Nonton E-book  

piranti lunak kanggo maca buku elektronik. Piranti lunak wis sawetara pribadi kanggo kontrol majeng koleksi buku dhewe.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Nonton E-book  

Piranti lunak kanggo maca e-buku saka layanan Amazon. Uga piranti lunak disinkronake kanthi otomatis kabeh setelan antarane e-buku lan komputer.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Nonton E-book  

Alat kanggo maca samubarang teks utawa teks file banter. Piranti lunak njamin vocalization kualitas teks kanthi voices beda lan macem-macem kecepatan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Nonton E-book  

Alat trep kanggo maca buku elektronik. Piranti lunak ndhukung format populer, dianggo karo arsip kalebu fitur kanggo ngrungokake buku.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Nonton E-book  

Piranti lunak kanggo maca eBooks ing format sing beda. Bayangan langit tabel, gambar, gambar lan cathetan wis didhukung ing teks.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: