Ammyy Admin Ammyy Admin

Ngundhuh Ngundhuh Ammyy Admin

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Ammyy Admin – lunak kanggo remot kontrol komputer utawa server liwat internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngontrol gerakan ing mouse lan input saka keyboard, ngatur desktop, nindakake Bukak aplikasi, transfer file, komunikasi ing swara chatting lan sapiturute Ammyy Admin mbisakake kanggo aman ngatur jaringan perusahaan lan komputer kanthi nggunakake algoritma enkripsi khusus. Piranti lunak uga ngijini sampeyan kanggo ngatur transfer data kanggo entuk kacepetan maksimum karya lan kualitas gambar.

Fitur utama ing:

  • Kontrol remot komputer utawa server
  • Tingkat dhuwur saka keamanan
  • Kasedhiyan swara chatting
  • Setelan saka hak-hak aksès

Komentar tumrap Ammyy Admin:


Ammyy Admin Lunak related:


Remote akses  

Piranti lunak kanggo nggawe server media lengkap. Piranti lunak ndhukung remot akses kanggo file media saka komputer lan piranti beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Remote akses  

Alat kanggo remot kontrol komputer kang disambungake menyang internet. Ana uga kamungkinan saka telpon video lan ijol-ijolan file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Remote akses  

Piranti lunak kanggo Manajemen komputer kadohan kanthi nggunakake ekstensi khusus kanggo ngoptimalake bandwidth saka saluran komunikasi alon.

Ngundhuh
Gratis
English

Remote akses  

Piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi kanggo Manajemen sakabehane komputer remot kanthi nggunakake jaringan lokal utawa global.

Ngundhuh
Gratis
English

Remote akses  

Piranti lunak kanggo akses menyang data saka komputer remot utawa piranti. Piranti lunak nggunakake ngukur keamanan lan enkripsi kenceng kanggo nglindhungi data.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Remote akses  

Piranti lunak kanggo ngatur komputer remot. Piranti lunak menehi hak akses menyang komputer kanggo kualitas layanan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Remote akses   Telpon  

Piranti lunak kanggo remot kontrol komputer kanthi nggunakake Android, iOS lan Windows piranti telpon. piranti lunak kanthi simulates fungsi saka mouse lan keyboard.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文

File  

Lunak recovers file ilang utawa sengaja dibusak saka macem-macem jinis. Uga lunak ngijini waras data saka e-mail lan hotspot pelaku usaha data.

Ngundhuh
Gratis
English

Audio editor  

Editor kuat file audio saka macem-macem format. Piranti lunak ngemot nomer akeh pribadi kanggo ngatur trek swara lan puter maneh produktif file.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses  

Piranti lunak antivirus lengkap saka Microsoft. Antivirus nglindhungi sistem marang virus saka macem-macem jinis, spyware lan ancaman liyane.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Antiviruses  

Alat fungsi kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Software nglindhungi marang werna-werna ancaman lan ngijini sampeyan kanggo matesi akses menyang situs diwasa.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem  

Alat kanggo ngoptimalake lan nambah kinerja sistem. Piranti lunak otomatis nggoleki masalah sistem lan ngidini kanggo mbenerake kasalahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Video dinggo ngowahi  

Lan editor video banget karo persil saka saringan beda lan efek kanggo ngrampungake Processing file video lan nyimpen ing format media perlu.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Web browser  

Salah siji saka browser paling cepet karo engine kuat. Piranti lunak ngandhut fitur khusus kanggo anonim lan aman Tetep ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Antiviruses  

Alat kanggo ndeteksi lan mbusak virus lan Malware. Software ngidini kanggo ngobati file kasebut utawa sijine wong ing quarantine.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: