WinZip WinZip

Ngundhuh Ngundhuh WinZip

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android, Windows
Lisènsi: Gratis, ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

WinZip – lunak kanggo bisa karo arsip format sing beda. WinZip mbisakake kanggo ndeleng, nggawe lan unpack arsip. Software ngijini sampeyan kanggo mbukak file ZIP ndhelik utawa nggawe wong kanggo aman panyimpenan data. WinZip ndhukung salinan isi unpacked menyang clipboard kanggo Masang cepet email utawa macem-macem aplikasi. Uga lunak ngandhut pangatur file dibangun ing kanggo nelusur utawa mbukak file PDF, gambar, aplikasi apk lan Microsoft Office dokumen. WinZip duwe antarmuka intuisi lan gampang kanggo nggunakake.

Fitur utama ing:

  • Ndhukung arsip macem-macem format
  • Dianggo karo file ndhelik
  • Dibangun ing Pangatur file
  • Mbukak file lan dokumen saka macem-macem jinis

Komentar tumrap WinZip:


WinZip Lunak related:


File komprèsi  

Ing archiver file kuat karo dhukungan saka paling format arsip. Piranti lunak wis sawetara saka sudhut pribadi lan fitur kanggo mesthekake karya produktif karo arsip.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Game  

Ing simulasi bal-balan karo akèh pemain legendaris, tim lan liga bal-balan. Game migunakake grafis kualitas lan gerakan nyata pemain.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Remote akses  

Piranti lunak kanggo remot kontrol komputer kanthi nggunakake khusus multi-tutul kanggo ngleksanakake lan nransfer file ing loro pituduh.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Remote akses   Telpon  

Piranti lunak kanggo remot kontrol komputer kanthi smartphone. software bisa kanthi simulasi fungsi saka mouse lan keyboard.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Ing game strategi kanggo berkembang desa dhewe lan nggedhekake wilayah nggunakake cara Jupuk. Game nggunakake grafis 3D becik lan cara pembangunan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

File  

Ing pangatur file kalebu akeh pribadi kanggo manajemen data efisiensin saka piranti. Piranti lunak ndhukung kabeh operasi file utama karo data sistemik lan didhelikaké.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Jaringan sosial  

Layanan populer kanggo ngawasi acara paling anyar ing donya. Piranti lunak kalebu koleksi akeh bahan ing beda tema lan mbisakake kanggo milih sumber warta kanggo ngandhani.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Kantor  

Salah siji saka piranti lunak sing paling populer kanggo nggawe lan ngedit dokumen. Piranti lunak ndhukung akeh fungsi beda lan wis sistem manajemen trep dicocogake kanggo piranti Android.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Optimization sistem  

Pangatur file kuat kanggo ngatur file lan aplikasi. Piranti lunak wis akeh pribadi kanggo ngoptimalake operasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Kantor  

Notebook Electronic dirancang kanggo nggawe dhaptar, ringkesan, cathetan kanggo streamlining utawa memorizing.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Jaringan sosial   Foto  

Piranti lunak kanggo tetep siji saka jaringan sosial sing paling kerep dibukak ing donya. Aplikasi ngandhut kathah efek Graphic lan saringan kanggo karya efektif karo foto.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Liyane  

Piranti lunak kanggo pesenan taxi cepet ing negara ing donya. Aplikasi kanthi otomatis nyebut mendhoan paling cedhak lan nampilake gerakan ing peta.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Pamuter media  

Pamuter musik fungsi sing ngandhut 11 setelan swara standar lan 5 band ekualiser karo sawetara ageng jumlah.

Ngundhuh
Gratis
English

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar donya. Software ngijini sampeyan kanggo ijolan pesen teks utawa nggawe telpon swara lan video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Optimization sistem  

Kajaba gedhe kanggo nyedhiyani operasi piranti trep, aman lan cepet. Piranti lunak kalebu akeh pribadi kanggo entuk kinerja sing paling mungkin.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: