Yandex.Browser Yandex.Browser

Ngundhuh Ngundhuh Yandex.Browser

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android, Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Yandex.Browser – browser cepet kanggo browsing web gampang. Yandex.Browser accelerates mbukak kaca sak sambungan alon kanggo internet lan nyimpen bandwidth. Piranti lunak ngandhut tetenger bar kanggo akses gampang kanggo populer. Yandex.Browser mbisakake kanggo nyinkronake tetenger karo piranti liyane nggunakake akun. Software uga kalebu search swara lan tips nalika nggoleki. Yandex.Browser ngijini sampeyan kanggo pilih search engine lan setelan privasi nyetel.

Fitur utama ing:

  • Fast lan trep web browsing
  • loading Luwih cepet saka kaca
  • Sinkronisasi data
  • search Voice

Komentar tumrap Yandex.Browser:


Yandex.Browser Lunak related:


Web browser  

Salah siji saka pemimpin donya iku browser paling karo dhukungan saka teknologi modern. Piranti lunak menehi nyaman Tetep ing internet lan ndhukung sambungan saka tambahan beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Web browser  

Browser cepet kanggo nyaman Tetep ing internet. Piranti lunak kanthi otomatis nyetel ukuran sing dipengini lan format teks saka kaca web kanggo layar piranti.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Web browser  

Browser kanggo offline nyaman situs web ing internet. Pengguna nduweni akses menyang macem-macem konfigurasi lan modul kanggo mesthekake karya kualitas browser.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, 中文...

Web browser  

Browser misuwur karo kacepetan dhuwur saka kaca loading. Uga piranti lunak encrypts lalu lintas kanggo ngreksa marang pengaruh njaba.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Web browser  

Cepet lan aman browser karo dhukungan saka teknologi modern. Piranti lunak ngandhut mode anonim kanggo nyegah saving sajarah situs web viewed.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Web browser  

Browser cepet kanggo browsing web trep. Piranti lunak nduwe pesawat fitur migunani kanggo nyaman Tetep online.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Liyane  

Populer translator karo dhukungan saka macem-macem basa saka layanan Google. Piranti lunak mbisakake kanggo nerjemahake teks saka foto lan uga input handwritten lan swara.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Foto  

Piranti lunak kanggo nggawe kolase kualitas lan nuduhake Geser. Piranti lunak ngandhut akeh pribadi lan efek kanggo eksekusi cetha saka macem-macem proyèk.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

piranti lunak kanggo nyiarkè video streaming ing jaringan saka piranti kamera utawa nelusuri siaran liyane saindhenging donya.

Ngundhuh
Gratis
English

Chat  

Utusan populer kanggo komunikasi karo kanca-kanca saka BlackBerry, Android lan iPhone piranti. Software ndhukung akeh migunani fitur kanggo olahpesen gampang.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak lengkap kanggo ngatur jaringan pribadi virtual. Aplikasi nyedhiyakake pangayoman saka data pribadi lan enkripsi saluran saka transfer informasi sak nggunakake Wi-Fi.

Ngundhuh
Gratis
English

Liyane  

Alat kanggo ngenali trek musik lan seni. Piranti lunak nggunakake mikropon kanggo ngrekam sumber swara lan bandingke pecahan saka melodi karo database aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Pamuter media  

Pamuter populer kanggo muter akeh format video ing kualitas tinggi. Piranti lunak mbukak kesempatan sudhut kanggo ngatur sak ndeleng file video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Desktop  

Piranti lunak karo pesawat gedhe wallpapers saka aliran lan macem-macem ukuran. Piranti lunak ndhukung search wallpaper rating pangguna liyane lan ngabari gambar anyar.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

nglumpukake  

Alat kanggo nggawe cathetan beda utawa dhaptar. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi karo akun lan akses menyang informasi sing disimpen saka piranti beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: