VidMate VidMate

Ngundhuh Ngundhuh VidMate

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.



Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

VidMate – lunak kanggo ngundhuh file audio lan video saka situs video populer. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh video saka kualitas dhuwur, kalebu HD lan nyimpen file audio ing format MP3. VidMate interaksi karo paling saka layanan populer kayata YouTube, IMDb, Facebook, Instagram, SoundCloud, etc. Uga lunak kanthi otomatis anyari isi media layanan, sing ngijini kedhaftar kanggo pas wektune sinau bab acara paling anyar. VidMate ngandhut sawetara pribadi kanggo aturan setelan umum lan ngundhuh opsi.

Fitur utama ing:

  • Fast download
  • video download saka high quality
  • Nganyari otomatis saka media isi
  • Ndhukung layanan media populer

Komentar tumrap VidMate:


VidMate Lunak related:


Youtube  

Alat kanggo nonton video ing layanan YouTube populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng video ing kualitas tinggi karo dhukungan saka subtitles.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Youtube  

Alat kanggo ngundhuh file saka layanan populer video YouTube. Software ngijini sampeyan kanggo Ngurutake file video sing diundhuh lan nambah menyang dhaptar lagu.

Ngundhuh
Gratis
English

Youtube  

Alat trep kanggo ndeleng lan ngundhuh video saka layanan populer. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file video ing kualitas tinggi.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Youtube  

Piranti lunak kanggo tampilan online lan ngundhuh video saka layanan YouTube ing sembarang definisi dhuwur, ing macem-macem format video kalebu file audio ing format MP3.

Ngundhuh
Gratis
English

Youtube  

piranti lunak kanggo ndeleng lan download video ing kualitas dhuwur saka jaringan sosial populer lan layanan video. Piranti lunak wis antarmuka sing prasaja lan intuisi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Youtube  

piranti lunak kanggo ngundhuh file video saka layanan video paling misuwur. Piranti lunak ngandhut sawetara migunani pribadi kanggo download paling trep saka file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Game  

Ing arcade game kanggo nglindhungi house saka pamuter marang serangan saka galak edan. Game wis akeh cara kanggo nglindhungi house marang galak karo ciri lan skills beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Game  

Piranti lunak nyaman karo werno-werno akeh produk game benten aliran lan sawetara rega saka wilayah perdagangan digital internasional.

Ngundhuh
Gratis
English

Liyane  

Alat kanggo ngenali trek musik lan seni. Piranti lunak nggunakake mikropon kanggo ngrekam sumber swara lan bandingke pecahan saka melodi karo database aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Webcams  

Populer video chatting kanggo komunikasi karo penggunane sak donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo tetep bebarengan ing saperangan chatting kamar lan komunikasi ing mode videoconference ing.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 日本語, ไทย

File  

Populer maya panyimpenan kanggo ijolan lan bisa karo file macem-macem jinis. Uga lunak ngijini kanggo nyedhiyani akses kanggo file kanggo panganggo liya kanggo sunting bebarengan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Kantor  

piranti lunak kanggo bisa karo file Microsoft Office lan ndeleng file PDF. Piranti lunak wis fungsi gedhe lan sawetara Cithakan.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Teka-teki game kanggo pangembangan saka logika lan pamikiran saka pamuter. Game wis urutane critane game biasa sajrone pamuter wis mboko sithik entuk ngrekam nilai dhuwur.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Streaming video  

Populer platform video streaming kanggo ndeleng siaran sembarang komputer lan console game. Piranti lunak ndhukung gambar kualitas Broadcast online lan video sing direkam.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pendidikan  

Aplikasi karo pesawat saka pagelaran menarik saka wong-wong paling penting ing wilayah kasebut. Ing software ana akeh cathetan karo jarwan menyang basa beda lan iringan subtitles.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: