Uplay Uplay

Ngundhuh Ngundhuh Uplay

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android, Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Uplay – klien saka nyimpen digital saka pangembang Dikenal lan publisher saka perusahaan video game Ubisoft. Uplay ngijini sampeyan kanggo tuku salinan digital game sing padha dikembangaké utawa diterbitake dening perusahaan. Piranti lunak mbisakake kanggo download demonstarsi proyèk lan game, sing disebarake dening model Free4Play. Uplay ngijini sampeyan kanggo muter game karo kanca-kanca utawa wong ing mode bebarengan. Lunak duwe itungan internal kanggo tuku game sing bisa dituku kanggo dhuwit nyata utawa entuk dening Agencies ing macem-macem promosi utawa siri.

Fitur utama ing:

  • Kemampuan kanggo tuku salinan digital game
  • Game ing mode bebarengan
  • Ngarsane promosi beda lan lomba

Komentar tumrap Uplay:


Uplay Lunak related:


Emulators  

Emulator lengkap game console Sony PlayStation saged muter populer game ing piranti Android.

Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa

Game  

Aplikasi trep saka perusahaan tutup kanggo trek сloseouts game. Software ngijini sampeyan kanggo nglacak apa game kanca sing muter lan geguneman karo wong-wong mau ing chatting kamar.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Ing arcade game karo urutane critane game menarik kanggo kompetisi online karo pemain liyane. Ing game ana trik Tactical beda lan bonus khusus kanggo bhinéka saka urutane critane game.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Game Papan online kang adhedhasar basis siji gelut siji antarane loro mungsuh. Game nawakake akèh gerakane strategis lan plans kanggo entuk asil sing paling apik.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 文言, 한국어

Game  

Ing game strategi kanggo berkembang desa dhewe lan nggedhekake wilayah nggunakake cara Jupuk. Game nggunakake grafis 3D becik lan cara pembangunan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Game  

Game kacepetan drive lan ngalahake saka macem-macem alangan 3D trek. Game nggunakake efek mawerna-werna lan grafis 3D banget.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Game  

Seneng-seneng game iki digawe sawise seri animasi eponymous. Pamuter bisa nyana petualangan macem karo karakter favorit.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

The role-playing game ngendi sampeyan bisa nelusuri lan nyekel Pokemon ing lurung-lurung kutha kanthi nggunakake kamera saka Smartphone. game nduweni kemampuan kanggo komunikasi lan saingan karo pemain liyane.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Game ing aliran balapan kanggo saingan kanggo kautaman ing montor beda lan pembalap beda. Game wis sawetara mode Manajemen karo kemampuan kanggo nyambung menyang game pengontrol.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Ing simulasi bal-balan karo akèh pemain legendaris, tim lan liga bal-balan. Game migunakake grafis kualitas lan gerakan nyata pemain.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jaringan sosial  

Aplikasi gratis jaringan sosial paling populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng lan nggawe isi beda kang saiki ing jaringan sosial.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial  

Piranti lunak kanggo nggawe lan ndeleng video cendhak ing jaringan sosial. Piranti lunak mbisakake kanggo langganan saluran video beda, ndeleng feed warta lan ninggalake komentar video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Pamuter media  

Pamuter musik fungsi sing ngandhut 11 setelan swara standar lan 5 band ekualiser karo sawetara ageng jumlah.

Ngundhuh
Gratis
English

Jaringan sosial  

Lunak nduweni akses menyang salah siji layanan music paling populer. Aplikasi mbisakake kanggo tindakake warta ing donya musik lan nelusuri ing macem-macem cathetan audio.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Downloaders  

Manager trep kanggo ngundhuh data saka macem-macem. Piranti lunak nggunakake kalkulus khusus kanggo file sing diundhuh luwih cepet.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: