Yandex.Browser Yandex.Browser

Ngundhuh Ngundhuh Yandex.Browser

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android, Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Yandex.Browser – browser cepet kanggo browsing web gampang. Yandex.Browser accelerates mbukak kaca sak sambungan alon kanggo internet lan nyimpen bandwidth. Piranti lunak ngandhut tetenger bar kanggo akses gampang kanggo populer. Yandex.Browser mbisakake kanggo nyinkronake tetenger karo piranti liyane nggunakake akun. Software uga kalebu search swara lan tips nalika nggoleki. Yandex.Browser ngijini sampeyan kanggo pilih search engine lan setelan privasi nyetel.

Fitur utama ing:

  • Fast lan trep web browsing
  • loading Luwih cepet saka kaca
  • Sinkronisasi data
  • search Voice

Komentar tumrap Yandex.Browser:


Yandex.Browser Lunak related:


Web browser  

Cepet lan aman browser karo dhukungan saka teknologi modern. Piranti lunak ngandhut mode anonim kanggo nyegah saving sajarah situs web viewed.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Web browser  

Browser cepet kanggo nyaman Tetep ing internet. Piranti lunak kanthi otomatis nyetel ukuran sing dipengini lan format teks saka kaca web kanggo layar piranti.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Web browser  

Browser misuwur karo kacepetan dhuwur saka kaca loading. Uga piranti lunak encrypts lalu lintas kanggo ngreksa marang pengaruh njaba.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Web browser  

Salah siji saka pemimpin donya iku browser paling karo dhukungan saka teknologi modern. Piranti lunak menehi nyaman Tetep ing internet lan ndhukung sambungan saka tambahan beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Web browser  

Browser kanggo offline nyaman situs web ing internet. Pengguna nduweni akses menyang macem-macem konfigurasi lan modul kanggo mesthekake karya kualitas browser.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, 中文...

Web browser  

Browser cepet kanggo browsing web trep. Piranti lunak nduwe pesawat fitur migunani kanggo nyaman Tetep online.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Pamuter media  

Alat kanggo ngatur file media ing panyimpenan maya. Software ngijini sampeyan kanggo nyelarasake kanggo akses menyang file saka macem-macem piranti.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Desktop  

Piranti lunak karo pesawat gedhe wallpapers saka aliran lan macem-macem ukuran. Piranti lunak ndhukung search wallpaper rating pangguna liyane lan ngabari gambar anyar.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Webcams  

Populer video chatting kanggo komunikasi karo penggunane sak donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo tetep bebarengan ing saperangan chatting kamar lan komunikasi ing mode videoconference ing.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 日本語, ไทย

Pamuter media  

Pamuter multifunctional kang ndhukung paling format media. Ing aplikasi ana ing kolom kanggo ngowahi tags, aplikasi efek audio Komplek lan akeh liyane.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo rembugan karo wong ing saindhenging donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara utawa video ing kualitas lan ijolan pesen teks.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Liyane  

Populer translator karo dhukungan saka macem-macem basa saka layanan Google. Piranti lunak mbisakake kanggo nerjemahake teks saka foto lan uga input handwritten lan swara.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Internet  

Gampang kanggo nggunakake piranti lunak kanggo ngatur jaringan WiFi. Piranti lunak nampilake informasi rinci bab status jaringan sing kasedhiya.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

Aplikasi banget kanggo nggawe selfie, kang gained popularitas antarane kedhaftar gedhe thanks kanggo sawetara fitur mboten umum lan ease saka nggunakake.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

Desktop   Optimization sistem  

Cara cepet lan gampang kanggo ngoptimalake desktop. Piranti lunak menehi karya cepet maksimum saka piranti lan ngandhut pesawat saka aplikasi migunani.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: