  

Seneng-seneng game iki digawe sawise seri animasi eponymous. Pamuter bisa nyana petualangan macem karo karakter favorit.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

The role-playing game ngendi sampeyan bisa nelusuri lan nyekel Pokemon ing lurung-lurung kutha kanthi nggunakake kamera saka Smartphone. game nduweni kemampuan kanggo komunikasi lan saingan karo pemain liyane.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Kantor  

Gampang kanggo nggunakake piranti lunak kanggo bisa karo presentations. Piranti lunak ndhukung nomer akeh pribadi kanggo desain kualitas presentations.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Optimization sistem  

Pangatur file kuat kanggo ngatur file lan aplikasi. Piranti lunak wis akeh pribadi kanggo ngoptimalake operasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ekstensi   PDF  

Piranti lunak kanggo bisa karo file PDF lan dokumen dilindungi karo password. Aplikasi interaksi karo Acrobat maya panyimpenan kanggo luwih trep berkas download lan ndeleng dokumen saka panggonan disconnection.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Web browser  

browser cepet kanggo browsing web gampang. Software accelerates mbukak kaca sak sambungan alon kanggo internet lan nyimpen bandwidth.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Optimization sistem  

Populer Manager Manajemen file lan Optimization sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo njelasno status piranti lan ngresiki munggah sistem kanggo karya luwih produktif.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial  

Piranti lunak kanggo nggawe lan ndeleng video cendhak ing jaringan sosial. Piranti lunak mbisakake kanggo langganan saluran video beda, ndeleng feed warta lan ninggalake komentar video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Webcams   Chat  

Alat trep kanggo komunikasi lan enggo bareng informasi. Fitur utama piranti lunak punika kemampuan kanggo ngirim foto sing ilang liwat wektu.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: