Tumblr Tumblr

Ngundhuh Ngundhuh Tumblr

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Tumblr – lunak kanggo manajemen isi saka layanan microblogging populer. Piranti lunak mbisakake kanggo langganan blog liyane kedhaftar, nerbitaké macem-macem artikel lan video, ijol-ijolan pesen, ngira-ngira kiriman lan nindakake fitur jaringan sosial liyane. Tumblr ngandhut search engine trep lan nawakake pilihan saka macem-macem artikel saka bloggers paling apik ing donya. Piranti lunak divides materi diterbitake ing kategori kayata chatting, video, foto, kuotasi, pranala lan teks. Tumblr uga ngijini sampeyan kanggo nuduhake blog lan bahan liyane karo kedhaftar jaringan sosial sing beda-beda.

Fitur utama ing:

  • Publications isi warna
  • Saged kaping blog
  • Misahake saka bahan dening macem-macem kategori
  • Search engine trep
  • Ndhukung fungsi jaringan sosial

Komentar tumrap Tumblr:


Tumblr Lunak related:


Jaringan sosial   Chat  

Salah siji saka utusan sing paling populer kanggo rembugan karo kedhaftar sak donya. Piranti lunak ndhukung ijol-ijolan file macem-macem jinis lan komunikasi ing chats grup.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

Aplikasi gratis jaringan sosial paling populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng lan nggawe isi beda kang saiki ing jaringan sosial.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial   Foto  

Piranti lunak kanggo tetep siji saka jaringan sosial sing paling kerep dibukak ing donya. Aplikasi ngandhut kathah efek Graphic lan saringan kanggo karya efektif karo foto.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial   Chat  

Gampang kanggo nggunakake utusan kanggo rembugan karo kanca-kanca saka jaringan sosial populer. Piranti lunak ndhukung swara lan video telpon lan uga mode konferensi video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Jaringan sosial  

Alat kanggo rembugan ing jaringan sosial populer karo kedhaftar donya. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng pengunjung page lan ngira-ngira foto.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Jaringan sosial  

piranti lunak kanggo nyiarkè video streaming ing jaringan saka piranti kamera utawa nelusuri siaran liyane saindhenging donya.

Ngundhuh
Gratis
English

Jaringan sosial   Komunikasi swara   Webcams  

Utusan misuwur kanggo komunikasi teks, swara, lan video. Uga piranti lunak interaksi karo paling aplikasi saka layanan Google populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

Kacepetan dhuwur lan alternatif multifunctional kanggo klien gegandhengan jaringan sosial VK. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut kolom kanggo njamin nyaman Tetep ing jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Deutsch, Русский...

Jaringan sosial  

Aplikasi free kanggo nggunakake jaringan sosial populer. Piranti lunak mbisakake kanggo chatting karo kanca-kanca, ndeleng isi media lan file exchange.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Português, Русский

Maps   Jaringan sosial  

Piranti lunak pandhu arah kang makaryakke ing asas saka jaringan sosial kanggo ngawasi macem-macem acara dalan ing wektu nyata.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Chat   Komunikasi swara  

Lunak populer kanggo ijolan pesen teks lan nggawe telpon swara utawa video. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nransfer file lan kalebu pesawat gedhe smiley.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Piranti lunak nyaman karo werno-werno akeh produk game benten aliran lan sawetara rega saka wilayah perdagangan digital internasional.

Ngundhuh
Gratis
English

Streaming video  

piranti lunak kanggo ndeleng siaran video ing subjek beda saka sak donya. Software mbisakake kanggo nemokake lepen video ing basa kapilih dening pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Downloaders  

Manager trep kanggo ngundhuh data saka macem-macem. Piranti lunak nggunakake kalkulus khusus kanggo file sing diundhuh luwih cepet.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

E-mail  

Piranti lunak kanggo ngatur kothak layang saka layanan Yahoo. Aplikasi intuitively distributes pesen mlebu menyang macem-macem kategori kanggo offline luwih trep.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: