Videoder Videoder

Ngundhuh Ngundhuh Videoder

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.



Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Videoder – lunak kanggo tampilan online lan ngundhuh video saka layanan YouTube. Software mbisakake kanggo ngundhuh klip video ing sembarang definisi dhuwur, ing macem-macem format video kalebu file audio ing format MP3. Videoder ngijini sampeyan kanggo ngundhuh bebarengan macem-macem file lan dhaptar lagu full utawa saluran YouTube. Piranti lunak ngandhut browser dibangun ing kang ngijini kanggo golek lan download video saka situs beda. Videoder wis antarmuka intuisi karo unsur layanan YouTube.

Fitur utama ing:

  • Downloads video dhuwur-definisi
  • Downloads dhaptar lagu lan saluran YouTube
  • Dibangun ing browser

Komentar tumrap Videoder:


Videoder Lunak related:


Youtube  

Alat kanggo ngundhuh file saka layanan populer video YouTube. Software ngijini sampeyan kanggo Ngurutake file video sing diundhuh lan nambah menyang dhaptar lagu.

Ngundhuh
Gratis
English

Youtube  

Alat trep kanggo ndeleng lan ngundhuh video saka layanan populer. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file video ing kualitas tinggi.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Youtube  

piranti lunak kanggo ndeleng lan download video ing kualitas dhuwur saka jaringan sosial populer lan layanan video. Piranti lunak wis antarmuka sing prasaja lan intuisi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Youtube  

Alat kanggo nonton video ing layanan YouTube populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng video ing kualitas tinggi karo dhukungan saka subtitles.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Youtube  

piranti lunak kanggo ngundhuh file video saka layanan video paling misuwur. Piranti lunak ngandhut sawetara migunani pribadi kanggo download paling trep saka file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Youtube  

piranti lunak kanggo ngundhuh isi media saka jaringan sosial populer lan layanan video. Piranti lunak iku bisa kanggo ngundhuh video saka kualitas beda, kalebu HD.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

nglumpukake  

Alat kanggo nggawe cathetan beda utawa dhaptar. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi karo akun lan akses menyang informasi sing disimpen saka piranti beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Antiviruses  

Ing antivirus lengkap kanggo nglindhungi piranti marang virus saka macem-macem jinis. Piranti lunak nggunakake kalkulus modern kanggo ndeteksi lan mbusak ancaman.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

jaringan sosial populer ngidini kanggo komunikasi kabeh ndonya lan ndhukung game khusus sing kasurung kenalan saka kedhaftar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File  

Alat kanggo akses lan manajemen data saka layanan 4shared. Software ngijini sampeyan kanggo njaluk akses menyang akun lan kanggo muter file media.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Downloaders  

Download manager Fungsi karo browser dibangun ing. Piranti lunak ngandhut fungsi kanggo ngaso lan nerusake download file.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

Pamuter musik trep karo dhukungan saka format populer. Piranti lunak ngandhut ekualiser kuat lan ngidini kanggo nindakake search cepet file musik.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Webcams  

Populer video chatting kanggo komunikasi karo penggunane sak donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo tetep bebarengan ing saperangan chatting kamar lan komunikasi ing mode videoconference ing.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 日本語, ไทย

Pendidikan  

Alat kanggo learning nyaman saka basa manca lan ngandika pembangunan skills. Software ngijini sampeyan kanggo nyinaoni nomer akeh basa lan kalebu beda mode belajar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Game  

Ing arcade game karo urutane critane game menarik kanggo kompetisi online karo pemain liyane. Ing game ana trik Tactical beda lan bonus khusus kanggo bhinéka saka urutane critane game.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: