WeChat WeChat

Ngundhuh Ngundhuh WeChat

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

WeChat – lunak kanggo komunikasi gampang karo kedhaftar sak donya. WeChat ngijini sampeyan kanggo nuduhake pesen teks lan swara, nggawe panggilan video, nuduhake foto, play games sapiturute Software ngandhut pesawat saka mesem kelangan lan mbisakake kanggo download liyane. WeChat uga ngijini sampeyan kanggo njaga cathetan lan ndeleng sejarah rinci komunikasi. Lunak klebu modul sing mbisakake kanggo ngirim complaint kanggo kedhaftar kanggo macem-macem alasan.

Fitur utama ing:

  • Pesen teks lan Exchange swara
  • Panggilan video in high quality
  • Exchanging saka profil voice cekak pesen video
  • Set of mesem kelangan

Komentar tumrap WeChat:


WeChat Lunak related:


Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo ijol-ijolan pesen teks lan nggawe telpon utawa video panggilan. Aplikasi mbisakake kanggo rembugan nganggo chats klompok lan ndeleng informasi bab panganggo liya.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar donya. Software ngijini sampeyan kanggo ijolan pesen teks utawa nggawe telpon swara lan video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Webcams   Komunikasi swara  

A lunak populer kanggo komunikasi swara free lan ijol-ijolan pesen teks antarane kedhaftar. Uga lunak ngijini nelpon ing telpon seluler lan landline ing tariffs sarujuk.

Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo rembugan karo wong ing saindhenging donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara utawa video ing kualitas lan ijolan pesen teks.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Chat   Komunikasi swara   Webcams  

Aplikasi kanggo olahpesen teks lan komunikasi swara. Uga ana kamungkinan saka chatting karo kanca-kanca saka layanan beda lan jaringan sosial.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

Aplikasi free kanggo nggunakake jaringan sosial populer. Piranti lunak mbisakake kanggo chatting karo kanca-kanca, ndeleng isi media lan file exchange.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Português, Русский

Webcams  

Populer video chatting kanggo komunikasi karo penggunane sak donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo tetep bebarengan ing saperangan chatting kamar lan komunikasi ing mode videoconference ing.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 日本語, ไทย

Jaringan sosial  

Piranti lunak kanggo nggawe lan ndeleng video cendhak ing jaringan sosial. Piranti lunak mbisakake kanggo langganan saluran video beda, ndeleng feed warta lan ninggalake komentar video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Chat   Komunikasi swara  

Lunak populer kanggo ijolan pesen teks lan nggawe telpon swara utawa video. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nransfer file lan kalebu pesawat gedhe smiley.

Ngundhuh
Gratis
English

Jaringan sosial   Chat  

Gampang kanggo nggunakake utusan kanggo rembugan karo kanca-kanca saka jaringan sosial populer. Piranti lunak ndhukung swara lan video telpon lan uga mode konferensi video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Maps  

Piranti lunak nampilake permukaan planet karo dhukungan saka teknologi 3D. Aplikasi nampilake mujur nengen rinci lan mbisakake kanggo rencana rute lan ndeleng informasi bab werna-werna panggonan pinunjul.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Game  

Strategi arcade ing gaya Tower Defense. Ing game ana macem-macem gedhe menara lan monster karo gambaran rinci mbangun pangayoman paling efisien.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch, 中文, Русский...

Game  

Simulasi kanggo nampilake senjata lan informasi beda bab iku. Software ngijini sampeyan kanggo njupuk warna target lan verifikasi karakteristik senjata.

Ngundhuh
Gratis
English

Kantor  

piranti lunak kanggo bisa karo file Microsoft Office lan ndeleng file PDF. Piranti lunak wis fungsi gedhe lan sawetara Cithakan.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

Pamuter kuat kang ndhukung format audio populer. Piranti lunak ngandhut ekualiser multiband kanggo ngatur kwalitas swara file audio.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: