Desktop  

Piranti lunak kanggo disain interface piranti nggunakake tampilan beda. Lunak nduweni kolom kanggo ngatur lancar animasi, Optimization saka widget lan ukuran kothak layar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Game  

Game Papan online kang adhedhasar basis siji gelut siji antarane loro mungsuh. Game nawakake akèh gerakane strategis lan plans kanggo entuk asil sing paling apik.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 文言, 한국어

Nonton E-book  

Gampang kanggo nggunakake piranti lunak kanggo maca buku elektronik ing format sing beda. Piranti lunak mbisakake kanggo ngatur lan Ngurutake buku dening kategori ing perpustakaan dhewe.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

File  

Aplikasi serep multifunctional. Piranti lunak mbisakake kanggo mbusak utawa mulihake data saka macem-macem lan relocates file menyang kertu memori.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

File komprèsi  

Piranti lunak kanggo ndeleng, nggawe lan unpack arsip jinis beda. Uga lunak dianggo karo aplikasi pihak katelu kanggo mbukak macem-macem file lan dokumen.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, 日本語

Optimization sistem  

Piranti lunak kanggo diwenehi ROOT-hak kanggo piranti paling saka manufaktur beda. Uga lunak ngijini nggunakake script khusus sing dirancang kanggo pangguna linuwih.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Italiano...

Jaringan sosial  

Kacepetan dhuwur lan alternatif multifunctional kanggo klien gegandhengan jaringan sosial VK. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut kolom kanggo njamin nyaman Tetep ing jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Deutsch, Русский...

Game  

Game kacepetan drive lan ngalahake saka macem-macem alangan 3D trek. Game nggunakake efek mawerna-werna lan grafis 3D banget.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Game  

Seneng-seneng game iki digawe sawise seri animasi eponymous. Pamuter bisa nyana petualangan macem karo karakter favorit.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Liyane  

Aplikasi resmi saka layanan populer kanggo ndeleng isi video beda. Piranti lunak ndhukung sawetara kolom kanggo ngowahi video lan upload sakteruse kanggo jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English

Jaringan sosial  

Aplikasi resmi jaringan sosial populer kanggo nerbitaké lan ndeleng blog. Uga lunak ndhukung puter maneh lan exchange saka macem-macem file media lan cathetan teks.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Pamuter media  

Alat kanggo ngatur file media ing panyimpenan maya. Software ngijini sampeyan kanggo nyelarasake kanggo akses menyang file saka macem-macem piranti.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Liyane  

Piranti lunak kanggo ngatur layanan paling populer kanggo tuku lan Advertisement saka macem-macem produk. Piranti lunak nggunakake sistem golèk trep barang lan layanan dipérang dadi akeh kategori.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...



© Vessoft 2015
Komentar: