Twitch Twitch

Ngundhuh Ngundhuh Twitch

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Twitch – lunak kanggo ndeleng video stream saka komputer lan console game. Software ngijini sampeyan kanggo nonton urutane critane game game populer kayata: Minecraft, FIFA, League of Legends, Dota 2, Counter-serangan, Diablo, Starcraft lan sapiturute Twitch mbisakake kanggo nemokake Broadcast dening game utawa jeneng saluran lan komunikasi ing chatting karo panganggo liya nalika nonton video. Piranti lunak nyedhiyakake kualitas gambar kang bisa suda kanggo nyimpen lalu lintas utawa kanggo nyegah beku streaming. Twitch uga ngijini sampeyan kanggo nggawe langganan premium menyang saluran sing mbisakake kanggo mateni iklan lan maneh cathetan saka siaran kepungkur.

Fitur utama ing:

  • High quality gambar
  • A akèh game kasedhiya kanggo ndeleng
  • Telusuri miturut game utawa jeneng saluran
  • Komunikasi in chatting

Komentar tumrap Twitch:


Twitch Lunak related:


Streaming video   Torrent  

piranti lunak kanggo ndeleng film lan TV nuduhake online in High Definition. Software mbisakake kanggo ngundhuh isi media ing kacepetan dhuwur.

Ngundhuh
Gratis
English

Torrent   Streaming video  

piranti lunak kanggo download utawa kanggo ndeleng film lan seri génré online. Piranti lunak wis sawetara saka sudhut pribadi kanggo gampang panggunaan saka layanan.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Português, Italiano...

Streaming video  

Salah siji saka layanan video paling populer karo basa akeh macem-macem isi. Piranti lunak wis search engine Handy lan kemampuan kanggo ngupload video menyang jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Streaming video  

Piranti lunak kanggo ngontrol piranti Chromecast. Piranti lunak mbisakake kanggo siaran isi media saka smartphone utawa tablet komputer kanggo HD-TV.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Streaming video  

piranti lunak kanggo ndeleng siaran video ing subjek beda saka sak donya. Software mbisakake kanggo nemokake lepen video ing basa kapilih dening pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Streaming video  

Alat kanggo ndeleng lan siaran video streaming. Piranti lunak mbisakake kanggo kuoso lan ngirim komentar utawa nggawe persetujuan.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, 日本語, 한국어

Jaringan sosial   Chat  

Salah siji saka utusan sing paling populer kanggo rembugan karo kedhaftar sak donya. Piranti lunak ndhukung ijol-ijolan file macem-macem jinis lan komunikasi ing chats grup.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Downloaders  

Download manager Fungsi karo browser dibangun ing. Piranti lunak ngandhut fungsi kanggo ngaso lan nerusake download file.

Ngundhuh
Gratis
English

Jaringan sosial   Foto  

Piranti lunak kanggo ngatur jaringan sosial kang oriented karya karo nglumpukke gambar beda lan foto. Piranti lunak ngandhut sawetara setelan kanggo kontrol trep saka profil pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Webcams  

Populer video chatting kanggo komunikasi karo penggunane sak donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo tetep bebarengan ing saperangan chatting kamar lan komunikasi ing mode videoconference ing.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 日本語, ไทย

File  

Ing pangatur file kalebu akeh pribadi kanggo manajemen data efisiensin saka piranti. Piranti lunak ndhukung kabeh operasi file utama karo data sistemik lan didhelikaké.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pendidikan  

Cara macem kanggo sinau utawa nambah kawruh basa manca. Piranti lunak nggunakake pribadi learning beda kanggo pangembangan basa pamula tingkat linuwih.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Liyane  

Piranti lunak kanggo pesenan taxi cepet ing negara ing donya. Aplikasi kanthi otomatis nyebut mendhoan paling cedhak lan nampilake gerakan ing peta.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Liyane  

Lunak cathetan gagasan lan plans tumindake saben dina. Aplikasi mbisakake kanggo ngatur tugas beda lan melu ngowahi mau karo peserta project liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Desktop   Optimization sistem  

Cara cepet lan gampang kanggo ngoptimalake desktop. Piranti lunak menehi karya cepet maksimum saka piranti lan ngandhut pesawat saka aplikasi migunani.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: