Ammyy Admin Ammyy Admin

Ngundhuh Ngundhuh Ammyy Admin

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Ammyy Admin – lunak kanggo remot kontrol komputer utawa server liwat internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngontrol gerakan ing mouse lan input saka keyboard, ngatur desktop, nindakake Bukak aplikasi, transfer file, komunikasi ing swara chatting lan sapiturute Ammyy Admin mbisakake kanggo aman ngatur jaringan perusahaan lan komputer kanthi nggunakake algoritma enkripsi khusus. Piranti lunak uga ngijini sampeyan kanggo ngatur transfer data kanggo entuk kacepetan maksimum karya lan kualitas gambar.

Fitur utama ing:

  • Kontrol remot komputer utawa server
  • Tingkat dhuwur saka keamanan
  • Kasedhiyan swara chatting
  • Setelan saka hak-hak aksès

Komentar tumrap Ammyy Admin:


Ammyy Admin Lunak related:


Remote akses  

Piranti lunak kanggo nggawe server media lengkap. Piranti lunak ndhukung remot akses kanggo file media saka komputer lan piranti beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Remote akses  

Piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi kanggo Manajemen sakabehane komputer remot kanthi nggunakake jaringan lokal utawa global.

Ngundhuh
Gratis
English

Remote akses  

Piranti lunak kanggo akses menyang data saka komputer remot utawa piranti. Piranti lunak nggunakake ngukur keamanan lan enkripsi kenceng kanggo nglindhungi data.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Remote akses  

Alat kanggo remot kontrol komputer kang disambungake menyang internet. Ana uga kamungkinan saka telpon video lan ijol-ijolan file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Remote akses  

Piranti lunak kanggo Manajemen komputer kadohan kanthi nggunakake ekstensi khusus kanggo ngoptimalake bandwidth saka saluran komunikasi alon.

Ngundhuh
Gratis
English

Remote akses   Telpon  

Piranti lunak kanggo remot kontrol komputer kanthi nggunakake Android, iOS lan Windows piranti telpon. piranti lunak kanthi simulates fungsi saka mouse lan keyboard.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文

Remote akses  

Piranti lunak kanggo ngatur komputer remot. Piranti lunak menehi hak akses menyang komputer kanggo kualitas layanan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo nelpon wong telpon ing sisih endi wae planet. Nanging ndhukung teknologi khusus kanggo mundhut kualitas paling tithik komunikasi swara.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, العربية

Pembangunan  

Alat lengkap game pembangunan kanggo sistem operasi beda. Piranti lunak nduwe pesawat efek grafis lan swara kanggo entuk desain kualitas paling game.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Optimization sistem  

Alat kanggo ngawula lan nambah kinerja sistem. Piranti lunak iku bisa kanggo ndandani kasalahan ing sistem lan ngresiki pendaptaran saking uwuh.

Ngundhuh
Tur
English, Français, Español, Deutsch...

Testing   Optimization sistem  

Alat kanggo ndeteksi lan ndandani kasalahan ing sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo ngirim pitakonan karo gambaran rinci error ing sisteme lan gambar forum gawe.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Antiviruses  

Piranti lunak antivirus kanggo golek lan mbusak file mbebayani. Piranti lunak nggunakake macem-macem engines antivirus kanggo nglindhungi wilayah beda sistem.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo bisa karo teknologi VPN. Lunak nduweni kolom kanggo nggawe saluran ndhelik minangka titik-kanggo-titik utawa server-kanggo-klien.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pendidikan  

A pesawat pribadi kanggo komputasi analitis utawa angka lan bangunan saka gambar. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa nganggo macem-macem jinis petungan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pendidikan  

Alat kuat kanggo nggoleki tembung lan phrases perlu. Piranti lunak nampilake penjelasan lan pronunciation bener saka tembung ketemu lan uga milih padhanane utawa antonyms kanggo wong-wong mau.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: