Vine Vine

Ngundhuh Ngundhuh Vine

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Vine – klien jaringan sosial kanggo nggawe lan ijol-ijolan video cendhak. Piranti lunak mbisakake kanggo langganan pangguna utawa video beda saluran liyane, ndeleng feed warta, nambah pangguna kanggo kanca-kanca lan Komentar ing video. Vine ngijini sampeyan kanggo ngrekam video cendhak kanthi ngeklik terus driji ing layar piranti lan mungkasi ngrekam dening njupuk mati driji iki nggawe video menarik pecahan beda. Piranti lunak mbisakake kanggo ngatur kabar, privasi profil lan werna antarmuka. Vine uga interaksi karo jaringan sosial populer kayata Facebook lan Twitter.

Fitur utama ing:

  • Cathetan, suntingan lan ijol-ijolan klip video
  • Kemampuan kanggo langganan macem-macem saluran
  • View of feed warta
  • Setelan profil
  • Interaksi karo Facebook lan Twitter

Komentar tumrap Vine:


Vine Lunak related:


Jaringan sosial  

Aplikasi gratis jaringan sosial paling populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng lan nggawe isi beda kang saiki ing jaringan sosial.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial  

Alat kanggo rembugan ing jaringan sosial populer karo kedhaftar donya. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng pengunjung page lan ngira-ngira foto.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Jaringan sosial   Chat  

Gampang kanggo nggunakake utusan kanggo rembugan karo kanca-kanca saka jaringan sosial populer. Piranti lunak ndhukung swara lan video telpon lan uga mode konferensi video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Jaringan sosial   Foto  

Piranti lunak kanggo tetep siji saka jaringan sosial sing paling kerep dibukak ing donya. Aplikasi ngandhut kathah efek Graphic lan saringan kanggo karya efektif karo foto.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial   Chat  

Salah siji saka utusan sing paling populer kanggo rembugan karo kedhaftar sak donya. Piranti lunak ndhukung ijol-ijolan file macem-macem jinis lan komunikasi ing chats grup.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

Manager trep kanggo njaluk kenalan lan komunikasi. Aplikasi mbisakake kanggo ndeleng profil pengguna, owahi informasi pribadhi lan menehi bebungah virtual.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

Aplikasi free kanggo nggunakake jaringan sosial populer. Piranti lunak mbisakake kanggo chatting karo kanca-kanca, ndeleng isi media lan file exchange.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Português, Русский

Jaringan sosial  

Kacepetan dhuwur lan alternatif multifunctional kanggo klien gegandhengan jaringan sosial VK. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut kolom kanggo njamin nyaman Tetep ing jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Deutsch, Русский...

Jaringan sosial  

Aplikasi resmi jaringan sosial populer kanggo nerbitaké lan ndeleng blog. Uga lunak ndhukung puter maneh lan exchange saka macem-macem file media lan cathetan teks.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Jaringan sosial  

Alat kanggo microblog lan pesen exchange ing jaringan sosial populer. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng lan Komentar ing cathetan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Maps  

Piranti lunak kanggo nampilake kanthi negara utawa wilayah lan kanthi otomatis nemtokake rute. Uga lunak ndhukung swara GPS-pandhu arah kanggo mobil lan jinis transportasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Downloaders  

Download manager Fungsi karo browser dibangun ing. Piranti lunak ngandhut fungsi kanggo ngaso lan nerusake download file.

Ngundhuh
Gratis
English

Liyane  

Piranti lunak kanggo ngatur layanan paling populer kanggo tuku lan Advertisement saka macem-macem produk. Piranti lunak nggunakake sistem golèk trep barang lan layanan dipérang dadi akeh kategori.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

File  

Alat kanggo akses lan manajemen data saka layanan 4shared. Software ngijini sampeyan kanggo njaluk akses menyang akun lan kanggo muter file media.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

File  

Populer maya panyimpenan kanggo ijolan lan bisa karo file macem-macem jinis. Uga lunak ngijini kanggo nyedhiyani akses kanggo file kanggo panganggo liya kanggo sunting bebarengan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: