Jaringan sosial  

piranti lunak kanggo nyiarkè video streaming ing jaringan saka piranti kamera utawa nelusuri siaran liyane saindhenging donya.

Ngundhuh
Gratis
English

Chat   Komunikasi swara  

Lunak populer kanggo ijolan pesen teks lan nggawe telpon swara utawa video. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nransfer file lan kalebu pesawat gedhe smiley.

Ngundhuh
Gratis
English

E-mail  

Piranti lunak kanggo ngatur kothak layang saka layanan Yahoo. Aplikasi intuitively distributes pesen mlebu menyang macem-macem kategori kanggo offline luwih trep.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Optimization sistem  

A pesawat pribadi kuat kanggo ngoptimalake lan nambah kinerja sistem. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo mbusak file sauntara, ngresiki cache lan mbusak aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media  

Pamuter musik fungsi sing ngandhut 11 setelan swara standar lan 5 band ekualiser karo sawetara ageng jumlah.

Ngundhuh
Gratis
English

Kantor  

Piranti lunak kanggo bisa karo spreadsheets saka Microsoft. Piranti lunak wis sawetara saka sudhut pribadi lan fitur kanggo ngowahi dokumen kang kebak kompatibel karo piranti liyane.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Streaming video  

Alat kanggo ndeleng lan siaran video streaming. Piranti lunak mbisakake kanggo kuoso lan ngirim komentar utawa nggawe persetujuan.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, 日本語, 한국어

Enkripsi  

Pangayoman efektif saka data piranti marang nggunakake wong ora sah. Pamblokiran lunak wiwitan saka aplikasi lan layanan sing dipilih.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Liyane  

Gampang nggunakake piranti lunak kanggo mblokir iklan. Software ngijini sampeyan kanggo nyipta dhaptar putih lan ireng karo situs perlu.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Liyane  

Lan lunak menarik kanggo ngrekam video lucu diiringi file audio. Aplikasi wis pesawat gedhe bêsik saka lagu pop, film lan réplika.

Ngundhuh
Gratis
English

Pendidikan  

Aplikasi karo pesawat saka pagelaran menarik saka wong-wong paling penting ing wilayah kasebut. Ing software ana akeh cathetan karo jarwan menyang basa beda lan iringan subtitles.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Game   Remote akses  

Piranti lunak kanggo remot kontrol fungsi jaringan saka console game. Piranti lunak mbisakake komunikasi karo kedhaftar layanan lan tindakake kabar saka donya game.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Chat  

Utusan populer kanggo komunikasi karo kanca-kanca saka BlackBerry, Android lan iPhone piranti. Software ndhukung akeh migunani fitur kanggo olahpesen gampang.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

piranti lunak kanggo download game dituku nganggo layanan populer. Piranti lunak menehi kemampuan kanggo ndeleng dhaptar isi dituku lan kanggo nganyari yen perlu.

Ngundhuh
Gratis
English

Liyane  

Piranti lunak kanggo ndeleng kabar nyata lan artikel saka siji saka Enterprises Alexa paling gedhé. Aplikasi menehi materi nurut kwalitase lan menarik bab acara ing negara.

Ngundhuh
Gratis
English

Maps  

piranti lunak kanggo ndeleng peta lan satelit saka kutha. Piranti lunak iku bisa kanggo map rute optimal lan nampilake alangan ing dalan kasebut.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский, Türkçe

Game  

A game strategi karo unsur simulasi urip. Adil utama game iku kanggo pave cara dhewe kanggo goal dikarepake dening kabeh liya kasedhiya.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch, Русский...

Remote akses   Telpon  

Piranti lunak kanggo remot kontrol komputer kanthi smartphone. software bisa kanthi simulasi fungsi saka mouse lan keyboard.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Kantor  

piranti lunak kanggo bisa karo file Microsoft Office lan ndeleng file PDF. Piranti lunak wis fungsi gedhe lan sawetara Cithakan.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet  

piranti lunak kanggo ngawasi nggunakake data seluler. Piranti lunak analisis lan nampilake jumlah kiriman digunakake dening macem-macem aplikasi sajrone wektu tartamtu wektu.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake


© Vessoft 2015
Komentar: