Tumblr Tumblr

Ngundhuh Ngundhuh Tumblr

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Tumblr – lunak kanggo manajemen isi saka layanan microblogging populer. Piranti lunak mbisakake kanggo langganan blog liyane kedhaftar, nerbitaké macem-macem artikel lan video, ijol-ijolan pesen, ngira-ngira kiriman lan nindakake fitur jaringan sosial liyane. Tumblr ngandhut search engine trep lan nawakake pilihan saka macem-macem artikel saka bloggers paling apik ing donya. Piranti lunak divides materi diterbitake ing kategori kayata chatting, video, foto, kuotasi, pranala lan teks. Tumblr uga ngijini sampeyan kanggo nuduhake blog lan bahan liyane karo kedhaftar jaringan sosial sing beda-beda.

Fitur utama ing:

  • Publications isi warna
  • Saged kaping blog
  • Misahake saka bahan dening macem-macem kategori
  • Search engine trep
  • Ndhukung fungsi jaringan sosial

Komentar tumrap Tumblr:


Tumblr Lunak related:


Jaringan sosial   Foto  

Piranti lunak kanggo tetep siji saka jaringan sosial sing paling kerep dibukak ing donya. Aplikasi ngandhut kathah efek Graphic lan saringan kanggo karya efektif karo foto.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial  

Aplikasi gratis jaringan sosial paling populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng lan nggawe isi beda kang saiki ing jaringan sosial.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial  

Alat kanggo rembugan ing jaringan sosial populer karo kedhaftar donya. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng pengunjung page lan ngira-ngira foto.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Jaringan sosial   Chat  

Gampang kanggo nggunakake utusan kanggo rembugan karo kanca-kanca saka jaringan sosial populer. Piranti lunak ndhukung swara lan video telpon lan uga mode konferensi video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Jaringan sosial   Chat  

Salah siji saka utusan sing paling populer kanggo rembugan karo kedhaftar sak donya. Piranti lunak ndhukung ijol-ijolan file macem-macem jinis lan komunikasi ing chats grup.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

Layanan populer kanggo ngawasi acara paling anyar ing donya. Piranti lunak kalebu koleksi akeh bahan ing beda tema lan mbisakake kanggo milih sumber warta kanggo ngandhani.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jaringan sosial  

Jaringan sosial wis fokus ing topic saka panyiapan saka kontak bisnis. Piranti lunak mbisakake maneh macem-macem perusahaan global lan wakil.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Jaringan sosial   Foto  

piranti lunak kanggo ngunggah gambar beda lan GIF-animasi kanggo layanan populer. Software mbisakake kanggo sijine senengane lan komentar kiriman.

Ngundhuh
Gratis
English

Jaringan sosial  

piranti lunak kanggo nyiarkè video streaming ing jaringan saka piranti kamera utawa nelusuri siaran liyane saindhenging donya.

Ngundhuh
Gratis
English

Jaringan sosial  

Kacepetan dhuwur lan alternatif multifunctional kanggo klien gegandhengan jaringan sosial VK. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut kolom kanggo njamin nyaman Tetep ing jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Deutsch, Русский...

Pamuter media  

Pamuter multimedia misuwur karo dhukungan saka kathah format. Piranti lunak playbacks file media tanpa mundhut saka kualitas lan mbisakake kanggo ndeleng video streaming.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Emulators  

Emulator lengkap game console Sony PlayStation saged muter populer game ing piranti Android.

Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa

Optimization sistem  

Software economize lan nyegah konsumsi energi gedhe banget sing mbisakake kanggo njaga baterei ing piranti ing kondisi karya kanggo dangu.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Jaringan sosial   Foto  

Piranti lunak kanggo ngatur jaringan sosial kang oriented karya karo nglumpukke gambar beda lan foto. Piranti lunak ngandhut sawetara setelan kanggo kontrol trep saka profil pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

E-mail  

Alat trep kanggo Manajemen email. Piranti lunak otomatis limo email dening wigati lan ngijini sampeyan kanggo cepet mbusak utawa pesen arsip.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: