VK VK

Ngundhuh Ngundhuh VK

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

VK – lunak kanggo komunikasi karo kedhaftar saka populer VK jaringan sosial. Software ngijini sampeyan kanggo ijolan pesen, nuduhake foto, tindakake kabar saka kanca-kanca, nonton video, ngrungokake musik, gabung komunitas, main game lan sapiturute VK mbisakake kanggo nyunting kaca, kanggo ndeleng utawa nambah cathetan ing tembok. Piranti lunak uga kalebu tetenger, yang warta, Fitur menawa pengiriman notifikasi pesen utawa panjalukan kanca, owah-owahan status lan widget kanggo ngrungokake rekaman audio saka jaringan sosial.

Fitur utama ing:

  • Komunikasi karo kedhaftar saka jaringan sosial VK
  • Kemampuan kanggo sunting kaca
  • Ndhukung macem-macem fitur migunani
  • Widget kanggo ngrungokake audio

Komentar tumrap VK:


VK Lunak related:


Jaringan sosial   Foto  

Piranti lunak kanggo tetep siji saka jaringan sosial sing paling kerep dibukak ing donya. Aplikasi ngandhut kathah efek Graphic lan saringan kanggo karya efektif karo foto.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial   Chat  

Gampang kanggo nggunakake utusan kanggo rembugan karo kanca-kanca saka jaringan sosial populer. Piranti lunak ndhukung swara lan video telpon lan uga mode konferensi video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Jaringan sosial  

Alat kanggo rembugan ing jaringan sosial populer karo kedhaftar donya. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng pengunjung page lan ngira-ngira foto.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Jaringan sosial  

Aplikasi gratis jaringan sosial paling populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng lan nggawe isi beda kang saiki ing jaringan sosial.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial   Chat  

Salah siji saka utusan sing paling populer kanggo rembugan karo kedhaftar sak donya. Piranti lunak ndhukung ijol-ijolan file macem-macem jinis lan komunikasi ing chats grup.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

Alat kanggo microblog lan pesen exchange ing jaringan sosial populer. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng lan Komentar ing cathetan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

Manager trep kanggo njaluk kenalan lan komunikasi. Aplikasi mbisakake kanggo ndeleng profil pengguna, owahi informasi pribadhi lan menehi bebungah virtual.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

Kacepetan dhuwur lan alternatif multifunctional kanggo klien gegandhengan jaringan sosial VK. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut kolom kanggo njamin nyaman Tetep ing jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Deutsch, Русский...

Jaringan sosial   Foto  

Piranti lunak kanggo ngatur jaringan sosial kang oriented karya karo nglumpukke gambar beda lan foto. Piranti lunak ngandhut sawetara setelan kanggo kontrol trep saka profil pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jaringan sosial  

Jaringan sosial wis fokus ing topic saka panyiapan saka kontak bisnis. Piranti lunak mbisakake maneh macem-macem perusahaan global lan wakil.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Optimization sistem  

Gampang kanggo nggunakake aplikasi kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem piranti. Piranti lunak ndhukung nomer pribadi kanggo ngawasi status sistem lan mbenerake kesalahan.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Jaringan sosial   Komunikasi swara   Webcams  

Utusan misuwur kanggo komunikasi teks, swara, lan video. Uga piranti lunak interaksi karo paling aplikasi saka layanan Google populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Nonton E-book  

Piranti lunak kanggo ndeleng lan ngundhuh eBooks saka toko buku paling gedhé. Aplikasi ngandhut pangaturan sing beda kanggo mesthekake maca paling nyaman.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

File  

Aplikasi serep multifunctional. Piranti lunak mbisakake kanggo mbusak utawa mulihake data saka macem-macem lan relocates file menyang kertu memori.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Telpon  

Alat Fungsi kanggo ngatur isi saka piranti lan ngundhuh aplikasi saka layanan Mobogenie. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nindakake serep.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Português...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: